2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M mambur insallah ev hakkinizda hayirli ise size eylesin Rabbim.

Kizina da ggecmis olsun .
Ben stres olayim midem agrir mesela. o tarz.olabilir mi? sinav vs sikintisi var mi

Hayırlısı olsun canım annenin yakınında olman daha iyi olur .en azından kışın biyere giderkrn yagmuru bırakırsın.

M mambur ishale çevirebilir.bizim okulda salgın var.çok geçmiş olsun
sagolun kizlar .teoga hazirlaniyoruzya stresi cok var canim .simdi saglik ocagina gittim apandisit degilmis cok sukur.apandisit mi acaba diye nasil muayene edip bakacagimizi gosterdi .aile hekimimiz cok iyi bir insan ,okulda salgin var belki onla alakali belkide stresten olabilirdedi .bagirsak duzenleyici ve hazimsizlik ilaci verdi.

İnsallah ev olur kizlar hani tasinmasi zor ama boyle esimden ayri gocebe gibi olduk ya en azindan cikin yukari annanenizde yiyin yemeginizi diyebilicem

sagolun kizlar .teoga hazirlaniyoruzya stresi cok var canim .simdi saglik ocagina gittim apandisit degilmis cok sukur.apandisit mi acaba diye nasil muayene edip bakacagimizi gosterdi .aile hekimimiz cok iyi bir insan ,okulda salgin var belki onla alakali belkide stresten olabilirdedi .bagirsak duzenleyici ve hazimsizlik ilaci verdi.

İnsallah ev olur kizlar hani tasinmasi zor ama boyle esimden ayri gocebe gibi olduk ya en azindan cikin yukari annanenizde yiyin yemeginizi diyebilicem
Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah.

Kizlar bana yardimci olun lütfen oglum asiri istahsiz kasik gormek istemiyo o yuzden surekli biberonla bisi vermeye calisiyorum ve mamalarini uyanikken icmiyo uykuda az emiyo o kadar istahini acacak dogal bi yontem yemek herhangi bisi var midir cok moralim bozuluyo 13 ayi doldurdu 9 kilo hala:(

Kizlar bana yardimci olun lütfen oglum asiri istahsiz kasik gormek istemiyo o yuzden surekli biberonla bisi vermeye calisiyorum ve mamalarini uyanikken icmiyo uykuda az emiyo o kadar istahini acacak dogal bi yontem yemek herhangi bisi var midir cok moralim bozuluyo 13 ayi doldurdu 9 kilo hala:KK43:
Dr a bi sorun isterseniz iştah açıcı bi şeyler verir belki de

Eczane ürünü cok var ama oyle bisi degilde dogal bisiler ariyorum sunu yemege basladi istahi daha da artti yada soyle yedir soyle yap daha istahli yer dediginiz bisi deneyiminiz var mi diye merak ediyorum acikcasi
Elinle yedirebilcegin şeyleri elinle yedirmeyi dene. Mesela patates haslama/kavurma hani omlet gibi yicekleri elinle verebilirsin.. Benim kızda bazen kaşığa direniyor elimle verince yiyo..

İyi hafta sonlari kızlar.. babamız bizi almaya geldi bugün evimize donucez nasipse bakalım..evimizi özledik.

Eczane ürünü cok var ama oyle bisi degilde dogal bisiler ariyorum sunu yemege basladi istahi daha da artti yada soyle yedir soyle yap daha istahli yer dediginiz bisi deneyiminiz var mi diye merak ediyorum acikcasi
Bizde çatal kaşık hevesi başladı bugünlerde yemek istemediği şeyi bile çatala kendisi takip alırsa yiyor, kaşığı da beraber deniyoruz çok sıvı olmayan yemeklerde. Oyun gibi geliyo sende deneyebilirsin.

Bizde çatal kaşık hevesi başladı bugünlerde yemek istemediği şeyi bile çatala kendisi takip alırsa yiyor, kaşığı da beraber deniyoruz çok sıvı olmayan yemeklerde. Oyun gibi geliyo sende deneyebilirsin.
Ayni durumdayız bakiyor biz catalla yiyorsak hemen istiyor oda ama bizim kullandiklarimizi kullanamaz suan batirir damaklarina nasil bir sey almak lazim bilemedim siz bebeginize ozel catal kasil aldiniz mi?

Ayni durumdayız bakiyor biz catalla yiyorsak hemen istiyor oda ama bizim kullandiklarimizi kullanamaz suan batirir damaklarina nasil bir sey almak lazim bilemedim siz bebeginize ozel catal kasil aldiniz mi?
Evet bu ara herşeyi istiyo bizim kızda telefonla konuşamaz oldum.
Kaşık almıştım ama catal almak hiç aklıma gelmedi nedense. normal kahvaltı catallarindan veriyorum onlar biraz daha kut uçlu şimdilik bi sıkıntı olmadı. Buyukte de almamıştım çatal o da hep.bizimkileri kullandı.

Kizlar bana yardimci olun lütfen oglum asiri istahsiz kasik gormek istemiyo o yuzden surekli biberonla bisi vermeye calisiyorum ve mamalarini uyanikken icmiyo uykuda az emiyo o kadar istahini acacak dogal bi yontem yemek herhangi bisi var midir cok moralim bozuluyo 13 ayi doldurdu 9 kilo hala:KK43:
Benim oğlum da 9 kilo. Artık pek takmiyorum. Sağlıklı olsun yeter.

İyi geceler kızlar, bebeğimin günlük uykusu, yedikleri, bez değiştirmeleri, doktor kontrolü gibi bilgilerini tutmak için basit ve kullanımı kolay bi android uygulama yazdım. Siz de kullanmak isterseniz BebeTakvim adıyla Google markette bulabilirsiniz. Uygulama bedava ve reklam içermiyor.

Biz iyiz kis geldi kar var burda disarida cikamiyoz yakin bi yerlerde oyun grubu arastiriyorum.bulursam gidicez böyle evde butun gun cok sIkIci oluyo değişiklik olur..

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Sütünün gelmesi için pompa ile sağın sürekli memeler uyarılsın
Hiçmi sütü gelmedi
Mama verin biberonla aç kalmasın yavru
Biberona falan alışmaz ilk bir ay alışır diye aç bırakmayın
Hayırlı olsun

Back
X