2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M Mavisu27 canım kızım okadar heyecanlıydıkı en güzel kıyafetlerini giydi saçlarını yaptı.şimdiden ağlamaya başladılar.öğrtm.çok ağladı.sarılıp ağlaştılar.son bu sene ayrılık üzüntüsü başladı.erkekler değilde kızlar hem sevinçli hem duygululardı.darısı bizim minnaklara olsun.çok güzel bir ortam oluyo.

M Mavisu27 canım kızım okadar heyecanlıydıkı en güzel kıyafetlerini giydi saçlarını yaptı.şimdiden ağlamaya başladılar.öğrtm.çok ağladı.sarılıp ağlaştılar.son bu sene ayrılık üzüntüsü başladı.erkekler değilde kızlar hem sevinçli hem duygululardı.darısı bizim minnaklara olsun.çok güzel bir ortam oluyo.
Kiyamam canım benim. O yaşlarda çok baglilar öğretmene tabi.
Güzel karnesi için tebrik ederim masaallah prensese. Tabi ayrıca sana da tebrikler :)
Ah bizim bu minik sipalar okula mi gidecek karne mi alacak inşaallah :) hep böyle kalacaklar gibi geliyor yaramaz uykusuz :)

Evet bende oyle dusunuyorum ama bazende keske o uyurken tum isimi halletsemde o uyaninca sadece ona vakit ayirsam rahat rahat diyorum.Koca bir ikilemdeyim anlayacagin
Öyle dusunme bence. İşini yaparken de onunla ilgileniyorsundur. Ben bulaşıkları yerleştirirmeyi etrafı toplamayi vs hep uyanikken yapıyorum. Hem yapıyorum hem konuşuyorum o da yapmaya çalışıyor bir nevi ona da oyun oluyor.
Başka türlü her şey için uyumasını beklersem yemek bile yapamiyorum.

IMG-20170120-WA0016.webp
IMG-20170120-WA0014.webp
IMG-20170120-WA0018.webp
IMG-20170120-WA0028.webp
IMG-20170120-WA0031.webp

Denemedigim Yol Kalmadi diye bir ebeveynlik kitabina basladim.
Gorsel sunumla desteklenip basit ve net anlatilmis. sizlere de oneririm.
Ben kendi yaptigim hatalari da fark ettim.
Paylasmak istedim bazi sayfalari.

Masaallah canım. Tüm eğitim hayatları başarılarla dolu olur umarım. Bu arada senin canın mı sıkkın? Pek bi durgun geldin bugün ://
Canım benim ya böyle uzaktan ,hiç yüz yüze tanimamisken nasıl anladın canım sabah okudum mesajı ama çocukları etude yollayacam diye yazamadım inan hayret ettim hemde çok mutlu oldum canım benim ya çok saol ,çok mutlu ettin beni,gönül dostluğu bu olsa gerek . valla canım iki gündür canım sıkkın di.yani şöyle somut birşey olmadı sadece çok bu naldığım zamanlar fena bir olumsuzluk cokuyor üstüme ,hiç bir işe ,hiç bir şeye yetisemiyormusum gibi geliyor .Ömrümün sonuna kadarda hep yarım işler müdürü olacakmış ım gibi geliyor:))sonra o düşüne geçmiyor tabii ama içimde bir yerlere oteleyebiliyorum :))

Gunaydin hayirli sabahlar

tubaa1 tubaa1 M mambur tebrik ederim minikleri. iyi tatiller dilerim...
ALlah sizlerin de yar ve yardimcisi olsun. cidden ben 1 tanede ah uhhh ediyorum...
Çok teşekkürler Rabbim hepsinin karnesini aldıkları ,minik kep lerini takip fotoğraf çektirdikleri günleri göstersin hepimize ..

Teşekkür ederim canım düşündüğün için 4.sınıftayız takdir aldık.öğretm.çok övdü bu sene ayrı beğeniyorum dedi ilk 3 deyiz.98 ortalamamız çok şükür.emeklerimizin karşılığını alınca yorgunluk uçup gidiyo. M mambur canım senin yavruların takdir ald.tahmin etmiştim zaten.birazda bizim karneler gibi oldu.bizde hakettik yani.
Ne çektik be kader arkadaşım bu dönem derslerden:)) ikinci dönem daha çabuk geçiyor ..Maşallah not ortalaması çok çok iyi.bizim kızlar aynı desene ,bizimkide 98 ,oglaninki 94 .Ama üçüncü olması mükemmel.Haketmisti güzellik .Çünkü bu yaramazlarla ders anlatması ne kadar zorsa ,ders dinlemesine okadar zor oluyor :))

Şükür annen yakında canım.keşke faydası olsa.olsun canları sağ olsun.benimki iki dolmuşluk mesafe.kv de yakın ama görmcemin kızına bakıyo kırk dereden su getiriyo.artık dinlenirsin canım çocuklar yağmurla oynarsa kendine zaman kalır.
Aslında çok yaşlı degillerde biraz bıktilar artık galiba .Canları sağolsun ,insanın annesinin ,babasının varlığı yeter .İnsan çok bunalinca keşke diyor sadece ...

Evet bende oyle dusunuyorum ama bazende keske o uyurken tum isimi halletsemde o uyaninca sadece ona vakit ayirsam rahat rahat diyorum.Koca bir ikilemdeyim anlayacagin
Onlar uyanıkken işler çok yavaş ve zor oluyor ama işleine onunda dahil et ve asla pişmanlık duyma .Çocuklar böylece çalışkan olmayı öğreniyorlar ,iş yapmayı seviyorlar .Tabii TV önüne koyup ta yapma ,yanında oda yardım etsin.buyudukce dahada beceri cekler ama olsun şimdiden alissinlar.

DonukPudra DonukPudra çok güzel paylaşımların ,biz bu cadıların büyüdüklerinde farketmiyor uz ,küçük adam oldular sıpalar:)şu iki haftadır algısı çok açıldı yağmurun ,çok farklılaştı
Evet cidden oyle. cok farklilasti algisi .OZELLIKLE ise gittigim gunler daha bariz ayirt ediyorum

Kiyamam canım benim. O yaşlarda çok baglilar öğretmene tabi.
Güzel karnesi için tebrik ederim masaallah prensese. Tabi ayrıca sana da tebrikler :)
Ah bizim bu minik sipalar okula mi gidecek karne mi alacak inşaallah :) hep böyle kalacaklar gibi geliyor yaramaz uykusuz :)
Teşekkür ederiz teyzesi.zaman su gibi geçiyo canım.heleki okula başladıklarında daha çabuk gibi.

Back
X