2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Zor canim uykusuzluk hele kronik olunca cok zor okudugunu zor anliyorsun hele bana en zor aksam uyutunca yanindan kalkmasi cok zor geliyor .uc bes dakika gozumu kapatiyorum aman ne ruyalar goruyorum :))4.sinif feni zordur canim ya valla burda olsan ,yolla kizi ben calistirayim derdim .
Saol canım benim..birinci yazılımız 98 haftaya ikinci var.notumuzu düşürmemek için sürekli tekrar yapıyoruz.her gün bir ders tekrarı yapıyoruz.yazılı haftaları daha zor geçiyo.birde uykusuzluk olunca cok daha yorucu.kolay gelsin bize

spirali ne zaman taktilar canim adetten sonra mi oluyor, hic aklimda yoktu aslinda ama dusunmeye basladim,bide benim durum cok karisik cikolata kisti ameliyati sonrasi hamile kalabildim ve tekrarlama olasiligi var ve kanama riski daha da artiyor ve galiba spiralde fena kanama yapiyor mus yani ve ve vevee gidiyorr karisik :KK45:

Yok canim 36 ne ki daha:KK76: ,yalniz degilmisiz onu anladik en azindan:KK50:
Canım 5 aylıkdı taktırdım.doğum hast.adet olmadanda takıyolar.kızımdan sonra 7 sene kullandım çok rahat ama kanama biraz fazla oluyo.şimdiki 8 yıllık.6 ayda bir kontrole gidiyorum ultrasonda bakıyolar

Selam kızlar
Bugün giremedim.
Kızım öksürüyor annemdeyim ya ilk geldiğim gece usuttu sanırım. Kuru kuru öksürüyor. Balgamli değil. Bi öksüruk şurubu vardı dünden beri onu veriyorum ama hiç azalmadı. Özellikle uykuda geliyor. Bu akşam babam dedi sırtına göğsüne bal sürelim dedi. Sürdük ama şimdi içim içimi yiyor. Henüz bal vermedim ben Dr 15aylikken baslariz demişti. Ama vücuduna sürdüm şuan. O da deri yoluyla vücuda geçecek. Ya alerji oluşursa. Uykumda çok ağır Defne uyanmazsa kendim kalkamıyorum. Bisi olmaz dimi ya. Kafamda deli sorular.. bana bi telkin verin. Uyudu şimdi. Kaldırıp yikasammi ki??? Yoksa bu gece uyamayimmi?

Selam kızlar
Bugün giremedim.
Kızım öksürüyor annemdeyim ya ilk geldiğim gece usuttu sanırım. Kuru kuru öksürüyor. Balgamli değil. Bi öksüruk şurubu vardı dünden beri onu veriyorum ama hiç azalmadı. Özellikle uykuda geliyor. Bu akşam babam dedi sırtına göğsüne bal sürelim dedi. Sürdük ama şimdi içim içimi yiyor. Henüz bal vermedim ben Dr 15aylikken baslariz demişti. Ama vücuduna sürdüm şuan. O da deri yoluyla vücuda geçecek. Ya alerji oluşursa. Uykumda çok ağır Defne uyanmazsa kendim kalkamıyorum. Bisi olmaz dimi ya. Kafamda deli sorular.. bana bi telkin verin. Uyudu şimdi. Kaldırıp yikasammi ki??? Yoksa bu gece uyamayimmi?
Yok canım yaa uyu hemde yıkama yani
Deriden geçip alerji olması çok zor bence
Bişeycik olmaZ veren veriyor iki yaşı beklemeden

Canım 5 aylıkdı taktırdım.doğum hast.adet olmadanda takıyolar.kızımdan sonra 7 sene kullandım çok rahat ama kanama biraz fazla oluyo.şimdiki 8 yıllık.6 ayda bir kontrole gidiyorum ultrasonda bakıyolar
Benimde biraz arastirmam lazim ,gercekten rahat diyorlar ama ya kayarsa ya bisey olursa diye aklim karismiyo degil,bide ben sezeryan dogum yaptim acaba takilirken fark olur mu?Bide senin eski spirali tekrar mi tatilar onu anlayamadim ben cok oldu kusura bakma :olamaz:

