- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
- #77.881

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canım cok iyi yapmışsın.hemde dinlenirsin.bebişede iyi gelir.haftaya bende anneme gitmeyi düsünüyorum.cok bunaldım..süt olayını bıraktım artık on gundur denemediğim kalmadı.içmiyo.ara verdim ısrar etmicem.belki sonra alışırlar inşallahtubaa1 canım ben de iciremedim. Her türlü denedim içmiyor. Ben de muhallebi sini mamasını sütle yapıyorum. Ama günde 1 su bardak icmesi lazim biliyorum bu ara zaten bisi yemiyo içmiyor zorlamiyorum ben de. Benimki biberon hiç almıyor. Gerçi biberon emzigini 6+la değiştirmedim zaten içmiyor diye de belki büyük alıp dönersem en azında uyku zamanı içebilir. Haftaya alırım inşallah bi denerim. Bu hafta anneme geldim. Evde sıkıldım biraz havamız değişsin dedim.
Bizimkide aksıne lıkır lıkır fazla içiyo günde yarım litre içiyo doktor en fazla o kadar ver dedi yoksa daha da içer.pekmez katsan süte hem kanda yapar canım.ben e bebekten organik pekmez alıp yediriyorumIyi geceler kizlar.sizlere yine bisey daniscam.bebisler sut iciyomu? Ben biturlu alistiramadim.biberonda bardakta her turlu denedim.sulandirdim ilik soguk yaptim yok icmiyo.oyle uyanikki beyaz oldugunu gorunce yuzunu kiristirip yuz ceviriyo.kupada verdim renginden tanimasin diye ilk yudumda tukuruyo...kizim kolayca icmisti hala gece yatmadan bir bardak icmeden yatmaz.tavsiyeleriniz var mi?
Biberon yerine normal bardakla yada alıştırma bardagiyla deneyebilirsin.tubaa1 canım ben de iciremedim. Her türlü denedim içmiyor. Ben de muhallebi sini mamasını sütle yapıyorum. Ama günde 1 su bardak icmesi lazim biliyorum bu ara zaten bisi yemiyo içmiyor zorlamiyorum ben de. Benimki biberon hiç almıyor. Gerçi biberon emzigini 6+la değiştirmedim zaten içmiyor diye de belki büyük alıp dönersem en azında uyku zamanı içebilir. Haftaya alırım inşallah bi denerim. Bu hafta anneme geldim. Evde sıkıldım biraz havamız değişsin dedim.
Cikolatali kek tariflerim cok fazla ,cocuklar daha cok cikolatali sevdigi icin onu ogrenebilmistim:))yinede cok saol canim benim
Canim pekmezi sutle karistirma ,sut demiri tutar.hatta surlu yogurtlu urunlerden iki saat arayla pekmezi verirsen daha iyi olurBizimkide aksıne lıkır lıkır fazla içiyo günde yarım litre içiyo doktor en fazla o kadar ver dedi yoksa daha da içer.pekmez katsan süte hem kanda yapar canım.ben e bebekten organik pekmez alıp yediriyorum
Cok iyi yapmissin bende aradda kacip anneme geliyorum.annem yaramaza bakamaz ama en azindan sofra kur kaldir dusunmuyorum bile ,iyi oluyor .sende dinlenirsin azda olsaKızlar bugün annemdeydim ya kafamda yapacak iş listesi olmayınca Defneyle birlikte akşamüstü ben de uyumuşum.. ne iyi geldi. Şimdi de uyuyamıyorum gelmiyo uyku
Ben normal kabarsada raziyim:))cok saol canim denicem bakalim180 derece 35 40 dakika önceden ısıtılmıs fırın.yumurtalar oda sıcaklıgında olursa daha cok kabarıyor.![]()
Kizlar bayat keki degerlendirecek tarifiniz varmi?dun kek yaptim ici pismemis.bugun inat ettim yine yaptim ,cok acayip olmus..bari birseyde degerlendireyim diyorum atmaya kiyamadim..birde soyle mis gibi portakal kokacak kek tarifiniz varmi ?internrtten aldim tarifi olmadi
yükselmeyen ateş dişten deniyor ya öyle birşey olabilir..Cnm kusura bakma yazamadım. haftasonu sınavım vardı şehir dışına çıktım. ondan önce iki gün izin aldim evde çalışayım diye. ikimizin hastalığı da ilerlemedi çok şükür ama miranınki çok garip bi halde. kızın akşamları ateşi çıkıyo. 37,9 fln oluyo 38 i bulmuyor ama hep bu civarlarda. inliyo fln ama sonra düşüyo. 3 gecedir. dişlerden mi acaba bilmiyorum neyse gıcık oldum bu durumada
Canim cok gecmis olsun .ya bizde gecen hafta hep boyleydik ,gece cikiyor hatta bazen sadece kafasi bazen ilac bile vermiyorum kediliginden sabaha birsey yok.doktora goturdumya sol kulak ve bogaz enf.cikti canimya moralini bozmak icin demiyorum paylasayim dedim ..sinavin nasildi iyidir insallahCnm kusura bakma yazamadım. haftasonu sınavım vardı şehir dışına çıktım. ondan önce iki gün izin aldim evde çalışayım diye. ikimizin hastalığı da ilerlemedi çok şükür ama miranınki çok garip bi halde. kızın akşamları ateşi çıkıyo. 37,9 fln oluyo 38 i bulmuyor ama hep bu civarlarda. inliyo fln ama sonra düşüyo. 3 gecedir. dişlerden mi acaba bilmiyorum neyse gıcık oldum bu durumada
Tek tek kuplar cok iyiymis canim cocuklar bayilir .benim cadi kiz izin verirse yapayim bakalimCnm bilendırdan geçir. içine biraz süt kat fındık ceviz vs karıştır top top şekil verip hindistan cevizine bula. yada yine blendırdan geçir. şekeri az muhallebi yap. borcama muhallebi ara katına kek üstüne tekrar muhallebi döküp sütlü tatlıaya çevirebilirsin. bunu tek kişilik porsiyonlarada yapabilirsin dondırmalıklara
Canim cok gecmis olsun .ya bizde gecen hafta hep boyleydik ,gece cikiyor hatta bazen sadece kafasi bazen ilac bile vermiyorum kediliginden sabaha birsey yok.doktora goturdumya sol kulak ve bogaz enf.cikti canimya moralini bozmak icin demiyorum paylasayim dedim ..sinavin nasildi iyidir insallah