2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Mazef Mazef biz Hee zamanki problemimiz uykuyu alamadık onun dışında bi şikayetiniz yok hamdolsun.. sen nasıl oldun? Tedavinin nası gidiyor kızın nasil

Kizlar ya bi ara tum bebisler hastaydi. Hiriltili oksuruk var sadece peditus verdim ve dewam ediyorum sikcada pekmez veriyorum. Perebron var oksuruk surubu onu kullanan varmi. Dr a gidemiyoruz esim yanimizda deil suan gecmezse bu hafta goturcem kendim. Napayim sizlere ihtiyacim var :(

Mazef Mazef biz Hee zamanki problemimiz uykuyu alamadık onun dışında bi şikayetiniz yok hamdolsun.. sen nasıl oldun? Tedavinin nası gidiyor kızın nasil
Canim 17 aylik oldu kizim daha biz ykuyu alamadik siz siranizi bekleyin :)) iste yeninkonyrola gittim cigerlerdeki lezyonlar ani buyume yapmis ama bana bir zarari olmadigi icin ilaca yine baslamadilar iki ay sonra gel dediler.biktim hastanelerden romatolojiye gitmem lazim erteliyorum valla

Kizlar ya bi ara tum bebisler hastaydi. Hiriltili oksuruk var sadece peditus verdim ve dewam ediyorum sikcada pekmez veriyorum. Perebron var oksuruk surubu onu kullanan varmi. Dr a gidemiyoruz esim yanimizda deil suan gecmezse bu hafta goturcem kendim. Napayim sizlere ihtiyacim var :KK43:
biz kullaniyoruz perebronu öksurugu arttitip balgami oyle attiriyor.Benim bebegim bide alerjik delodayla birlikte kullaniyoruz. Ama sizin belki farkli bir durum olabilir doktora en azindan telefonla falan ulassaniz

Kizlar ya bi ara tum bebisler hastaydi. Hiriltili oksuruk var sadece peditus verdim ve dewam ediyorum sikcada pekmez veriyorum. Perebron var oksuruk surubu onu kullanan varmi. Dr a gidemiyoruz esim yanimizda deil suan gecmezse bu hafta goturcem kendim. Napayim sizlere ihtiyacim var :KK43:
Canım perebronu duymadım da geçen hafta bizde de öksürük vardı 5 6 gün prospan kullandık kuru oksuruk balgamli ya dönüştü sonra Dr. A sorup brokyl kullandık bugün 5.gun artık iyice geçti.

Canim 17 aylik oldu kizim daha biz ykuyu alamadik siz siranizi bekleyin :)) iste yeninkonyrola gittim cigerlerdeki lezyonlar ani buyume yapmis ama bana bir zarari olmadigi icin ilaca yine baslamadilar iki ay sonra gel dediler.biktim hastanelerden romatolojiye gitmem lazim erteliyorum valla
Yaa nasıl alamazsınız ya?? :KK12:
uyku eğitimi vermiş miydin sen hiç? o_O
Ya kizlar İstanbulda ibs anne bebek fuarı var giden ya da fuardaki söyleşileri izleyen var mı? Uykumeleğinin videolarını izledim. Kesinlikle gece beslenmesini kesin daha az uyanacaktir diyor. Denemeye bile tahammülü yok ki benim kızımın :KK53:

Allah şifa versin sana da tüm deva bekleyenlere de inşallah.

Ya kizlar İstanbulda ibs anne bebek fuarı var giden ya da fuardaki söyleşileri izleyen var mı? Uykumeleğinin videolarını izledim. Kesinlikle gece beslenmesini kesin daha az uyanacaktir diyor. Denemeye bile tahammülü yok ki benim kızımın :KK53:

Haberlerde gördüm bugün organik bebek kıyafetleri ni gösterdi ama çok kalabalık ti

Ben gece beskenmesini kesmistim sonra bi hasta oldu basa donduk simdide gece beslenmesine ikimizde alistik.tamamen sutten kesmedigim surece böyle olur sanırım

Canim benim alerjik kokenli oldugu icin zyrtec verdim birde bricanyl .hastalik degilde alerjide olabilir bir doktora sor bence.mesela ben gecen hafta kulagini kontrole goturdum ,birseyi kalmamis ama hala oksuruyor dedim ,o oksuruk alerjiden ,burnunu hep acik tutacaksin dedi

Dismi geliyor acaba, zorlama dicem ama yemeyince cok uzuluyor insan.

Ya bak balkabagi bile vermedim daha :KK43: hemen dikkate almam gerek bu durumu.

Bir yandan dunyadaki ac cocuklar aklima gelince boyle dusundugum icin simariklik yapiyorm gibime geliyor ama.. amalardayim yine karmakarisigim :KK14:
İnan yemeyince yanaklarini sıkıp zorla yediresim geliyor hatta o an saniyelerde neler geciyor aklimdan:))ama gulup gayet sakin aaa guzel kizim sevmemis baska yemek yiyelim yada bekleyelim diyorum:))ah ah sabir tasi olsa catlar derler ya analik iste :))muhtemelen dis canim cunku degisik bir ishalide oluyor dis cikarirken

Ben 2 kez çorba yaptım bi kez de pure/muhallebi gibi bisi yaptım.
Çorbayı soğan havuç kabak patates et suyuyla hazırladım. Hepsini pişirip blender dan geçirdim.
Pureyi de; Kabakları minik doğrayıp hasladim havuçları rendeleyip ilave ettim. Hurma dograyip attım. Suyunu çektiği için süt ilave ettim. Güzelce pisince blender yaptım. İstersen kuru kayisi cekilmiş ceviz badem findik ne istersen katabilirsin. Çok güzel yedi sevdi masallah.
Sen nasıl yapiyosun canım tarif verir misin?
Canim ben hasliyorum bol suyla .sonra baska yerde koyu olacak sekilde sutu tam bugday unu ve pirinc unuyla muhallebi yapiyorum .sonrada bal kabagi ve suyunu muhallebiyle karistiriyorum .icine ceviz ,findik ,nar bide tarcin ekliyorum .
Muzla yaparkende yine ayri yerde balkabagini haslayip icine muz ,tarcin ,findik,ceviz katip ,mikserden geciriyorum.

Ben gecen ayni sekilde muz yerine cennet hurmasiyla yaptim onuda fena yemedi.cennet hurmasida cok faydaliymis

Kizlar bu arada sok marketlerinde artik avokado bulunuyor .migrosta sanirim 6tl civari ,sokta 2.5tl

İnan yemeyince yanaklarini sıkıp zorla yediresim geliyor hatta o an saniyelerde neler geciyor aklimdan:))ama gulup gayet sakin aaa guzel kizim sevmemis baska yemek yiyelim yada bekleyelim diyorum:))ah ah sabir tasi olsa catlar derler ya analik iste :))muhtemelen dis canim cunku degisik bir ishalide oluyor dis cikarirken

Diimi ya Rabbim sabrini veriyor.
Artik ne kadar yerlerse napalim :KK51:
Ac olan yer diyorum :)

ah su disler ,ciksalar rahatlasalar kuzucuklar

G GCA Efira38 Efira38 kizlar aklima geldi .oyuncu anne kayseriye geliyormus ,nezaman bilmiyorum .belkide gelmistir valla zamanini bilmiyorum ,gidecekmisiniz ?ya keske burayada gelse

Salı geliyor canım ama yaşanan saldırı sonrası erteleme vs olur mu bilmiyorum. gitmeyi çok istiyorum ama tam iş çıkışı nasıl yaparım bilmiyorum :)

Back
X