- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.101
Evt duyduk cnm hamdolsun. Buyuduk bile 9 haftm bgun bittiCanim bnmde sat 26 ocak 8 subatta catlatma oldum 6. Haftayim insalah sen ne durumdasin nasil bebegin kalp atisini duydunmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt duyduk cnm hamdolsun. Buyuduk bile 9 haftm bgun bittiCanim bnmde sat 26 ocak 8 subatta catlatma oldum 6. Haftayim insalah sen ne durumdasin nasil bebegin kalp atisini duydunmu
Canim hamilelikte surekli takip altinda olmasi gerekiyormus..eger yukselis varsa sikinti olabilirmis ..bende galiba klomen kullandim. Ve progesteron kullaniyorum ondan.dolayi diye dusunuyorum int arastirdim bu tip ilaclarda yapabilirmis ama doktorum ne dicek merak ediyorumhayırlı olsun :)
onu birde fitil olarak alıyorlar sanırım öyle olunca bu şikayetler olmuyor diye duymuştum ama siz nasıl kullanıyorsunuz
ya bende sivilce ilacı kullanmıştım 2 ay önce benimde alt yükselmişti ilaçdan diye düşündüm ama düzelmişmidir acaba bir zararı oluyormuymuş ?
gözün aydın :)
hayırlı olsun :)
Canım aynen dediğin durumdayım bendeCanım o ptogestanı 1 aydır günde 3 tane içiyorum kafamı yerinde tutamıyorum artık baş agrısı tansiyon düşüklüğü göz kararması mahvetti.yatmaktan salak gibi oldum...daha ne kadar kullanıcam bi fikrim yok
Turkuazcim çok geçmiş olsun canım benim,dikkat et kendine ve bebisineÇok teşekkür ederim canım benimRaporluyum bu hafta. Kaynanama geldim o da bana bakıyor sağolsun :) herşey yolunda çok şükür. Bebişte iyise benden iyisi yok :)
T4 cok iyi ama tsh iste gebelik icin biraz yuksek bende keseyi gorsem Allahin izniyle bende galiba endokrine gidip ilac kullanacagim gibi..bebegimiz iyi olsundaMerhaba, benim de tsh im 3.5 seviyelerinde ama yine de hormon ilaci kullaniyorum. Dr. Mutlaka kullanacagiz birakmayalim diyor. Bugun endokrinde muayenem vardi tekrar tsh testi dr.um bununla birlikte t4 de yapalim dedi. Gerekirse doz arttirimina gidebiliriz dedi. 6.aya kadar doz arttirimi olabilir bu seni endiselendirmesin dedi. Bebek icin tsh kontrol altinda tutmak onemliymis. Bu durumda olan varsa dikkat edin kizlar.
Liste için özel mesaj atın lütfen :)
[tr][/tr]
Anne ismi :)
- Sat -
Termin
başlangıç kilo
bebiş cinsiyeti
doğum kilosu
hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - nihal__gul 26 ocak 2 kasım 60 - ebru55 26 ocak 2 kasım 68 - zzzzynpppp 26 ocak 2 kasım 59 - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - sevvvoo 29 ocak 5 kasım 53 - 9ay 30 ocak 5 kasım 57,5 - adanamerkez 30 ocak 6 kasım 92 - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - handete 31 ocak 8 kasım 62 - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - lilapause_ 2 şubat 9 kasım 56 - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - moon2887 3 şubat 10 kasım - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - mysterymom 3 şubat 10 kasım 50 - izmirinsani 3 şubat 11 kasım 84 - Serinse 4 şubat 11 kasım 59 - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - AsyaArslan 4 şubat 11 kasım 60 - dyt.ebru 5 şubat 11 kasım 83 - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - _LhN_ 5 şubat 12 kasım 69 - aslicanaydin 5 şubat 15 kasım 59 - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - thetis_t 6 şubat 13 kasım 53 - eltanin 6 şubat 14 kasım 74 - beettyy 6 şubat 25 kasım 63 - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - excite 8 şubat 15 kasım 87 - eflak 8 şubat 15 kasım 60 - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - haticeee87 9 şubat 17 kasım 56 - cemreank 10 şubat 18 kasım 84 - buket-26 14 şubat 21 Kasım 56 - saqelenge 14 şubat 21 Kasım 42 - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - powergrace 15 şubat 21 Kasım 61,5 - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - merruse 15 şubat 22 Kasım 62 - incikupeli ? 22 Kasım 65 - esrade 16 şubat 23 Kasım 59 -
[tr]
[td]allbaby[/td]
[td]28 ocak [/td]
[td]4 kasım[/td]
[td]67[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
Kese boyuna göre gebelik haftası hesabı :)
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-11-2015
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Gözün aydın canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinslm arkadaşlar bende aranıza katıldım SAT 15/02 ve ben 17/03 te adetimin gecikmesi ile şüphelenip test yaptım 2 çizgi gördüm o an eller titremeye başladı işyerindeydim ve doğru hastaneye gittim 1176.77 çıktı hcg değeri 4+2 de öğrendim yani hamile olduğumu sonra iş için rapor almak için imzalı bir belgeye ihtiyacım olduğundan tekrar takip eden cumartesi gittim ve değerim 4 günde 4973,8 e çıkmış fakat çok korkuyorum bir şey olacak diye bu cumartesi randevu aldım kadiköy medipolden allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada kese görünürmü acaba normal ultrasondan
çok teşekkür ederim canım allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallahGözün aydın canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin![]()
Canım Rabbim meleğini de seni de korusun İnşAllah,dualarımdasın ...Kızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.
Kızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.
duamdasın Allah korusunKızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.
Kızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.[/QUOinşallah hemen gecer. Benimd bugun 2 kez kahverengi akıntım geldi. hakkımızda hayırlısı
Canım kan testi en doğru sonuç ,bende kanda öğrendiğim zaman bile göremedim pozitifi ,3-5 gün sonra ancak gördüm . Sende kan testi yaptır,için rahat etsinazönce tekrar test yaptım yine negatif çıktı(((((((((((((((((((((((((((((((((
Canım progestan kullanıyorsun değil mi ,kullandığın doz yeterli olmadı mı peki ??Kızlar progestan kullanıp düşük riski olan arkadaslara sesleniyorum. Lütfen istirahat etmeye çalışın. Ben bugun biraz kalktım hemen kanamam oldu. Doktorum da yatacaksin başka yolu yok dedi. Dualarinizda özellikle dua edin bana lütfen. Bebis im benle kalsın sağlıkla inş. Hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız inş.
cnm bnde 6haftalik hamileyim daha karin cizgm belli olmadi arada nadir sol kasigim agriyor snce bunlar normal mi ?selamlar hanimlar ben kasim anneleri 2014 den
ne kadar heycanlisiniydir gecen sene bu zamanlarda bende hamile oldugumu ögreneli bi kac hafta olmustu
allah bana kizimi kucagima almak nasip ettihepinize huzurlu bir hamilelik ve hayirli kolay dogum nasip etsin
![]()