2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Valla kızlar ben de sizden cesaret aldım her gün disardayiz :KK53:
Bugün de erkenden kahvaltı yapmadan attık kendimizi simit aldık yolda yedik dönüşte park oyun vs öğlen girdik eve :rolleyes:
Dışarı çıkmazsan nasıl oyalayacağını şaşırıyor insan oyuncakla pek ilgisi yok ya arkadaş istiyor ya park biz kahvaltı yapıyoruz evi ölece bırakıp dışardayız

Bazen yagmurda ben is yaparken yanimda hep oynuyor yardim ediyor toz almayi cok seviyor mesela yada bulasik makinasini yerlestirmeyi yada utulenmis camasirlari yerlestirmeyi cama sir asmayi ama bazende sadece kucagina al yada gel yanimda dibinde dur diyor ve butun gun o modda oluyor ..
Valla guluyotum canim guluyorumda oylede sinir oluyorumki azcik sen oynasan neler yapcam diyesim geliyor

Aynen kiz cocuk olunca islere dahil etmek daha kolay.
Bizimkide cok ever toz almayi,supurmeyi ama ne kadar dogru yapiyorum bilemedim. Tabiki temizligin erkegi kadini olmaz ama bir ama var iste kafamda :)
Abi/ablayla oyalanirken sen halletsen isleri en acelesinden olmazmi acaba yoksa illa yine seni mi istiyor

Kerem benim popoma yapisik her daim. Wc de bile kavga kiyamet.
Ben yaptim boyle sanirim M mambur :KK70:
Koala gibi ozguvensiz cocuklar yaptik.

Dun isteydim annem keyifsiz diye kardesim ilgilenmis keremle. Msj atti bana wc giremiyorum abla :KK70: icime isiyorum patlicam diye :KK70: :KK70: ne guldum dun.

Hahah :KK48:

Tum gunmu bakiyorlar canim.
Yanlis.hatirlamiyorsam kendi isinizdi diimi. Kendi isi olunca daha zor sanki ya, is saatim bitti kapat cik olmuyor iste

Dışarı çıkmazsan nasıl oyalayacağını şaşırıyor insan oyuncakla pek ilgisi yok ya arkadaş istiyor ya park biz kahvaltı yapıyoruz evi ölece bırakıp dışardayız

Aynen evde ilgisini cekecek birsey kalmadi artik. Disari bi 5dk markete gidip gelsek bile buyuk degisiklik oluyor. Eve gelince oyuncaklariyla daha guzel oynadigini fark ettim.
Sahsen kendim bile alistim her gun cikmaya, cikmayinca bildigin bunaliyorum cok

Cevizin o ic kismindaki zari cay olarak iciren varmi kizlar.
Gecen aldirmistim inlari ayikliyorum simdi

Netten gorup, gecmeyen burun akintisi icin icirmistim gecenlerde 2.3gunlerde hop geciverdi.

Acaba hasta olmasa bile haftada 1 versem bir zarari olur mu ki, varmi bileniniz

Yardime beklerim bu arada varsa gonullu :KK53:

Yanlis.hatirlamiyorsam kendi isinizdi diimi. Kendi isi olunca daha zor sanki ya, is saatim bitti kapat cik olmuyor iste
Evet tum gun gidiyorum. Genelde 3 ya da 4 gun . tabii ben ne kadar az gidersem esimin mesai kalmasina yansiyor bu.
Evet aynen oyle cumartesi de tam gun. Ailecek bir pazarimiz var. Bazen onda bile yarim gun gittigi ya da eve is getirdigimiz oluyor.
Allah saglik versin de napalim.

Cevizin o ic kismindaki zari cay olarak iciren varmi kizlar.
Gecen aldirmistim inlari ayikliyorum simdi

Netten gorup, gecmeyen burun akintisi icin icirmistim gecenlerde 2.3gunlerde hop geciverdi.

Acaba hasta olmasa bile haftada 1 versem bir zarari olur mu ki, varmi bileniniz

Yardime beklerim bu arada varsa gonullu :KK53:
Zarari olcagini sanmiyorum ama

Evet tum gun gidiyorum. Genelde 3 ya da 4 gun . tabii ben ne kadar az gidersem esimin mesai kalmasina yansiyor bu.
Evet aynen oyle cumartesi de tam gun. Ailecek bir pazarimiz var. Bazen onda bile yarim gun gittigi ya da eve is getirdigimiz oluyor.
Allah saglik versin de napalim.

