2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ay ne güzel canım benim çok sevindim :) bu arada bende dayanamadım dün gittim doktora tahmini doğum tarihi 22kasim dedi banada Ama belli olmazmis. biz kese mızı gördük çok şükür 7.8mm .daha bebek görünmüyor 12-13 gün sonra gel dedi.inşallah bizde görürüz :)) Rabbim sağlık versin bebeklerimize insallah
Ayyy inanmıyorum aynıyız seninle canım :P amin canım benim amin. Ben de 2 hafta sonra cumartesi günü gideceğim kısmetse. Yani 4 Nisan Cumartesi :)

Ayyy inanmıyorum aynıyız seninle canım :p amin canım benim amin. Ben de 2 hafta sonra cumartesi günü gideceğim kısmetse. Yani 4 Nisan Cumartesi :)
Bende öyle düşünüyorum doktor banada 2 hafta sonra dedi ama tam 2 haftayı doldurmanız gerekmiyor dedi oyüzden dayanabilirsem bende 4ünde gitcem :)))

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.:anneadayı::KK46::nazar:
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti :KK43:(
Bol bol dinlen.Rabbim yanında olsun canım.Moralini de yüksek tut.Allh'ın izniyle birşey olmaz inş.

Cnm bu dediğin kac haftalikken olmuştu. Ben en son 6+5 ken gittiğimde kesem 10.7mm di. icinde de hic birsey yoktu. Doktor 2cm olmasini beklememiz lazim dedi, kotu konusmadi. Sat 28 Ocak benim senden 2 gun sonra. Ben baya bi geriden geliyorum bu carsamba 8+0 olucam ve bir umutla tekrar gidicem. Insallah bebisi ve kalp atisini gorurum de herşey normaldir.
Canım 5+4 te 1 cm di kese
6+2 de 1,87 cm
7+2 de bebek 0,7 mm kalp atışı
7+5 te bebek 1,01 mm ve kalp atışı :KK66: en son muayenem bu cumaydı zaten. Kusura bakma geç gördüm mesajını,notlarımdan detaylı yazmak istedim. Benim sat 26 ama kesin değil bi süre düzensizlik vardı. Dr cuma 7+5 iken 7+1 dedi olabilir yani geç döllenme ya da gününü yakalarız belki bilemiyorum. Sende canını sıkma 8.haftayı beklemek lazım çünkü. Bu arada hepsinde karından ultrason yapıldı.

Ya bişey sorcam ben tam bir kahve delisiyim ve yaklaşık 10 gündür hiç içmedim ve şuan acayip kahve içmek istiyorum acaba bişey olur mu bu yeme içme konusunda pek bi bilgim yok mesela ıhlamur da zararlı mı degil mi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)
Doktorum bana bitki çaylarından uzak dur dedi ama ıhlamuru günde bir bardak icebilirsin dedi. Kahveyi kontrollü olarak icebilirsin diye biliyorum ama en iyisi doktorunuzla sormanızı.

Eveeeet bu sabah itibari ile malesef mide bulantılarim çok kötü başladı ...Zor kahvaltı hazırladım. .:cry::KK34::KK34::confused:

Hosbulduk Ayy insallaah:eek:
Çubuk kraker ve limon çok iyi geliyor arkadaşım :) ben 7. Haftada limonu elimden bırakmadım sayılır :)

Back
X