2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar napıyım nerelere gidiyim.uyumuyoruz.şu saate kadar 2 saat uyumamıştır.ne yapıyosam olmuyo.Allahın gücüne gitmesinde bitik haldeyim.11 de karne almaya gidicez.hiç enerjim yok.akşam yirmilik dişi çektirdim.hafif hafif sızlıyo :KK61:

Kızlar napıyım nerelere gidiyim.uyumuyoruz.şu saate kadar 2 saat uyumamıştır.ne yapıyosam olmuyo.Allahın gücüne gitmesinde bitik haldeyim.11 de karne almaya gidicez.hiç enerjim yok.akşam yirmilik dişi çektirdim.hafif hafif sızlıyo :KK61:
Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin. Biz sukur iki gecedir fena değiliz.

21 defa besleme çekip üfle oglusuna Ablamdan duydum. Belki faydası olur. Bir de surekli ayetel kursu Felak nas oku. Goze de gelip huzursuz olabilir.

Geçmiş olsun canım. Allah kolaylık versin. Biz sukur iki gecedir fena değiliz.

21 defa besleme çekip üfle oglusuna Ablamdan duydum. Belki faydası olur. Bir de surekli ayetel kursu Felak nas oku. Goze de gelip huzursuz olabilir.
Saolasın .okuyorum sürekli.nerdeyse on beş gündür böyle.inşallah düzelir canım benim

günaydın kızlar
hayırlı cumalar :KK200::KK200:

uyku konusu bizim de kabus serisi gibi devam ediyor. bu aralar hele yatırınca hemen kalkıp mızırdanıyor. ayağımda sallıyorum yere bırakınca mızırdanıp kalkıyor
gece cinnet geçirmeme ramak kaldı.:KK14: :KK43::KK43::KK43: şimdi işteyim uyukluyorum resmen enerjim yok

Günaydın cefakar vefakar tatlı Kasım anaları görüşmeyeli hepiniz iyisinizdir inşallah , sabah sabah fırsatını bulmuşlar sorayım size benim oğlum baya baya agresifleşti ya Hayır demeye tahammülü yok, mesela fişi çekcek Prizden bunu yapmaması gerektiğini bildiği için yüzümüze bakıyo önce dokunup sonra babası Hayır yapma dediği an dişlerini sıkarak babasına tek parmağıyla heee işareti yapıyo sonra bi daha olumsuz cevap alırsa kendi saçını çekiyo ordan uzaklaştıtırsak da yere yatıp bağırıyo genelde tepkiler böyle 2 yaş sendromu bazen erken olabiliyomuş diye okudum bu öyle bşymidirki yoksa bu daha iyi günlerim de bu çocuk halası kılıklı bir agresif mi olacak:KK70::KK70:
Ayni Defne bu anlattıkların.. hatta üstüne bi de oyuncaklarını kafamıza fırlatıyor. Agresif bebeler..

Canım kulak ağrısı,idrar yolu enfeksiyonu gibi bişey olabilir inşallah yokturda 15 gün deyince aklıma böyle bişey geldi
Kulağına bakıldı canım ama idrar yolu olabilirmiki ama ondada ağrı yapar bence.doğdu doğalı çok düzenli uykumuz yok ama bu kadar değildi.bu ara iyice sapıttı.düzelir inşallah yoksa benim vucut iflas edecek.

Hayırlı akşamlar kızlar
tubaa1 tubaa1 canım küçük prensesi tebrik ediyorum almıştır karnesini ,tatilinde karnesi gibi güzel olur inşallah
Canım çıktı bugün ya hepsini ayrı zamanlarda karne almaya götürdüm ,nasilda soğuktu .Yağmuru uyutup uyutup çıktım ,felegim sasti ..Hiç oturamadim valla .Annem yakın bazense birlikteyiz ama rahat rahat bırakıp -hadi gezmeyide gectim-isimi halledebilmeyi çok isterdim .Yada KV ,abla falan olaydı şöyle iki ,üç saat nefes aldıracak ..

Hayırlı akşamlar kızlar
tubaa1 tubaa1 canım küçük prensesi tebrik ediyorum almıştır karnesini ,tatilinde karnesi gibi güzel olur inşallah
Canım çıktı bugün ya hepsini ayrı zamanlarda karne almaya götürdüm ,nasilda soğuktu .Yağmuru uyutup uyutup çıktım ,felegim sasti ..Hiç oturamadim valla .Annem yakın bazense birlikteyiz ama rahat rahat bırakıp -hadi gezmeyide gectim-isimi halledebilmeyi çok isterdim .Yada KV ,abla falan olaydı şöyle iki ,üç saat nefes aldıracak ..
Canım çocukların karneleri nasıl çok merak ettim :) tubaa1 tubaa1 senin kizinki nasıl canım? Nasıl heyecanlilardi değil mi :)

Allahım hepsine güzel bir gelecek nasip etsin . Hem okuyan hem de ogrendiklerini yaşayan iyi insanlar olsunlar inşaallah.

Canım çocukların karneleri nasıl çok merak ettim :) tubaa1 tubaa1 senin kizinki nasıl canım? Nasıl heyecanlilardi değil mi :)

Allahım hepsine güzel bir gelecek nasip etsin . Hem okuyan hem de ogrendiklerini yaşayan iyi insanlar olsunlar inşaallah.
Çok çok iyi maşallah canım takdir aldılar.amin inşallah bu yaramazlarinda o günlerini görürüz inşallah

Çok çok iyi maşallah canım takdir aldılar.amin inşallah bu yaramazlarinda o günlerini görürüz inşallah
Masaallah canım. Tüm eğitim hayatları başarılarla dolu olur umarım. Bu arada senin canın mı sıkkın? Pek bi durgun geldin bugün ://

Teşekkür ederim canım düşündüğün için 4.sınıftayız takdir aldık.öğretm.çok övdü bu sene ayrı beğeniyorum dedi ilk 3 deyiz.98 ortalamamız çok şükür.emeklerimizin karşılığını alınca yorgunluk uçup gidiyo. M mambur canım senin yavruların takdir ald.tahmin etmiştim zaten.birazda bizim karneler gibi oldu.bizde hakettik yani.

Hayırlı akşamlar kızlar
Şükür annen yakında canım.keşke faydası olsa.olsun canları sağ olsun.benimki iki dolmuşluk mesafe.kv de yakın ama görmcemin kızına bakıyo kırk dereden su getiriyo.artık dinlenirsin canım çocuklar yağmurla oynarsa kendine zaman kalır.

Son düzenleme:
Back
X