Amin insallah
Aynen patron kendin olunca isler baya degisiyor :)

Kerem benim popoma yapisik her daim. Wc de bile kavga kiyamet.
Ben yaptim boyle sanirim M mambur :KK70:
Koala gibi ozguvensiz cocuklar yaptik.

Dun isteydim annem keyifsiz diye kardesim ilgilenmis keremle. Msj atti bana wc giremiyorum abla :KK70: icime isiyorum patlicam diye :KK70: :KK70: ne guldum dun.
Koptum ya :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bizimkide cok ever toz almayi,supurmeyi ama ne kadar dogru yapiyorum bilemedim. Tabiki temizligin erkegi kadini olmaz ama bir ama var iste kafamda :)
Abi/ablayla oyalanirken sen halletsen isleri en acelesinden olmazmi acaba yoksa illa yine seni mi istiyor

Zarari olur mu hiç aksine çok çok yararı olur bence.

Selam kizlar.
İyi pazarlar herkese.
DonukPudra DonukPudra nasıl geçti nisan ?

Yok canim ya yaptir oglunada hic bir zarari olmaz bunu pek cok pedagogda soyluyor hem cinsiyet ayrimi olmasin hemde biz hep yanlarindami oluxaz her isi yapip baslarinin caresine bakmayi ogrensinler .ben ogullarima yemek dahil yaptiriyorum mesela hafta sonu kahvaltida meyvesuyu sıkmak ve krep yapmak kucuk oglumun ,yumurta yapmak buyuk oglumun gorevi oldu .
Ablasiyla abisiyle oynamayi cok seviyor ama ancak uzun sureli hafta sonu oluyor .haftaici okuldan gel azicik dinlen hoop odevler derken gun bitiveriyor .bide ben onlar oynamak istemedikce oyle uzun soluklu zaman gecirin diyemiyorum sıkılip fazladan sorumlyluk gorsunler istemiyorum galiba

İyi olmaya çalışıyorum canım saolasın.her zamanki koşturmaca işte :KK54: omzum tutuldu bu nasıl bir ağrı bitirdi beni.sağa sola dönemiyorum.krem sürdüm oda yaktı iyice :110:
Kotu olur fena cektirir insana cok gecmis olsun canim ya krem surdukten sonra tulbent sarsan sicak tutunca bana cok iyi gelirdi istersen bir dene bide kas gevseltici icsen rahatlatir

Kotu olur fena cektirir insana cok gecmis olsun canim ya krem surdukten sonra tulbent sarsan sicak tutunca bana cok iyi gelirdi istersen bir dene bide kas gevseltici icsen rahatlatir
Saolasın canım benim :KK15:tülbent sardım.havluyu ıstıp ısıtıp koyuyorum.kremlwr fayda etmezse kas gevsetici alıyım yarın

Yok canim ya yaptir oglunada hic bir zarari olmaz bunu pek cok pedagogda soyluyor hem cinsiyet ayrimi olmasin hemde biz hep yanlarindami oluxaz her isi yapip baslarinin caresine bakmayi ogrensinler .ben ogullarima yemek dahil yaptiriyorum mesela hafta sonu kahvaltida meyvesuyu sıkmak ve krep yapmak kucuk oglumun ,yumurta yapmak buyuk oglumun gorevi oldu .
Ablasiyla abisiyle oynamayi cok seviyor ama ancak uzun sureli hafta sonu oluyor .haftaici okuldan gel azicik dinlen hoop odevler derken gun bitiveriyor .bide ben onlar oynamak istemedikce oyle uzun soluklu zaman gecirin diyemiyorum sıkılip fazladan sorumlyluk gorsunler istemiyorum galiba

Aynen ogrenmeliler.
Masallah ne guzel alistirmissin , erkekler yaptimmi guzel yemek yapar aslinda :)

Haklisin odevlerden cocuklara zaman yokki. Bizim burda ders saatleri bitince ogleden sonra ek 2 saat daha falan odev saatleri oluyor,odevlerini okulda yapiyorlar yani ama bazen ordaki saatler yetmiyor herhalde odevler yinede eve kaliyor.
Keske bu kadar yuklenilmese cocuklara ya cidden su egitim sistemine sinir oluyorum cok

Back
X