2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nazilliguzeli Nazilliguzeli cok gecmis olsun insallah kuculur ameliyata gerek kalmaz.
Rabbim beterinden korusun gercekten

DonukPudra DonukPudra M Mavisu27 sizlerede cok cok gecmis olsun.

Kerem durdumu sahi dugunde.
Bizimki ne zaman hazirlandigimi gorse dugunemi gidiyorsun diye soruyor :KK53:
kina meraklisi zaten herhalde oda dugune gitmek istiyor bi akraba evlensede gotursem yani :KK48:

Nazilliguzeli Nazilliguzeli geçmiş olsun. Rabbim dermansız dert vermesin dediğin gibi. İnşallah iyi olur evladın.

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

@tutkku eve gidelim dedi hep.benim kalabalığı ve gürültülü ortamları sevmiyor .allahtan su para atılan arabalar falan varmış da eşim hep oraya götürdü . yoksa bana sarma modundaydi ..

Canim zaten atesliyken cok da uyuyamaz illaki uyanir.sen uyuma bence.atesten cok korkarim..dusta aldir rahatlasin.yarina atlatir insallah.yavrum ne cekti disari ciktigina pisman oldu.
Aynen öyle oldu.
Dört gündür su bile içmiyor yavrum.
Başım, bacağım, popon, sırtım, kolum hepsi ağrıyor anne diyor :///

İyi aksamlar kızlar.
Biz hala atesliyiz.
İshal ve kusma geçti şükür.
Bugün yine götürdük doktora idrar ve gaita temiz çıktı.
Bol sıvı alsın ateşini düşüren dedi sıcak geçmesi dedi o da. Dört gün falan sürer dedi. Bugün dört gün oldu bakalım inşaallah yarına iyileşir.
Hiçbir şey yemiyor çocuk ateş hal bırakmıyor ..

fermante fermante yok canım ben de sallıyorum. biraz anlatıyorum sonra ayağıma alıp sallarken anlatıyorum öyle dalıyor.
Yaa ciddi misin. Cok gecmis olsun. Sapkasiz cikarmamak lazim aslinda.

Bizim Yine 39 oldu ateş.
Hiç böyle olmamıştı.
Üstelik bir de güneş gecmesi iyileşmeden üşüttüm galiba çocuğu..
Ateşli diye ince giydirdim ve üstünü de ince örttüm bu sefer de üşüttü sanırım.
Burun tıkalı nefes alamıyor arada akıyor.
Allah ım ya çok üzgünüm.
Çocuk rüyasında bile surup görüyor eliyle ağzını kapatıyor.

M mambur canim ozlettin yine kendini.nasilsin?
Canim sagolasin cok iyiyim sukur .sizleri okumadan yapamiyorum ama yazmaya hic vaktim olmuyor .diyorumki aksam yazayim yok dersti derken ustumden kamyon gecmia gibi olugor .zaten bide yagmurum uyku konusunu iyice azıttı bazen yarim saat deliksiz uyumuyor .akli hep oyunda

Siz nasilsiniz?prensesin sinavlari nasildi?lgs klavuzlari yayinlandi matematik fen turkce calisin bolbol katsayilari 4 yapmislar

Kizlar gunaydinn
Herkesler iyimi?
wakewake wakewake canim rabbim duru ve goktug ve esin ile birlikte mutlu huzurlu omurler versin .. rabbim guc kuvvet versin biran once toparlan insallah..ah o minnagida bizim yerimize kokla

M Mavisu27 canim cok gecmis olsun bugun nasil oldunuz?bazen ates dusmuyor bizimde gecen oyle olmustu ..moralini bozma boyle buyorlar bagisikliklari gelisiyor

DonukPudra DonukPudra rabbim kardesinin evine huzur mutluluk versin agizlarinin tadini hic bozmasin ... siz nasil oldunuz

Canim sagolasin cok iyiyim sukur .sizleri okumadan yapamiyorum ama yazmaya hic vaktim olmuyor .diyorumki aksam yazayim yok dersti derken ustumden kamyon gecmia gibi olugor .zaten bide yagmurum uyku konusunu iyice azıttı bazen yarim saat deliksiz uyumuyor .akli hep oyunda

Siz nasilsiniz?prensesin sinavlari nasildi?lgs klavuzlari yayinlandi matematik fen turkce calisin bolbol katsayilari 4 yapmislar
Allah kolaylik versin canim.
Yazililar iyi gidiyo canim ama hafif dusus var.konular cogalinca bide yaziliyi zorlastirdilar.
Bende gece baktim kilavuza dedigin gibi canim temeli saglam tutucaz insallah.okullara baktimda oturdugum yerde sinavla alan anadolu lisesi yok iyimi.2 tane meslek lisesi var.bu okullari neye gore sectiler saskinim.burda bir lise var cok iyi nerdeyse tum mezunlar yerlesiyo ama listede yok..

Size de kolay gelsin canim.Allah yardimciniz olsun.istediniz okul olur insallah

Bizim Yine 39 oldu ateş.
Hiç böyle olmamıştı.
Allah ım ya çok üzgünüm.
Canim havalar isindi usutmemistir bence..atesliyken en dogrusunu yaptin.ince orttun.ne.zormus gunes.carpmasi.uzun surdu.kiyayam.canim ya ruyada bile surup iciyo

Bizim Yine 39 oldu ateş.
Hiç böyle olmamıştı.
Allah ım ya çok üzgünüm.
Yavrum hiç kıyamam. Toparlar inşAllah en kısa zamanda . Yaz hastalığı daha zor geçer derler belki ondan uzamıştır. Burnunu sık sık aç ki o da ateş yapmasın. Bununla gelmiş geçmiş olsun..

Kizlar alınti yapamadım teşekkür ederim.
Şimdi hastanedeyiz serum takıldı.
Tahmin ettiğim gibi bademcikleri iltihap lanmis.
Tahlil yapıldı sonuçlara göre yatış verebilirim dedi doktor .
Çocuğun ateşini düşüreyim derken bu sefer de böyle oldu.
Ne diyim rabbim başka sıkıntı vermesin inşaallah.

Canim cok gecmis olsun.serum takilinca biraz rahatlar belki..Rabbim sifanizi versin cabucak insallah.

Hastanede daha çabuk toparlar inşAllah. Olacağı varsa bir şekilde oluyor üzme kendini. Mevlam dermansız dert vermesin. Dualarımız sizinle :anne:

Back
X