2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
QUOTE="simayus, post: 40109160, member: 664157"]Doktorum şimdi aradı düşük yapıyormuşum :(.hepinize saglıklı hamilelikler inşallak saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi[/QUOTE]
Allah sabir versn canim inşAllah tez zamanda bidaha hamile kalirsin. Bende 4 ay once 13 haftalik dusuk yaptm cok zordu seni anliyorum

Canım geçmiş olsun,Rabbim bi daha ki sefere daha sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşAllah . Beta hcg de düşüş olduğu için öyle demiştir. Keseyigörmüşmüydün canım ,görmediysen eğer kendiliğinden düşecektir zaten. Tekrar geçmiş olsun...
Keseyi bugün gürdüydüm canım

Kalp atışını bugün duydum inanılmaz birşey çok şükür
Kızlar ya sürekli acıkıyor gibiyim sizde de öle mi

Doktorum şimdi aradı düşük yapıyormuşum :KK43:.hepinize saglıklı hamilelikler inşallak saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi

Canımm çok geçmiş olsun :( Allah yardımcın olsun..inşallah daha sağlıklı bir gebelikle kavuşursun yavruna..canını sıkma sakın hayırlısı böyleymiş demekki..kendine dikkat et moralini yüksek tut..dualarımız seninle..

senle günümüz aynı daha kese kalp atışı durumlarına girmedin demi

ben henüz doktora gitmedim canım c. tesi gideceğim inşallah..bhcg iki günde bir 2 ye katlıyorsa ben şu an 18 000 lerde olmalıyım..

simayus Allah sabır ve güç versin canım umarım kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur..

Doktorum şimdi aradı düşük yapıyormuşum :KK43:.hepinize saglıklı hamilelikler inşallak saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi

Allah yardımcın olsun sabır versin canım. Zorlukla beraber kolaylık vardır. Allah'ım tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sana.

ben henüz doktora gitmedim canım c. tesi gideceğim inşallah..bhcg iki günde bir 2 ye katlıyorsa ben şu an 18 000 lerde olmalıyım..

simayus Allah sabır ve güç versin canım umarım kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur..
Cumartesi bizi haberdar et iyi geçer inşallah bende önümüzdeki hafta bi gün gitcem inşallah

Gecmis olsun canım kafana takma onun terbiyesizligi yalnız ben anlamadım aile hekimine gitmek zorundamisin ben hiç gitmedim neden her ay onun suratıni çekmek zorunda olasınki
Bilmiyorumki. Oyle dedi ...ayda bir ben muayene etcem,ebelerde gerekli zamanlarda seni cagircak,gidisatin riskli ama dedi lafta soktu..her lafinda bir sokus vardi.korkuttu beni..

Ayyy allahtan yanlız degılım butungun yattım ewde kafamı kaldrmk ıstemıorum uyumk ıstıom gece uyuyamıorum bu sefer miğdem desen allhlık ayyy nolcak bole bılmıommm
Aynen yaa bende geceleri.uyku tutmuyor dusuncelerden heycandan yada uykum.olmuyor..ama sabah erkenden de ayaklaniyorum 6 gibi :KK47: sonra gun icinde uyu babam uyuuu ama calisinca ancak gozlerimi dinlendirebiliyorum..:KK48:

Malesef cagırmadı 1 hafta sonra randevum var kan tahlili için
Canim benim bu durumda ne denir,nasil teselli verilir bilemiyorum bu acinin tesellisi de olmaz zaten ..cunku benimde basima gelmisti seni oyle iyi anliyorum kii..bende6 haftalikkend dusuk.yaptim..Allahin.izniyle daha saglikli hayirli evlatlar.nasip etsin.

Aynen yaa bende geceleri.uyku tutmuyor dusuncelerden heycandan yada uykum.olmuyor..ama sabah erkenden de ayaklaniyorum 6 gibi :KK47: sonra gun icinde uyu babam uyuuu ama calisinca ancak gozlerimi dinlendirebiliyorum..:KK48:
Cnm bnm ben bildiğin uyuyom miğdemde kötü eşim gelmiş bgun askım koltugun her tarafında( c koltugumuz var )uyumussun dıo

İyi akşamlar hanımlar bu akşam dr.a gittik karından keseyi gördü ama bebek görünmedi normalmi sizce boş gebelik falan yazıyo nette çok korkuyorum 13.7 mm çıktı bugün tam 5+0 haftalık sanırım bilgisi olan yaşayan paylaşabilirmi?

İyi akşamlar hanımlar bu akşam dr.a gittik karından keseyi gördü ama bebek görünmedi normalmi sizce boş gebelik falan yazıyo nette çok korkuyorum 13.7 mm çıktı bugün tam 5+0 haftalık sanırım bilgisi olan yaşayan paylaşabilirmi?
vajinal baktırdınız mı? karından olunca erken gebeliklerde bebek görünmez

Canim benim bu durumda ne denir,nasil teselli verilir bilemiyorum bu acinin tesellisi de olmaz zaten ..cunku benimde basima gelmisti seni oyle iyi anliyorum kii..bende6 haftalikkend dusuk.yaptim..Allahin.izniyle daha saglikli hayirli evlatlar.nasip etsin.
Herhangi bir müdahale edildimiydi sana yoksa bekledinmi düşük olmasını.

Back
X