2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
özlediniz mi:KK60: banlıydım yapacak bir şey yok:KK53::KK53:
tedirginliğin olması normal hele birde benim gibi daha önce kaybı olanlar diken üstünde farkındayım...
bu arada yoktum ama takip ettim..birileri burda gereksiz yazılarınız yüzünden yazmak istemiyorum gibi bir şeyler demiş...burası 2015 de tahmini kasım ayında doğum yapacak hatunların sohbet edeceği yer..ister gerekli günaydın derim ister gırgır şamata muhabbet ederim..hakikaten aşırı derdi olup cevap bulamayan adamda gider derdi için konu açar bu kadar basit değil mi...ben sözde bu kadar gereksiz muhabbetin arasından her soruma da mis gibi cevap buldum..alıntı denilen buton süs niyetine konmadı zira...En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Kızlar burun kanaması yaşayan var mi:KK57:
iki günde bir bir kaç damla burnu m kanadı benim. ÖnemSemedim pek bu sabah yine bir iki damla kanadı. Netten baktım sanırım olabiliyor mus. Kan hacmi arttığı için.
Bende de çok az oluyor, nedenini bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu :)

tedirginliğin olması normal hele birde benim gibi daha önce kaybı olanlar diken üstünde farkındayım...
bu arada yoktum ama takip ettim..birileri burda gereksiz yazılarınız yüzünden yazmak istemiyorum gibi bir şeyler demiş...burası 2015 de tahmini kasım ayında doğum yapacak hatunların sohbet edeceği yer..ister gerekli günaydın derim ister gırgır şamata muhabbet ederim..hakikaten aşırı derdi olup cevap bulamayan adamda gider derdi için konu açar bu kadar basit değil mi...ben sözde bu kadar gereksiz muhabbetin arasından her soruma da mis gibi cevap buldum..alıntı denilen buton süs niyetine konmadı zira...En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
özledik özledik :) o konuya hiç girmeyeceğim valla uzamasın boşverdim :)

Ben niye kaçırdım bunu:KK47:
Aynen canım zaten hepimiz hamileliğimiz ve bebeğimiz için buradayız isteyen istediğini yazar.
Sıkıntıları da paylaşırız sevinçleri de.

hosgeldin kuzu ozlendin tabikide ne kadar uzun bi ban cezasiydi yada bana uzun geldi:KK19:
kim kime ne demis ki gereksiz paylasimlar yok burada. herkes istedigini yazmakda hurdur 2010 kasim anneleri topigindede bebek ve hamilelik disinda sohbetlerimiz oluyordu olmasa birbirimizi taniyip kaynasamazdik :KK19: ve kimsede sikayet etmezdi.

mrb cnm nasılsın? seni yakaladım bende kasım muhtemel doğum senin kasım başı benim sonu hayırlısı.. :KK66:
Amanınnn kimleri görüyorum yaa :) çok sevindim seni buralarda gördüğüme, umarım herşey yolundadır canım :) evet benim en geç kasım başı görünüyor, hayırlısı :)

herkese gunaydin kizlar:KK19: bulanti, istahsizlik, halsizlik ustune grip bas agrisi yataktan kalkasim yok yarin yine kan verecem ve ultrasondan bebegimi gorecem :KK46::KK46::KK46:

Ben niye kaçırdım bunu:KK47:
Aynen canım zaten hepimiz hamileliğimiz ve bebeğimiz için buradayız isteyen istediğini yazar.
Sıkıntıları da paylaşırız sevinçleri de.

hosgeldin kuzu ozlendin tabikide ne kadar uzun bi ban cezasiydi yada bana uzun geldi:KK19:
kim kime ne demis ki gereksiz paylasimlar yok burada. herkes istedigini yazmakda hurdur 2010 kasim anneleri topigindede bebek ve hamilelik disinda sohbetlerimiz oluyordu olmasa birbirimizi taniyip kaynasamazdik :KK19: ve kimsede sikayet etmezdi.

bir iki gün öncesinin ufak polemiğiydi sanırım..jani adananın yazmayan isimleri sileyim mi üzerine yaşanılan...neyse...

kızlar eski üye olunca bir de zamanında bdv de çok ceza alınca yani ceza puanım yüksek olunca bir ban 1 hafta:KK53::KK53::KK53:
ama bende sizi özledim çok...bu arada beni merak ettiğiniz için akasyacım ve hazalcım çok mersi :KK60::KK19:
öğürmekten kafamı kaldıramıyom kussam daha mı iyi ne bu mafetti beni..bir de memem kaşınıyo yahuu:oops:

bir iki gün öncesinin ufak polemiğiydi sanırım..jani adananın yazmayan isimleri sileyim mi üzerine yaşanılan...neyse...

kızlar eski üye olunca bir de zamanında bdv de çok ceza alınca yani ceza puanım yüksek olunca bir ban 1 hafta:KK53::KK53::KK53:
ama bende sizi özledim çok...bu arada beni merak ettiğiniz için akasyacım ve hazalcım çok mersi :KK60::KK19:
öğürmekten kafamı kaldıramıyom kussam daha mı iyi ne bu mafetti beni..bir de memem kaşınıyo yahuu:oops:

