2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sekerli suda cok iyi geliyo ama bol sekerli su
Saol canim ,Benim migrenimde tuttu midem berbatti icemedim ,hep ustuste gelirya .cikolata krizim geldi diye nutellaya saldirdim migreni cagirdim resmen.ya ben hic bilmiyordum sekerli suyu birkac kisiden daha duydum kesin birdahakine deneyeyim diyorum

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?

ya kızlar siz telefonla konuşmuyor musunuz hic? ben az once telefonla konusyodum yıne 8-9 dk oldu mesela.... ve bebek delı gıbı hareket edıyor... acaba rahatsız mı olıuyor? sizin ki hareket edıyor mu telefonla konusurken farkettınız mı hıc?
Bizde konuşamıyoruz çünkü bizimkiler direkt elimizden alıyor kıpırdanmayı bırak:))

Saol canim ,Benim migrenimde tuttu midem berbatti icemedim ,hep ustuste gelirya .cikolata krizim geldi diye nutellaya saldirdim migreni cagirdim resmen.ya ben hic bilmiyordum sekerli suyu birkac kisiden daha duydum kesin birdahakine deneyeyim diyorum
Ben evlenmeden öncede hep bu şekilde yapardım baya iyi geliyo.tabi ki öylede gecmesse majezik kesin cozum

DonukPudra DonukPudra nasılsın canım?fazla görünmüyosun iyisindir umarım.ben çok yorgunum hafta sonu anneme gittim biraz dinleniyim dedim ama yok iyice yoruldum.benim kızın gezme istekleri bitmiyo.bu ara çok yoğundu dersler kafa dağıttık ama bacaklarım hamlamış o derece:işsiz:

Sagol canim sordugun icin.
BU aralar hem is yogun hem de ailevi sorunlarim var-kardesimle ilgili-
Hem kafam hem bedenim cok yorgun ve dolu.
Arada kitap topigine bakip yazip cikiyorum.
Allahim gonul ferahligi versin.
O yuzden yazamadim sizlere..

• Beğen
Reactions: GCA
İnşallah çabuk atlatırsınız canım.ailevi sıkıntı heleki kendi ailen olunca insan daha hassas oluyo.burayıda ihmal etme canım yokluğun belli oluyo.hemde kafan dağılır biraz

İnşallah çabuk atlatırsınız canım.ailevi sıkıntı heleki kendi ailen olunca insan daha hassas oluyo.burayıda ihmal etme canım yokluğun belli oluyo.hemde kafan dağılır biraz
Maalesef oyle cidden.
Aklim hep onda sıkınti. su 1 haftada migrenim gecmek bilmedi
Zaten uykusuzluk da var.
Allahim daha beter gunlerden korusun herkesin hanesini.
Cok sagol :KK15:

Canım sıkıntınız her neyse umarım güzellikle kısa sürede çözülür allah çıkış yolu göstersin
Evet göZler arıyor seni
Kitap topiği nerde bende bu ara başlamak istiyorum olmuyor böyle

Canım sıkıntınız her neyse umarım güzellikle kısa sürede çözülür allah çıkış yolu göstersin
Evet göZler arıyor seni
Kitap topiği nerde bende bu ara başlamak istiyorum olmuyor böyle
Sagol cnm Allah razi olsun..
Amin insallah hep oyle dua ediyorum ben de.
Link atayim sana.
BEnim kendimi sartlandirmama ve daha da okumama vesile oldu topic. eski tanidigim birkac.arkadasim da var orada bana iyi geldi.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...umaya-var-misiniz-kafe-kitap.582657/page-5067
Bu sayfa

Sicak su torbam yoktu havlu ısıtıp koydum ,bayaa iyi geldi .unutmustum ben eskiden yapardim saol canim hatirlattin
Canım sıcak su torbası iyi ki yok boşver. Geçen kuzenim karnı ağrıyor diye koymuş karnına. Bi süre sonra patlamış. Allahtan karnına değmemiş sıcak su. Ben de de var hep korkarım kullanırken

Maalesef oyle cidden.
Aklim hep onda sıkınti. su 1 haftada migrenim gecmek bilmedi
Zaten uykusuzluk da var.
Allahim daha beter gunlerden korusun herkesin hanesini.
Cok sagol :KK15:
Canım kolaylık ve4sin Rabbim inşallah. Bu günümüzü de aratmasın. Herşey yoluna girer umarım.

Canım sıcak su torbası iyi ki yok boşver. Geçen kuzenim karnı ağrıyor diye koymuş karnına. Bi süre sonra patlamış. Allahtan karnına değmemiş sıcak su. Ben de de var hep korkarım kullanırken
Sıcak su torbası hep beni de korkutuyor. ona bi alternatif buldum. benim kıza reflü yastığı almıştım içinde kiraz çekirdeği torbası da vardı torbayı fırında yada mikrodalgada ısıtıyorsun ohhh miss :KK54:

Kızlar bu ara hiç bişey yemiyo 1 yaşında iştah sorunu olacak yazıyordu ama bu kadar mı ya çileden çıkıyorum artık bugün de bağırdım ağladı sonra vicdan azabı çekiyorum zaten gündüz uykusu çok az bide yemeyince sinir sistemim çöktu

• Beğen
Reactions: GCA
Kızlar bu ara hiç bişey yemiyo 1 yaşında iştah sorunu olacak yazıyordu ama bu kadar mı ya çileden çıkıyorum artık bugün de bağırdım ağladı sonra vicdan azabı çekiyorum zaten gündüz uykusu çok az bide yemeyince sinir sistemim çöktu
Bizimde artık sinirler yıpranıyo bende bağırıyorum bazen.offf çok zor tam sabır işi.dün kızımın defterlere bakıyodum ne ara aldı ne ara kalem buldu kızın özenerek yaptığı ödevini karaladı hemde ne karalama.kızım kıyameti kopardı.akşam ev savaş alanı gibiydi :110:

Back
X