2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Slm kızlaaar. M mambur cnm sana da kızına da geçmiş olsun. doktora götürdün mü karnı ağrıyordu.

DonukPudra DonukPudra inşallah sıkıntın tez zamanda refaha erer. Anne olduktan sonra daha hassas oluyor insan bi de daha çabuk etkileniyor.

Efira38 Efira38 insan bazen sınırlarını zorluyor. ama pişman oluyosun ya. bizimde gece uykuya dalma konusunda beni bitiriyo. uyku gözünden akıyo ama uyumuyo. gündüzde herşeye dişini kitliyomuş. bu hafta babannede. arıyo beni yemiyo yemiyo. geriliyorum valla. bugün sütü tekrar deneyelim dedik. içmemiş tabiki

Merhaba kızlar iyi akşamlar bitmiş vaziyette bir akşamı daha geride bırakıyoruz gözlerimin altı artık morarıklıgı gectı siyah oldu.bi arkadasımız vardı.bebeğim hiç bişey yemiyor yazmıstı ben bu aralar oğlumda tostu denedim peynırlı tosta bayılıyor.en azından bogszından iki lokma bişey geçiyo:KK64:

Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken bugün biraz gecikmeli olarak bir yaş asilarimizi yaptırdık. inşallah sıkıntımız olmaz, biraz ateş yapabilir dedi hemşire.

Yaptirsam mi yaptirmasam mi derken bugün biraz gecikmeli olarak bir yaş asilarimizi yaptırdık. inşallah sıkıntımız olmaz, biraz ateş yapabilir dedi hemşire.
Bizim bu defa 38i geçmedi ama sonrasında çok huysuzluğu oldu bir hafta uyku açısından umarım kolay atlatırsınız

wakewake wakewake cok saol.
Ayy inşallah olmaz zaten elli kere uyaniyo gece daha beterini düşünemiyorum :))
Zaten ateşten dolayı ertelemiştik buzamana kadar 16 kasımli.
Bizde hastalıktan dolayı ertelemiştik
Yani çoğumuzda oldu canım ama geçici eğer huyu değilse geri düzenine döner
Bizim uyku sorunu kalıcı olduğundan beterin beteri oldu sonra yine beter haline geri döndü;)

Bizde hastalıktan dolayı ertelemiştik
Yani çoğumuzda oldu canım ama geçici eğer huyu değilse geri düzenine döner
Bizim uyku sorunu kalıcı olduğundan beterin beteri oldu sonra yine beter haline geri döndü:KK66:
Bi ara çok iyiydi altı yedi ay civarı hatta buraya bile yazmıştım çok uzun uyuyo aç kaliyomudurki diye:)) sonra bozuldu yavaş yavaş şuan yatakta sağdan sola dönerken bile uyanıp agliyo ve sadece memede sakinlesiyo malesef. Ne pispis ne su hiç bisey fayda etmiyor

kızlar sizin bebeletrin uyku düzeni oluştumu benim kız günde 1 satt bile uyumuyor gece desen en az 10 defa uyanıyor valla hayalet gibi bazen dolanıyorum işe geç kalıyorum

oyuncak olarak ne alıyorsunuz kız anneleri
Valla bizim abladan hep oyuncaklarimiz var ama garibim elini neye atsa abla gelip aliyo o da bana bakıp agliyo şikayet eder gibi. Bu ara kitaplara sardi surekli elinde dolasiyo şimdi bikac tane daha alicam. Sallanan atla çok oynuyo bide.

Allahım suyu bardaktan kendi icecekmis. Vermiyorum kızıp agliyo veriyorum bi kere güzel.iciyo ikinciye dengeleyemeyip hep ustunu islatiyo kis gnu.

Allahım suyu bardaktan kendi icecekmis. Vermiyorum kızıp agliyo veriyorum bi kere güzel.iciyo ikinciye dengeleyemeyip hep ustunu islatiyo kis gnu.
Ben cozumu pipetli suluk almakta buldum.
Yada bardaga pipet koyup oyle.
Bu sefer de suya ufleyip baloncuk yapiyor :KK48::KK48:
Arada gene bardakla istiyor

Bi ara çok iyiydi altı yedi ay civarı hatta buraya bile yazmıştım çok uzun uyuyo aç kaliyomudurki diye:)) sonra bozuldu yavaş yavaş şuan yatakta sağdan sola dönerken bile uyanıp agliyo ve sadece memede sakinlesiyo malesef. Ne pispis ne su hiç bisey fayda etmiyor

Aa o sendin dimi
kesin bizim nazarımız değdi çünkü ne kıskanmıştım :))

Back
X