Hoşgeldin çok birbirimizi tanımasak da samimiyetle söylüyorum eksikliğin hissedildi. Bende normalde bulantılarım olurdu bugün istifra ettim . Gün geçtikçe azalacak şikayetlerin diyorlar ama bugün aşama atladı. :KK17:

bosver canim ya birak onlarda istedigini yazip kendilerini belli etsinler :KK19:
ogurmekde kusmakda berbat :mad: cabuk bitsin bu bulantilar, burda surekli kontrol altinda olmasam turkiyeye annemin yanina gitmek isterdim, koca kisisi bana bakmak icin elinden geleni yapsada annemin yani bambaska olurdu en azindan annemin yemeklerini yerdim :kk77:

Canım 5+4 te 1 cm di kese
6+2 de 1,87 cm
7+2 de bebek 0,7 mm kalp atışı
7+5 te bebek 1,01 mm ve kalp atışı :KK66: en son muayenem bu cumaydı zaten. Kusura bakma geç gördüm mesajını,notlarımdan detaylı yazmak istedim. Benim sat 26 ama kesin değil bi süre düzensizlik vardı. Dr cuma 7+5 iken 7+1 dedi olabilir yani geç döllenme ya da gününü yakalarız belki bilemiyorum. Sende canını sıkma 8.haftayı beklemek lazım çünkü. Bu arada hepsinde karından ultrason yapıldı.
Canim cok sagol baya detayli sekilde bilgilendirmişsin. Insalah benimde gec dollenmedir de o nedenle geriden geliyorumdur. Bakalim carsamba sabah gidicem doktora. Hepimiz icin hakkimizda hayırlısı.

Gunaydinn kizlar moralim cok bozukk :KK61: saglik ocaginda gebelikte yapilan tahlilleri yaptirmaya gittim ve orda boy kilo bel basen olcumu Yapildi. Ben kendimi 104 Kilo saniyordum evdeki tarti oyle cunku..ama 111 kilo ciktim ve doktor beni azarladi,birde hamileyim diye yanima geliyorsundedi ..senin durumun cok riskli obezsin sen ve hamileligin sikintili gecer seni takip etmem zor olacak dedi.n:KK42: benim sucum neee pekii Benim anne olmaya hakkim yok mu:KK42: cok moralim bozuk korkuyorum..persembe gunu ilk kontrolum olacak kendi doktoruma insallah kesemi gorurum.
Boşver canım taktıgına değmez Allahın izniyle hiç bişi olmaz beni de azarlar gibi konuştu sinirlerimi bozdu bendede kansızlık var bir ay önce 8 di sürekli hap pekmez 10 a yükseldi ben sevinirken karşıma niye böyle geliyorsunuz önce kendini hamilelige hazırlarsın sonra kalırsın falan filan diyorum hapları düzenli kullanıyorum hıı ı hıııtabi kesin öyledir diyip beni deli etti ilk çıktığımda moralim bozuldu ama sonra bebeğimi onun gibi biri yüzünden üzülerek üzemem dedim takma hiç kafana tanıdığım bir sürü kilolu bebek sahibi olan var

kaşınma çatlama belirtisi diyorlar bebe yağı sür :) bu arada benim midede fena sanki virajlı yollarda saatlerce yolculuk yapmışım gibi :KK70:

Özetle arkadaşım sen anlayamadın benim dediğimi, ben üstüne basa basa sakın yanlış anlaşılmasın, kesinlikle kötü değil bunu yazmaktaki maksadım ama böyle bi konu var dedim, tıpkı senin yaptığın gibi görüş bildirdim. Derdi olan başka topik açsın gibi bir duruma girmedim üstelik senin yaptığın gibi. Tabiki serbestisinin istediğini yazmakta hemfikirim, dediğim gibi anlamadın.

Gunaydinn kizlar moralim cok bozukk :KK61: saglik ocaginda gebelikte yapilan tahlilleri yaptirmaya gittim ve orda boy kilo bel basen olcumu Yapildi. Ben kendimi 104 Kilo saniyordum evdeki tarti oyle cunku..ama 111 kilo ciktim ve doktor beni azarladi,birde hamileyim diye yanima geliyorsundedi ..senin durumun cok riskli obezsin sen ve hamileligin sikintili gecer seni takip etmem zor olacak dedi.n:KK42: benim sucum neee pekii Benim anne olmaya hakkim yok mu:KK42: cok moralim bozuk korkuyorum..persembe gunu ilk kontrolum olacak kendi doktoruma insallah kesemi gorurum.

sakın moralini bozma sen bi anne adayısın benim gii 111 kg bana göre gayet normal 135,4 kg ile hamile kaldım şu anda 133 kg yum umurumda değil troid sorunum var şeker sorunum var tansiyon sorunum var doktorum dengesizin biri aynı şeyleri bana da dedi şimdi ii bi doktor bulucam kendime herşey yoluna gireek sakın canını sıkma

Back
X