- Konu Sahibi adanamerkez
- #78.581

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım bal ile toz zencefili karıştırıp bir kaşık ye canım ,öksürüğe çok iyi geliyorKızlar öksürüğüm gecmiyo ya kafayı yicem. Kızımı uyutuyorum.. Benim öksürüğüm de uyuyamıyor çocuk.. zaten uyuduğu yarım saat.. surekli gıcık var boğazımda..
Canım geçmiş olsun maalesef böyle kazalar oluyor benim oğlumda gözümün önünde defalarca dusağının üstüne düştü dişleri ağzını kanattıKizlar bebegim topunu atarak yürüyordu topu atti yere duserken alnini kapi pervazinin kenar kismina vurdu cok agladi orasi sisti ve morardi hemen soguk kompres yaptim emzirdim uyudu ama icim icimi yiyor insallah.bisey olmamistir degil mi?Kusma falan herhangi bisy yok suanda bakiyorum sislik inmis morarma yok gibi duruyor. Bide tam o arada annemlerle goruntulu konusma yapiyordum onlara gosteriyordum oynadığını. Nasil telefonu firlatim kucagima aldim anlatamam.Annemde kayinvalimlerden cekiniyor garibim bur alt katta oturuyorlar,cocukla ilgili herseye burunlarini sokuyorlarda kendileri,bizimle konusurken olduğunu soyleme dedi.Offf kendimi kotu anne gibi hissettim.
Nerelerdesin hiç yazmiyosun artık hamileyken çok aktiftinCanım geçmiş olsun maalesef böyle kazalar oluyor benim oğlumda gözümün önünde defalarca dusağının üstüne düştü dişleri ağzını kanattı
Arada girip okuyup kaçıyorum canım, oğlan bütün vaktimi alıyorNerelerdesin hiç yazmiyosun artık hamileyken çok aktiftin
Ben ne kadar kitap aldıysam hepsinin uçlarını kenarlarını yedi. Ben de kaldırdım. Hala daha ne bulsa ağzında kemiriyor.Bir ara Kereme alip sevdigi kitaplari paylascam kizlar
Buda çok iyi fikir ,çok güzel olmuş . Çocuklar bayılıyor böyle oyunlaraEki Görüntüle 1938049
Kızlar buda eşimin aktivitesiymis mühendis kafasını çalıştırdı top kaydıragi yapti![]()
Esimin çocukken kac kez kolu bacagi kirilmis sayisini bilmiyorlar ama bzie gelince agizda laf bol.Rabbim biksin ne diyim.
Off Allahim korusun tum yavruları bu arada bende bildirimde adini gorunce sasirdim karman pek yazmiyordun sanki.Bende dogumdan sonra toplasan 1 haftadir aktifim.Hamileyken teli elime alica direk buraya girip yazardim.Canım geçmiş olsun maalesef böyle kazalar oluyor benim oğlumda gözümün önünde defalarca dusağının üstüne düştü dişleri ağzını kanattı