Benimde biraz arastirmam lazim ,gercekten rahat diyorlar ama ya kayarsa ya bisey olursa diye aklim karismiyo degil,bide ben sezeryan dogum yaptim acaba takilirken fark olur mu?Bide senin eski spirali tekrar mi tatilar onu anlayamadim ben cok oldu kusura bakma :olamaz:
Hayır canım 8 sene önce takılmıştı ben çocuk düşündüğüm için çıkarttırdım.7 sene kaldı bende.zaten spiral en fazla 8 yıllık oluyo.çıkarttırtıktan tam 1 yıl sonra hamile kaldım.şimdi yenisi takıldı.kontrollere düzenli gitmiştim.sorun olmadı bende.zaten sana iyi gelmezse ağrı falan yapıyo o zaman çıkartırsın.ama dene bence.normal dogumda 40 gün sezeryanda 60 gun sonunda takıyolar canım.bence taktır.kayma riski var tabi ama en güvenilir spiral bence.sonuçta bütün korunma yöntemleri yuzde yuz değil.

fermante fermante geçmiş olsun canım.oğluma 1 çay kaşığı bal veriyorum arada.haftada bir gün veriyorum.çok sık değil.büyüklerin bildiği vardır sonuçta..zararı olmaz bence ama için rahat etmicekse gece uyanırsa duş aldırırsın

Günaydınlar
hayırlı haftalar

fermante fermante gerçi sabah oldu naptınız bilmiyorum ama birşey olacağını sanmıyorum. bir de öksürük için yeni öğrendiğim bir bilgi var. kuzenlerim çok sık hasta olup öksürürlermiş. aktarlarda "günlük" diye bir sey satılıyor. onun yapımı tarifi var nette bulmuştum. ekran görüntüsü atacağım aklınızda bulunsun. ben aldım eve dursun nolur nolmaz diye.

Günaydın kızlar. valla hayat nasıl koşturma anlamıyorum ki. geçen sene evden çıkmadan kuzuları koruyorduk. şimdi bütün bebeler hasta. benim cadı da hapşuruk modunda. yürümesini de iyice ilerletti çok şükür. düşüp korkmazsa yırttı artık. benim de yarın akşam yemekli misafirim var. işten 2 saat erken çıkıcam inşallah arıza çıkarmaz müdür. ertesi günde yüksek ihtimalle yine yemekli olacak misafirim var. gündüz de bi dolu işim olacak nasıl yetişeceksem. bu ara inanılmaz baş ağrım var bi göz doktoruna mı gitsem ki

Günaydın kızlar. valla hayat nasıl koşturma anlamıyorum ki. geçen sene evden çıkmadan kuzuları koruyorduk. şimdi bütün bebeler hasta. benim cadı da hapşuruk modunda. yürümesini de iyice ilerletti çok şükür. düşüp korkmazsa yırttı artık. benim de yarın akşam yemekli misafirim var. işten 2 saat erken çıkıcam inşallah arıza çıkarmaz müdür. ertesi günde yüksek ihtimalle yine yemekli olacak misafirim var. gündüz de bi dolu işim olacak nasıl yetişeceksem. bu ara inanılmaz baş ağrım var bi göz doktoruna mı gitsem ki
cidden çok yoğun geçiyor günler.
sabah yavrucaklar uykudan kalk giydir . bende korkuyorum arabayla gidiyoruz sonucta ama gene de işte insan tereddütte kalıyor.
çocugu getir-götür daha zormuş.

