2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kızlar Bugün hava güzeldi öğlen hava almaya diye indik. Sonra komşum oğlunu okula bırakmış geliyordu hadi bişey yapalım dedik napalim napalim derken baktık otobüs geliyo :olamaz:atladık en yakın avm de indik. :KK45:Ordan bi de bebek arabası aldık akşama kdr gezdik. İkea da oturduk yemek yedik. Kızım ikea nin mama sandalyesinde çok mutlu oluyor sanırım ben de eve ondan alacağım ya. İnmek istemiyo resmen. Sonra gezdik derken eşim aradı alayım sizi diye. Geldi aldı bizi otobüs/taksi vs den kurtardı süper oldu. :cool:

Bugün erken kalkti biraz sut icti uyudu. Uyaninca kahvaltıda 1tn zeytin yarım yumurta 1 çay kaşığı krem peynir ve beyaz peynir yedi. Oynaya oynaya tabi. Sonra anne sütü. Arada bikac çubuk kraker. Dışarı çıktığımız için hazır kavanoz maması yedi. Eve gelince uyudu. Uyanınca kıymalı tel şehriye çorbası içti. 1kasik bile değil mantı yedi. Arada waffle yedi ama minicik ucundan azacik yani. Sonra 5tahilli ve 3bebe bisküvisi ve sütle gece maması yedi. Hala ayakta. Uyumayı pek düşünmüyor:confused:

Kızlar bebelere kurabiye pogaca gibi şeyler yapiyomusunuz güzel olan varsa tarif alabilir miyim ?

M moraine sedai canim hazir paketli gidalardan ,rafine seker vermekten kaçın hala kilosu ayni sekilde davam ederse yapisal oldugunu anlayabilirsin hem o sekilde beslenirse kilosununda fos olmadığını bildiginden icin rahat olur.

sağol canım ben de dikkat etmeye başladım zaten.İnşallah dediğin gibi fos kilo değildir; ya da kilosu normale döner.

Kilo almada kilo alamama kadar büyük bir problem.oglum şu an 12 yaşında olacak ve hala dikkat etmezsem hemen birden kilo alır .Bence bünye meselesi.bazi çocuklar kilo tutmaya daha meyilli .Şu yaşında çok zorlanmadan engelleyip ,önüne gecebilirsin canım ama az daha büyüyünce önünden alamiyorsun .yedirdigin miktara dikkat et zaten baharda park mevsimi gelecek ,her gün iki saat parkta koşup oynasa çok faydası olur

ben de ilerisini düşünüyorum şimdiden...çok haklısın. şimdi engellerim belki ama ilerisi de meçhul...

Bugün erken kalkti biraz sut icti uyudu. Uyaninca kahvaltıda 1tn zeytin yarım yumurta 1 çay kaşığı krem peynir ve beyaz peynir yedi. Oynaya oynaya tabi. Sonra anne sütü. Arada bikac çubuk kraker. Dışarı çıktığımız için hazır kavanoz maması yedi. Eve gelince uyudu. Uyanınca kıymalı tel şehriye çorbası içti. 1kasik bile değil mantı yedi. Arada waffle yedi ama minicik ucundan azacik yani. Sonra 5tahilli ve 3bebe bisküvisi ve sütle gece maması yedi. Hala ayakta. Uyumayı pek düşünmüyor:confused:
Oh valla ne güzel ben okurken rahatladım ne iyi yapmışsınız

Ya uykum var basım agriyor yatmak istiyorum ama yatamiyorum. Oğlum uyanık cunku. 1 de falan uyuyor ya şaka gibi :/
Eşim de iki gundur ders çalışıyor ona da birakamiyorum :/
Geçmiş olsun canım zaten hastayken hiç uyumak bilmezler maalesef gözlerinin içine bakarız ,canları sağolsun

Bu beş tahıllı hangi markanın canım
Bende deneyim bari ya bişey yemiyor bu sıpa

Bugun 9 da kalktik kahvalti yaptik ,ortaligi toparladik biraz baktim hava guzel parka gittik oynadik kedilere baktik eve gelirken alt katta babaannemize ugradik 5dk sonra uyudu simdi uyaninca corba icirmem lazim ama ben yanindan gidince uyaniyor sipam ,evdede yapilcak isler beni bekliyor Oyyyy oyyy

Gecemiz kötü geçti kızlar.ben eminim oğlum kurulmuş saat gibi saat başı hatta yarım saate bir uyandi.kafam kazan gibi.şükür ki kızımın yazılılar bitti streste bitti.çay içtim biraz kendime geldim.bu arada emerken tek eli hep koynumda sütyen askımı tutuyo gündüz gece aynı.şaka gibi:KK34:

Bugun 9 da kalktik kahvalti yaptik ,ortaligi toparladik biraz baktim hava guzel parka gittik oynadik kedilere baktik eve gelirken alt katta babaannemize ugradik 5dk sonra uyudu simdi uyaninca corba icirmem lazim ama ben yanindan gidince uyaniyor sipam ,evdede yapilcak isler beni bekliyor Oyyyy oyyy
Şu işlere sinir oluyorum ,doğru düzgün yapmaya kalkınca cocuklarla doğru düzgün vakit geciremiyoruz ,yapmasak ortalık bomba düşmüş gibi oluyor .Bebekli eve 24saat yardımcı lazım

Gecemiz kötü geçti kızlar.ben eminim oğlum kurulmuş saat gibi saat başı hatta yarım saate bir uyandi.kafam kazan gibi.şükür ki kızımın yazılılar bitti streste bitti.çay içtim biraz kendime geldim.bu arada emerken tek eli hep koynumda sütyen askımı tutuyo gündüz gece aynı.şaka gibi:KK34:
Kötü düşünme canım bugünlerde geçecek çok zor bari arada dinlendirdikten sipalar ,oda yok..Ama ne güzel emiyor bende çok isterdim hala emmesinu ,öyle ozledimki emzirmeyi hele böyle büyüklenme daha güzel oluyordur .En çokta emerken gözümün içine bakmasini ozledim

M mambur Söylemeyi unuttum kulağım duymuyor demistin. Bence baharı bekleme hemen git doktora. Benim de seninle aynı sikayetlerim vardı hamilelik bebek küçük derken hep erteledim. Allah korusun tabi öyle bir şey değildir ama ihmal etme canım.

Kizlar kis aylarinda koy yumurtasi bulmak zor, siz ne yapiyorsunuz :/
Koy yumurtasi bulamadigim zamanlarda, markettekilerden versem en azindan yoksa vermeyeyimmi cok karisigim :KK51:

Bizimkide diger eliyle oteki gogsunun ucunu sıkıştırıyor. Bazen nedense daha cok uyaniyorlar biyerlerimi ağrıyor yoksq gunduz biseyden korkuyorkarda ruyalarindami goruyorlar bilmiyorum ama bazi geceler zor geciyor gerçekten.

Şu işlere sinir oluyorum ,doğru düzgün yapmaya kalkınca cocuklarla doğru düzgün vakit geciremiyoruz ,yapmasak ortalık bomba düşmüş gibi oluyor .Bebekli eve 24saat yardımcı lazım
Kesinlikle yardimci sart ama nerdeeee.Biz 1 cocukla bas edemezken sen napiyosun Allah yardim etsin.

Sağol canım alayım bakalım yiycekmi benim sıpacık
Bazen çok çaresiz kalıyorum yemek konusunda
Şimdiye kadar hiç hazır bir şey vermedim ama böyle yemeyince zor
Tek başına verirsen yemez canım tatsız tuzsuz bisey. Pekmez,meyve vs ile tatlandir inşaallah yer.

Back
X