2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar ii akşamlarr yarın 11:00 de randevum var bebegımı görürmüyümki pazar günü kanda beta hcg 5647 di ıkı güne ıkı kat artıosa bgun 10000 olmus olması lazım heyecanım cok fena zamn gecmıo
İnşallah görürsün bizide haberdar et değerlerimiz yakın sen görürsen bende giderim doktora

DanıştIm canım telefonla görüştük. 3 alma dedi. 2 al. 400 mg oluyor ya acaba ondan mi dedi bilem icem. Senin 100 mg di sanırım. Kanama devam ederse acile gel dedi hemen inş. Devam etmez Rabbim ne sıkıntı varsa giderir inş.
Anladım canım ben senin ki 100 lük sanmıştım,400 yeterli ,benimki 100lük 3 tane alıyorum. Ama bugün mahvetti beni,bende akşam vajinadan yerleştirdim,şimdi uzanıyorum,bu sıkıntı yok gibi ;)

Inşallah canım. Rabbim sağlık versin bebislerimiz e. Kanama olduğunda yaşanılan hissin tarifi yok. Seni çok iyi anlıyorum. Ins. Çok güzel haberlerle gelirsin. Güzel haber duymaya ihtiyacimiz var. Canim senin doktorun kanamalar için birsey dedi mi . Progestan verdi mi
Kontrol etti kese etrafinda kanama yok dedi. Haftada 1 proluton iğne ve 200mg gunde 1 progestan verdi. Ama 2 haftadir bu kanamalr sıfırlanmayinca ben artik kafamda kuruyorum acaba boş mu benim gebeligimde vucut atmaya calisiyor diye:KK43: Kotu düsünmemek elimden gelmiyor malesef birde 2 haftadir raporluydum iyiden karamsar oldum evin icinde. Insalah seninde kanaman gecer ultrasonda bebisini gorursun cnm

Kontrol etti kese etrafinda kanama yok dedi. Haftada 1 proluton iğne ve 200mg gunde 1 progestan verdi. Ama 2 haftadir bu kanamalr sıfırlanmayinca ben artik kafamda kuruyorum acaba boş mu benim gebeligimde vucut atmaya calisiyor diye:KK43: Kotu düsünmemek elimden gelmiyor malesef birde 2 haftadir raporluydum iyiden karamsar oldum evin icinde. Insalah seninde kanaman gecer ultrasonda bebisini gorursun cnm
Inşallah canım inşallah Hep birlikte sağlıkla görürüz bebislerimizi. Kötü düşünceler ve kabuslar bitmek bilmiyor zaten. Annelik hormonların dan kaynaklanıyor sanırım.

Selam arkadaşlar. Düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum. Benimde ilk hamileliğim 6 haftanın içinde kendiliğinden düştü. 1 sene sonra tekrar hamile kaldım. 6 yaşında bir oğlum var şu an. Allah sizlere de tekrar sağlıklı hamilelikler versin inşallah. Benimde TSH değerim (tiroid) yükselmiş. 7.45 olmuş. İlaca bugün başladım. Değerlerim normale dönmezse düşük tehlikesi veya bebekte zeka geriliği yapıyormuş. İnşallah ilaç işe yarar. Yarın kontrolüm var. 4+6 de gitmiştim karnımdan keseyi görememişti doktorum. Yarın 5+4 oluyorum. Bakalım ne diyecek.

Canım kan testi en doğru sonuç ,bende kanda öğrendiğim zaman bile göremedim pozitifi ,3-5 gün sonra ancak gördüm . Sende kan testi yaptır,için rahat etsin :KK66:
Gercektenmi nekadar gecikmistin cok moralim bozuldu ya iyice sinirlerim harap oldu....

Kızlar progestan kullanıp düşük riski olan arkadaslara sesleniyorum. Lütfen istirahat etmeye çalışın. Ben bugun biraz kalktım hemen kanamam oldu. Doktorum da yatacaksin başka yolu yok dedi. Dualarinizda özellikle dua edin bana lütfen. Bebis im benle kalsın sağlıkla inş. Hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız inş.
Gecmis olsun Bende progestan kullanıyorum doktorum bana ayağının altına yastık koy yatıp dinlen sadece wc ye git baska kalkma dedi 3 gündürde yatıyorum allah şifa versin

İyi akşamlar hanımlar az önce bir iki damla leke geldiğini farkettim çok moralim bozuldu yaa inş. Kötü bişey yoktur :KK43:

Neler oluyor boyle çok üzüldüm. Allah yardımcımız olsun kayıplar yasayan arkadaslarımıza Allah en kısa sürede acılarını unutturacak bebekler versin inşallah

kızlar benim göğüslerimde eskisi kadar acımıyor hassasiyeti azaldı sanki sizce telaş etmelimiyim? Doktor randevuma daha 1 hafta var biraz korkuyorum

Bnm
Aranızda geç döllenme yaşayan var mı ya bizim bebiş geç döllenme olmuş yani 1 hafta geriden geliyor galiba anlayamadık
Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor

Bnm

Bnm geç olabilir dedi keseye baktığında 12 gün geride idi ama bu hafta 5 gün geride idi gittikçe açık kapanır dedi doktor

Bizim bugün 5 hafta 1 gün olacaktı ama geç döllenme dedi ve bebeği gördüğümüz an 4 haftalık diyeceğiz dedi

Back
X