Allah yardımcın olsun bu arada.
baş ağrısı için göz dr git evetgözde birsey cıkmazsa sinüzit -migren olabilir... rüzgar beni çok etkiliyor benim de başım sürekli ağrıyor

• Beğen
Reactions: GCA
IMG-20161203-WA0003.webp

Ü
cidden çok yoğun geçiyor günler.
sabah yavrucaklar uykudan kalk giydir . bende korkuyorum arabayla gidiyoruz sonucta ama gene de işte insan tereddütte kalıyor.
çocugu getir-götür daha zormuş.

Allah yardımcın olsun bu arada.
baş ağrısı için göz dr git evetgözde birsey cıkmazsa sinüzit -migren olabilir... rüzgar beni çok etkiliyor benim de başım sürekli ağrıyor

ya bide burası çok soğuk kat kat giydir. sen kalınsın. çok zor oluyo. ama yapacak da bişey yok. çalışan anne derdi. üzüldüğüm yavrularımız oluyo. o saatte uyandır. iki öp kokla düş yola..

Ü

ya bide burası çok soğuk kat kat giydir. sen kalınsın. çok zor oluyo. ama yapacak da bişey yok. çalışan anne derdi. üzüldüğüm yavrularımız oluyo. o saatte uyandır. iki öp kokla düş yola..
:KK14::KK14::KK14:
evet ya. masum yavrucuklarımız:KK46::KK46:

hatta astronot almayı bile düşünür oldum bu ara . bizimki uyku sersemi çok ağlıyor

• Beğen
Reactions: GCA
Hem çalışıysun hem çocuk üstüne yemek li misafir maşallah diorum

Hem çalışıysun hem çocuk üstüne yemek li misafir maşallah diorum

valla cnm cuma günü 4 aile yemekli oturuyoruz. ben epeydir ertelemiştim mecbur artık napim dedim. cumartesi piyangodan çıktı. geçen hafta çaya gelmek istediler evde yoktuk öyle olunca biz dedik bu hafta. pastayla uğraşana kadar yemek daha kolay geliyo bazen bana ama karar vermedim henüz. yarını bi atlatsaydım

valla cnm cuma günü 4 aile yemekli oturuyoruz. ben epeydir ertelemiştim mecbur artık napim dedim. cumartesi piyangodan çıktı. geçen hafta çaya gelmek istediler evde yoktuk öyle olunca biz dedik bu hafta. pastayla uğraşana kadar yemek daha kolay geliyo bazen bana ama karar vermedim henüz. yarını bi atlatsaydım

ben bazen hazır alıyorum ikramlarımı :ıslık:
yanına börek ya da kek yaparsam öyle.

Canım yemekli zor oluyo.kolay gelsin.yemekli misafirden sonra üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum:rapci:

İyi geceler kızlar biz bez olarak prima 4+ kullanıyoruz.bir haftadır çiş de değil ama kaka sırtına kadar taşıyo.acaba bir üste 5 noyamı geçsek.eşimde büyük olur dedi kafam karıştı.sizler kaç no kullanıyosunuz?bu arada 11.5 kiloyuz bugun tarttım

İyi geceler kızlar biz bez olarak prima 4+ kullanıyoruz.bir haftadır çiş de değil ama kaka sırtına kadar taşıyo.acaba bir üste 5 noyamı geçsek.eşimde büyük olur dedi kafam karıştı.sizler kaç no kullanıyosunuz?bu arada 11.5 kiloyuz bugun tarttım
Canım ben komili kullanıyorum 10.5 kg 4+ ama onun arkası baya uzun. duyduğuma göre prima biraz dar mış o yüzden bi beş numara alıp bak derim boşa gitmicek nede olsa ona da geçeceksin şimdi büyük gelse de ilerde kullanırsın yine

canım biz aylardır 5 numara kullanıyoruz kızımda 11 kg taşma falan olmuyor. komili aldım yine 5 numara o daha buyuk boyut olarak daha rahat ettik sanki

Back
X