- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.121
cnm bnde 6haftalik hamileyim daha karin cizgm belli olmadi arada nadir sol kasigim agriyor snce bunlar normal mi ?
normal canim ilk aylarda cok yorgunda hissediyor kendini insan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bnde 6haftalik hamileyim daha karin cizgm belli olmadi arada nadir sol kasigim agriyor snce bunlar normal mi ?
Evt yorgunluk uyku var mide yanmasi yok amanormal canim ilk aylarda cok yorgunda hissediyor kendini insan
Evet canım 2 tane alıyordum. Doktor yükseltmeUI uygun gormedi herhalde 2 al dedi ama hiç kalkma dedi. Özellikle istirahat etmeyi vurguluyor. Zaten benim Şancım da var. Birde mg verdi. rahim kaslarının kasilmasini engellemek için. Ins. Artmaz kanamam.Canım progestan kullanıyorsun değil mi ,kullandığın doz yeterli olmadı mı peki ??
Ne yapman lazimmis ,sürekli dinlenmen mi gerekmiş ??
Evt yorgunluk uyku var mide yanmasi yok ama
İcim rahatladi bide dogana kdr sol kasikta mi durcakmide yanmasi bende hamileligim boyunca hic olmadi
üstelik bebegim baya sacli dogdu
yani herkeste farkli bu hamilelik belirttileri
İnşallah bi an önce biter kanamam,bebisin sana sıkı sıkı ya tutunur sanaEvet canım 2 tane alıyordum. Doktor yükseltmeUI uygun gormedi herhalde 2 al dedi ama hiç kalkma dedi. Özellikle istirahat etmeyi vurguluyor. Zaten benim Şancım da var. Birde mg verdi. rahim kaslarının kasilmasini engellemek için. Ins. Artmaz kanamam.
Kizlar meraba
Ben de surekli gerinme istegi var. Sizde de oluyo mu? Gece uykumun arasinda ve sabahlari yogun oluyor. Normal bisi mi?
ben de aynı şeyi merak ediyordum, acayip bir gerinme isteği var acaba herkeste mi böyle diye merak ediyordum, iyi oldu seni gördüğüm:))
benide listeye alırmısınız 48 kg hamile kaldığım kg
172 boy 22 şubat sat
başka ne lazım bilmiyorum çok heycanlıyım inanmak gelmiyor içimden
Kızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.
Hayirli olsun canim. Insallah guzel devam eder. Kadikoy medipolde kime gideceksin dr.seval degildir umarim.slm arkadaşlar bende aranıza katıldım SAT 15/02 ve ben 17/03 te adetimin gecikmesi ile şüphelenip test yaptım 2 çizgi gördüm o an eller titremeye başladı işyerindeydim ve doğru hastaneye gittim 1176.77 çıktı hcg değeri 4+2 de öğrendim yani hamile olduğumu sonra iş için rapor almak için imzalı bir belgeye ihtiyacım olduğundan tekrar takip eden cumartesi gittim ve değerim 4 günde 4973,8 e çıkmış fakat çok korkuyorum bir şey olacak diye bu cumartesi randevu aldım kadiköy medipolden allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada kese görünürmü acaba normal ultrasondan
Ben aksamlari vajinadan aliyorum. Sizin niye bu kadar cok dozunuz acabaCanım o ptogestanı 1 aydır günde 3 tane içiyorum kafamı yerinde tutamıyorum artık baş agrısı tansiyon düşüklüğü göz kararması mahvetti.yatmaktan salak gibi oldum...daha ne kadar kullanıcam bi fikrim yok
Kızlar iyi ki varsınız gerçekten. Burası bana o kadar iyi geliyor ki. Inşallah tehlikeli bir durumda n kaynaklanma mısTır. Ben 200 mg progestan dan şimdilik 2 tane alıyorum. Bir aksilik çıkmaz kanama artmazsa cuma ultrason bakılacak. Ins. Sağ salimdir. sımsıkı tutunmus tur.İnşallah bi an önce biter kanamam,bebisin sana sıkı sıkı ya tutunur sana
Kuzum ben 100mg olanından günde 3 tane alıyorum. Sende bol bol dinlen canım,dikkat et kendine ,dualarımızdasın![]()
Ne kadar zayifmissin :) ben de 172im ama kilom 60 idi. Suan 62benide listeye alırmısınız 48 kg hamile kaldığım kg
172 boy 22 şubat sat
başka ne lazım bilmiyorum çok heycanlıyım inanmak gelmiyor içimden
Inşallah canım. Rabbim sağlık versin bebislerimiz e. Kanama olduğunda yaşanılan hissin tarifi yok. Seni çok iyi anlıyorum. Ins. Çok güzel haberlerle gelirsin. Güzel haber duymaya ihtiyacimiz var. Canim senin doktorun kanamalar için birsey dedi mi . Progestan verdi miKizlar bende yarin sabah doktora gidiyorum. 8+0 olucam yarin. En son 6+5 iken gitmistim ama sadece keseyi gormustum. Vajinal bakmak istemedi doktor haftaya goruselim dedi. Birde benim 6. haftamdan beri kanamam var başta kahverengiydi. Sonra hafif sekilde kirmiziya dondu. 3 gundur cok hafif lekelenme haline geldi derken bugun aksamustu gene 3, 4 damla kırmızi. Anlayacaginiz ne bebis gordum ne de kanamalarim gectiiki haftadir çok mutsuz bi hamileyim
Yarin için dua edin insalah sahlikla bebişimin kalp atisini duyarim ve bu kanamalar saçma sapan sebepledir.
Canim dikkat et kendine. Yat dinlen is felan yapma. Insallah bebegin seninle kalir.Kızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.
Evet kuzum burada hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için gerçekten iyi geliyor insana :)Kızlar iyi ki varsınız gerçekten. Burası bana o kadar iyi geliyor ki. Inşallah tehlikeli bir durumda n kaynaklanma mısTır. Ben 200 mg progestan dan şimdilik 2 tane alıyorum. Bir aksilik çıkmaz kanama artmazsa cuma ultrason bakılacak. Ins. Sağ salimdir. sımsıkı tutunmus tur.
Hepimizin bebeklerine sağlık diliyorum.
DanıştIm canım telefonla görüştük. 3 alma dedi. 2 al. 400 mg oluyor ya acaba ondan mi dedi bilem icem. Senin 100 mg di sanırım. Kanama devam ederse acile gel dedi hemen inş. Devam etmez Rabbim ne sıkıntı varsa giderir inş.Evet kuzum burada hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için gerçekten iyi geliyor insana :)
Canım acaba 3 tane mi alsan progestani,bende risk yok ama 3 alıyorum. Bir danış doktoruna İnşAllah herşey çok güzel olur![]()
![]()