2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende kefir mayalamaya basladim Masallah diyip dilimi isirayim farkediyorum her ay hasta oluyordu suan iyi
Bende kefir mayalayayim istiyorum ama hep öbür gün diye diye kalıyor.bide ev kefiri hiç yok ,marketten alınanlar dogalmi ondan emin olamıyorum.
Bağışıklık sistemi probiyotik ve prebiyotik lerle alakalı diyorlar

Valla biz de anlamadik ilk defa bu kadar oldu. Çok fazla ağladı. Öyle mizmizlanma değil yani bildiğin bagirarak ağlıyor. İnşaallah bir şeyi yoktur da bu gece rahat yatarlar.

Gece uyumadilar tabi pestilleri çıktı şimdi ikisi de horul horul uyuyor :)))
İnşallah canım bu ilk ve son ağlaması olsun,gece rahat etsin yavrun ..İnsan uykusuzluğu geciyorda ,niye ağladığını anlayıp rahatlatamiyorya kahroluyor

Yok kız kopyala yapıştır yaptım:KK22:

Biimkide bayılıyo markettekine ama alınca içim cız ediyo sonucta paketli ürün.hic mi yedirmiyorum?tabiki yediriyorum yapıcak bişey yok.ama en aza indirgemee calısıyorum.ancak zamanım olursa yapıyorum oglana hemen bişeyler napıcaz arkadasım bizde insanız ev cocuk eş kendimiz....bi kadın daha cok kaca bölünebilirki
Valla benim aklıma gelmez oturur yazardım :))yada dorukkk gel annem şunu kopyala yapıştır yapiver derdim:))çok zor gelir şu teknolojik işler.
Yaslaniyomuyum neyim ,gittikçe anama benzedim ,oda msj çekemez beni çağırırdı:))

Çocuklara dedimki ,süt dilimi yapcam size ,bana direkt şöyle dediler :yaw anne he he...
Akşam yağmur uyuyunca kitap okumak yerine yapayım bari yoksa karizmayı bidaha toplayamam.

Bu saate kadar evi temizleyince valla çok yoruldum .yorgunlukla ev işi hiç gitmiyor..
Bide kendimi şu yaşı büyük arabalar gibi hissediyorum.hergun bir yerimde bir arıza ,hani buraya yazıp içiniz i sikiyorum ama bazen küçücük bir tavsiye iyi oluyor...Dünden beri kalp ritimim bozuk , pır pır yapıp duruyor ,sanki içine kanatlı hayvan girmiş gibi...Çok sinir bozucu

Valla benim aklıma gelmez oturur yazardım :))yada dorukkk gel annem şunu kopyala yapıştır yapiver derdim:))çok zor gelir şu teknolojik işler.
Yaslaniyomuyum neyim ,gittikçe anama benzedim ,oda msj çekemez beni çağırırdı:))

Çocuklara dedimki ,süt dilimi yapcam size ,bana direkt şöyle dediler :yaw anne he he...
Akşam yağmur uyuyunca kitap okumak yerine yapayım bari yoksa karizmayı bidaha toplayamam.
Anneye benzeme konusunda haklısın benimde hareketlerim durusum bile anneme benzemeye basladı valla..
Kız niye söylüyosun süt dilimi yapıcam diye yapınca sürpriz derdin..sonra dillerinden kurtulamassın valla :hamarat:

Bu saate kadar evi temizleyince valla çok yoruldum .yorgunlukla ev işi hiç gitmiyor..
Bide kendimi şu yaşı büyük arabalar gibi hissediyorum.hergun bir yerimde bir arıza ,hani buraya yazıp içiniz i sikiyorum ama bazen küçücük bir tavsiye iyi oluyor...Dünden beri kalp ritimim bozuk , pır pır yapıp duruyor ,sanki içine kanatlı hayvan girmiş gibi...Çok sinir bozucu
Bı dOktar a görünsen ıi olur aslında
bEn de 1 tane resmen 10 yaş yaşlandım allah yardimcin olsun süt dilimi yapamazsan da hazır al çaktırmadan ben yaptım de:hamarat::KK48:

Banada doktor 2yasina kadar verdedi.ama hep unutuyorum zaten d vit.sinirda çıkmıştı.ek takviye verecekti vazgeçti.
Sen d vitamin i Ölçümü yaptırdın mı?
Yok canim yaptırmadim saglik ocagi da hic oyle birseyden bahsetmedi. 1 yasina kadar d vitaminini her ay soruyordu kullanıyor musunuz dye onuda sormuyor artik bingildagi kontrol ettiği halde.bizimkide kapanmadi.

