2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar
Sabah buzlanmadan gidemedik esim dun randevunu ertele zor geldim demisti ... sabaha bisi kalmaz izmir burasi demistim ama sabah stres stres cok ilerleyemeden eve donduk. Esimle ayri atistik onu dinlememisim de cocuk hasta olusa dio. sanki ciplak cikardim yayan gittik.
Randevuyu yarina alcam bakalim yarin nasil olcak.
O da simdi cikti ise

Kızlar öksürüğüm gecmiyo ya kafayı yicem. Kızımı uyutuyorum.. Benim öksürüğüm de uyuyamıyor çocuk.. zaten uyuduğu yarım saat.. surekli gıcık var boğazımda..

Tunaydın kızlar

Gününüz bol oyunlu geçsin..İnternettenooyun örnekleri: tmp_17184-IMG-20170109-WA0050199194098.webp tmp_17184-IMG-20170109-WA0051322203198.webp tmp_17184-IMG-20170109-WA0050199194098.webp tmp_17184-IMG-20170109-WA0051322203198.webp

Kızlar öksürüğüm gecmiyo ya kafayı yicem. Kızımı uyutuyorum.. Benim öksürüğüm de uyuyamıyor çocuk.. zaten uyuduğu yarım saat.. surekli gıcık var boğazımda..
geçmiş olsun canım bal ile toz zencefili karıştırıp bir kaşık ye canım ,öksürüğe çok iyi geliyor

Kizlar bebegim topunu atarak yürüyordu topu atti yere duserken alnini kapi pervazinin kenar kismina vurdu cok agladi orasi sisti ve morardi hemen soguk kompres yaptim emzirdim uyudu ama icim icimi yiyor insallah.bisey olmamistir degil mi?Kusma falan herhangi bisy yok suanda bakiyorum sislik inmis morarma yok gibi duruyor. Bide tam o arada annemlerle goruntulu konusma yapiyordum onlara gosteriyordum oynadığını. Nasil telefonu firlatim kucagima aldim anlatamam.Annemde kayinvalimlerden cekiniyor garibim bur alt katta oturuyorlar,cocukla ilgili herseye burunlarini sokuyorlarda kendileri,bizimle konusurken olduğunu soyleme dedi.Offf kendimi kotu anne gibi hissettim.
Canım geçmiş olsun maalesef böyle kazalar oluyor benim oğlumda gözümün önünde defalarca dusağının üstüne düştü dişleri ağzını kanattı

O omrtugba geçmiş olsun canım. Onların çocukları hiç dusmemis mi ymk yerken bisi olmamış mı Allah Allah ya.. sinir oluyorum böyle insanlara herşeye karışmasından ya.. Bi tevekkül etsinler. Rabbim yardım ediyor o miniklere.. bunu görememek ne acı..
Esimin çocukken kac kez kolu bacagi kirilmis sayisini bilmiyorlar ama bzie gelince agizda laf bol.Rabbim biksin ne diyim.

Canım geçmiş olsun maalesef böyle kazalar oluyor benim oğlumda gözümün önünde defalarca dusağının üstüne düştü dişleri ağzını kanattı
Off Allahim korusun tum yavruları bu arada bende bildirimde adini gorunce sasirdim karman pek yazmiyordun sanki.Bende dogumdan sonra toplasan 1 haftadir aktifim.Hamileyken teli elime alica direk buraya girip yazardim.

Back
X