2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben yeni biberiye kürüne başladım.
İbrahim saraçoğlundan dinledim inşallah işe yarar. O yaramazsada aslan pençesi varmış bakalım..
1 su bardağı kaynamış suya bir tutam(tatlı kaşığı) biberiye yi atıp 9 dk. Kısıkta kaynatıp ılıdıktan sonra günde 3 öğün 1 ay..
Dün yine nöbet tuttu agridan oldum sabaha kadar ,nasıl iğrenç bir hastalık bu ilaçta kâr etmiyor .Biberiye kurunu denedim ama çok kötü tadı vardı devam edemedim ama tekrar denicem ya okadar az nöbet olmaya başlamıştı şimdi niye böyle sıklaştı anlamadim

Kızlar çok bunaldım.alıp başımı dağlara tepelere gidesim var.Allahın gücüne gitmesinde çok yorgun ve bitik haldeyim.eşim baya hasta hem belinden hem grip.dört gündür ayrı oturuyoruz.o odada biz salonda.oğlumun yine diş geliyo galiba o kadar mız mız ve bi o kadar hareketli.mama sand.kemerlerden bile sıyrılıp ayağa kalkıyo.kızımın yarın fen yazılısı var anlamadığı yeri anlat son kontrolleri yaptır.motive et.ev aldı başını gitti.kafamın içinde kamyon taşıyorum sanki:110:
Bazen öyle oluyor canım az kaldı tatilde en azından ders ,okul ,ödev derdi olmaz stres yaptığın .Bir buçuk yaşından sonra laf anlamaya başlarlar ,azıcık daha sıkalım disimizi:)Rabbim sağlık ve güç versin canim

Oğlum 9 aylık olduğundan beri odasında yatıyor. Sutten de kesmistim o zaman . Geceleri mama da içmez. Ama sizinkilerle aynı benimki de. Saat başı uyanıyor ağlıyor ayakta salliyoruz indirdigimiz an uyanıyor. Mesela şuan uyanık. Saat on bire doğru uyudu yarım saat uyudu uyandı şimdi de gündüz gibi oynuyor. Yani emmeyle alakasi yok bence.. belki de dönemsel bisey. Ama inşaallah çabuk geçer ya.
Bende gece zar zor biberoni bıraktım ,iki hafta deliksiz uyudu ,sonra yine kalkmaya başladı ama önceye göre yinede daha iyi ,saymıştır genelde 27kez kalkardı şimdi sayıyorum on -onbes arası :))

Acaba atak dönemimi yaşıyoruz ya. benim kızım da o kadar mızmız ki anlatamam size. gece uykusuna zor geçiyo. geçtikten sonra da saat başı uyanıyo.

kızlar bide size bişey soracağım. özellikle anne sütünü bırakan anneler. bizim dr mama içmesin süt içsin demişti. süt biraz dokundu ara vermiştik 3haftadır gündüzleri içiyodu 3 gündür gece yatarken de veriyorum. ya acayip pişik oldu ondan mı acaba anlamıyorum ki bağırsak hareketleri de çok değişik. kabız da oluyo ishal de anlamadım derdi ne

Duna aksam 21.30 da uyudu benimki geceye 2 ye kadar 4 kez uyandi emzirdim devam etti uykuya. Sonra gece 2 de bir uyandi mubarek sanki saat sabah 8 kahkalar,suratima vurmalar kucagimdan yere inmeye calismalar acilmasin diye isigi acmadim seslide konusmadim ama iste büyüdüler artik yemiyorlar biseyleri.Sabah 5 te uyudu ve ben daha hic uyumamistim.9 uyandi simdi geri uyudu.Yanina yattim bende ama cok kotu huyum var hemen uyuyamiyorum offff tam dalarim o uyanir simdi Yaaa Sabır Allahimmmm

Acaba atak dönemimi yaşıyoruz ya. benim kızım da o kadar mızmız ki anlatamam size. gece uykusuna zor geçiyo. geçtikten sonra da saat başı uyanıyo.

kızlar bide size bişey soracağım. özellikle anne sütünü bırakan anneler. bizim dr mama içmesin süt içsin demişti. süt biraz dokundu ara vermiştik 3haftadır gündüzleri içiyodu 3 gündür gece yatarken de veriyorum. ya acayip pişik oldu ondan mı acaba anlamıyorum ki bağırsak hareketleri de çok değişik. kabız da oluyo ishal de anlamadım derdi ne
Süt bizdede aynı şeyi yaptı ,doktor günde bir bardak ver mamayada paralel devam et zaten bağırsak hassasiyeti var dedi .Ben dinlemeyip mamayı bırakmıştım bağırsak düzeni besbeter oldu .Bir kabız bir ishal ve mütemadiyen pişik oluyordu .Şimdi doktorun dediği gibi yaptım düzeldi hatta geçen mama kalmamıştı ,gündüz uykusunada mecbur süt verdim ,üç gün düzeltmeye ugrastim

• Beğen
Reactions: GCA
Duna aksam 21.30 da uyudu benimki geceye 2 ye kadar 4 kez uyandi emzirdim devam etti uykuya. Sonra gece 2 de bir uyandi mubarek sanki saat sabah 8 kahkalar,suratima vurmalar kucagimdan yere inmeye calismalar acilmasin diye isigi acmadim seslide konusmadim ama iste büyüdüler artik yemiyorlar biseyleri.Sabah 5 te uyudu ve ben daha hic uyumamistim.9 uyandi simdi geri uyudu.Yanina yattim bende ama cok kotu huyum var hemen uyuyamiyorum offff tam dalarim o uyanir simdi Yaaa Sabır Allahimmmm
birde gönül alıp ,gelip sarılıp opmeleri yokmu ,gelde kız:)

Süt bizdede aynı şeyi yaptı ,doktor günde bir bardak ver mamayada paralel devam et zaten bağırsak hassasiyeti var dedi .Ben dinlemeyip mamayı bırakmıştım bağırsak düzeni besbeter oldu .Bir kabız bir ishal ve mütemadiyen pişik oluyordu .Şimdi doktorun dediği gibi yaptım düzeldi hatta geçen mama kalmamıştı ,gündüz uykusunada mecbur süt verdim ,üç gün düzeltmeye ugrastim

Yapma yaa valla üzüldüm şimdi canım. ya süt nasıl pişik yapar aklım almıyor. dur bakalım mama vermeden düzelir mi onu takip edeyim. dr kontrolümüzde şubat ortasında ona da çok var :(

Yapma yaa valla üzüldüm şimdi canım. ya süt nasıl pişik yapar aklım almıyor. dur bakalım mama vermeden düzelir mi onu takip edeyim. dr kontrolümüzde şubat ortasında ona da çok var :KK43:
BElki direkt süt pişik yapmiyordurda ,sürekli kabız ishal döngüsü yapıyor olabilir .Ben hiç diğer çocuklarında böyle süt sorunu yaşamadım sanırım hassasiyetten kaynaklaniyor

• Beğen
Reactions: GCA
DonukPudra DonukPudra özele resim koyduk senin bıdığı da merak ediyorum yakışıklı büyümüştür
Bana bildirim gelmedi. beni ekler misiniz. ben.mesajlari silerken o gruptan cikmis miyim o zaman.?
Gorebiliyor musunuz?
Mesaj kutum cok doluydu ama gelecek msj kabul et demistim.
Bugun mu yolladiniz?

Back
X