Bı dOktar a görünsen ıi olur aslında
bEn de 1 tane resmen 10 yaş yaşlandım allah yardimcin olsun süt dilimi yapamazsan da hazır al çaktırmadan ben yaptım de:hamarat::KK48:
Gidicem canım da hep erteleyip duruyorum..
Yok canım ya ben buradaki markette krema bulamadım ,uzagada soğukta gidemiyorum .Allah'tan çocuklarla bir gittik ,gordulerde yarın yaparız dediler :))yirttim bugünde:))

Yok canim yaptırmadim saglik ocagi da hic oyle birseyden bahsetmedi. 1 yasina kadar d vitaminini her ay soruyordu kullanıyor musunuz dye onuda sormuyor artik bingildagi kontrol ettiği halde.bizimkide kapanmadi.
D vitaminine her yaşta baktirin önemli diyorya karatay ,ne kadar doğru bilmiyorum .Şimdi sağlık ocağı ndada yapıyorlar ,önceden paraliydi ve pahalıydı .Ben geçen öyle yaptırdım .Bizim bıngıldak kapanması normal mis ama yinede düşük çıktı.
Ben bir yaşına kadar hic vermemistim

Kızlar ya benim kızın üst köpek dişinin olduğu yere resmen kan toplanmış morarmış diş çıkamamış sürekli eli orda normal mi ki böyle morarması başına gelen oldu mu :KK43:

Günaydın kizlar..
Dun aksam 2yil aradan sonra ilk kez tiyatro oyunu izlemeye gittik eşim ve arkadaşlarla. Çok güzel vakit geçirdik. Defneye annemle babam baktı. Beni hiç aramamıs o'da güzel vakit geçirmiş. Aslında içim rahat değildi ama babamı çok seviyor onla iyi vakit geçiriyordu normalde de ona güvenerek gittim. iyiki de gitmişim, iyi oldu büyük değişiklik oldu anliycaginiz. Arasıra tekrar edicem artık. :KK49:

DonukPudra DonukPudra dün pedifen verdim yatmadan defneye 2kez uyandı.. Bi de babam suyuna dua okudu içirdim. Artık hangisi fayda etti bilmiyorum ama rahat uyuduk onu biliyorum. Saol cnm..
Rabbim sifa versin. insallah ikisi de iyi gelmistir. Yer Gok dua ile.
Haftaya bizde esimle sinema yapacagiz.
Eglenmenize sevindim... arada iyi oluyor

Kızlar ya benim kızın üst köpek dişinin olduğu yere resmen kan toplanmış morarmış diş çıkamamış sürekli eli orda normal mi ki böyle morarması başına gelen oldu mu :KK43:
Bir arkadaşımın oğlununda köpek dişi çıkarken morardı kan topldı diş çıkarken kanla birlikte çıkmıştı ama sen yinede bir drye götür geçmiş olsun

Günaydın kizlar..
Dun aksam 2yil aradan sonra ilk kez tiyatro oyunu izlemeye gittik eşim ve arkadaşlarla. Çok güzel vakit geçirdik. Defneye annemle babam baktı. Beni hiç aramamıs o'da güzel vakit geçirmiş. Aslında içim rahat değildi ama babamı çok seviyor onla iyi vakit geçiriyordu normalde de ona güvenerek gittim. iyiki de gitmişim, iyi oldu büyük değişiklik oldu anliycaginiz. Arasıra tekrar edicem artık. :KK49:
Ne güzel ya inşallah her çıkmanız da böyle rahat ve eğlenceli olur..
Ben eşime ,eve yemek götürüyorum .Maksimum 20 dakikada dönmem şart .Yağmurdan ziyade annem ve babam arar beni ,valla ya nasıl hem sinir oluyorum hem kızıyorum hem üzülüyorum ...Tutamıyoruz da durmuyorda deyip durmalar ,zaten hep benim büyük kızın kucagindadir. ..Oy oyy böyle dusununcede üzülüyorum ama ben bu dertten çok muzdaribim

Back
X