2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi geceler kızlar biz bez olarak prima 4+ kullanıyoruz.bir haftadır çiş de değil ama kaka sırtına kadar taşıyo.acaba bir üste 5 noyamı geçsek.eşimde büyük olur dedi kafam karıştı.sizler kaç no kullanıyosunuz?bu arada 11.5 kiloyuz bugun tarttım
canım 11 buçuk kiloysa ve prima aktif bebek kullanıyorsan 5e geçmekte geç bile kalmışsın. bizim de kilo aynı ama aylardır 5 numara kullanıyoruz. bazen o bile küçük geliyor. aktif bebeğin kalıbı çok dar, mesela premium care daha geniş kalıplı. deneyerek bulman gerek. ben premium kullandım 4 numaraya kadar ama çocuk hareketlenmeye başlayınca çok dışına taşmaya başladı, aktif bebeğe geçtim yeşil olanına yani. yatarken de primanın kilot şeklinde olanı var pampers pants diye, onun 5 numarasını kullanıyorum, memnunum.

Teşekkürler kızlar iyki varsınız..:KK36:bugun alıcam 5 noyu.çişte taşardı belki sık değiştirdiğim için taşmamıştır.

Teşekkürler kızlar iyki varsınız..:KK36:bugun alıcam 5 noyu.çişte taşardı belki sık değiştirdiğim için taşmamıştır.
Ben gece altini almamaya calisiyorum :KK45:olmayan.uykusu iyice sapitmasin diye.
Ama gunduzleri de uste gelmeye basladi annem.de oyle.deyince 6yi denicem aldim bugun bakalim.

Günaydınlar
hayırlı haftalar

fermante fermante gerçi sabah oldu naptınız bilmiyorum ama birşey olacağını sanmıyorum. bir de öksürük için yeni öğrendiğim bir bilgi var. kuzenlerim çok sık hasta olup öksürürlermiş. aktarlarda "günlük" diye bir sey satılıyor. onun yapımı tarifi var nette bulmuştum. ekran görüntüsü atacağım aklınızda bulunsun. ben aldım eve dursun nolur nolmaz diye.
Kizlar cok şükür bişey olmadı. O an bi korku geldi içime işte bilmiyorum. Ben de niye oldu..
O gece sabaha kadar öyle güzel uyuduk hatta ben şaşırdım..
Neyse şurubu devam ediyoruz ama azalma yok artma da yok. Geçen inşallah. O günün otunu babam da duymuş babannem yaparmış onlara.. Ben de bugün alıcam bakalım yaparım kıza.

İyi geceler kızlar biz bez olarak prima 4+ kullanıyoruz.bir haftadır çiş de değil ama kaka sırtına kadar taşıyo.acaba bir üste 5 noyamı geçsek.eşimde büyük olur dedi kafam karıştı.sizler kaç no kullanıyosunuz?bu arada 11.5 kiloyuz bugun tarttım
Canım biz 11kiloyuz ama 10kg dan beri 5 no kullanıyoruz. O taşması bezin boyutuyla alakalı değil bence prima bezleri bozdu. Ben de memnun değilim hiç. Başka marka denedim pişik yaptı mecbur yine devam..

Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Allah hayırlı evlatlar versin canım.isteywn herkese versin.inşallah gönlündeki olsun

Allah bizlere nasip etti. bebekleriMiz 1yasina girdiler.

Rabbim sana da gostersin insallah. gecen yil kasimda dogurduk bizler.
Ay ne guzel bebislerin bahtlari acik olsun insallah.
Insallah Allah nasip ederse sizlere bol bol danisirim artik :)
Cocuk yetistirmenin cok zor oldugunu ayri bir sanat oldugunu dusunuyorum.
Tum zorluguna talibim :)

Kizlar yazamadim aklum sizde kaldi:))iyisiniz insallah.benim buyuk kizin karni agriyor ,midesi bulaniyordu.strestenmi acaba dedim ama icim icimide yiyor ,karin agrisina cocuk cerrahisi bakiyormus .taa pazartesi bosmus bakalim napicam bilmiyorum daha once hicbasima gelmedi ..
Hani evi satmayi dusunuyordukya satamadik ama annemin apartman inda ,en alt kat dubleks satilikti .konustuk haber bekliyoruz.gerci daha satamadik ama ev sahibi tanidik belki bekletir diyoruz .hem borclarimizi kapatacak kadar karimizda olacak .neolur kizlar dua edin ,hayirlisi ise olsun insallah...

tubaa1 tubaa1 gerci alicam demissin ama benim kiz su an 9700 ,ona ragmen primanin premiumuna 5numarasina 3ay once gectim ,rahatlikla oldu

Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Rabbim yavrunu zamaninda sagliklica kucagina almayi nasip etsin insallah opup kokladigin,gulup oynadigin hatta ara ara yakindigin gunler gostersin

Kizlar yazamadim aklum sizde kaldi:))iyisiniz insallah.benim buyuk kizin karni agriyor ,midesi bulaniyordu.strestenmi acaba dedim ama icim icimide yiyor ,karin agrisina cocuk cerrahisi bakiyormus .taa pazartesi bosmus bakalim napicam bilmiyorum daha once hicbasima gelmedi ..
Hani evi satmayi dusunuyordukya satamadik ama annemin apartman inda ,en alt kat dubleks satilikti .konustuk haber bekliyoruz.gerci daha satamadik ama ev sahibi tanidik belki bekletir diyoruz .hem borclarimizi kapatacak kadar karimizda olacak .neolur kizlar dua edin ,hayirlisi ise olsun insallah...

tubaa1 tubaa1 gerci alicam demissin ama benim kiz su an 9700 ,ona ragmen primanin premiumuna 5numarasina 3ay once gectim ,rahatlikla oldu
Hayırlısı olsun canım annenin yakınında olman daha iyi olur .en azından kışın biyere giderkrn yagmuru bırakırsın.

Back
X