- 14 Ağustos 2015
- 1.952
- 3.583
- 83
- 39
- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.221
GeçEn bi arkadas mercimek köfte yaptım çok sevdi demişti bugün bu heves yaptım sonuç yemedi
sinir den oturup hepsini ben yedim yerimden kalkamiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bizde oyleyiz .Hasta olmasın diye portakal sıkıyorum hemen pişik oluyor ,yada domateste ama yinede veriyorum.Saol cnm ya aynen bu yeni dönem bebeklerin alerjileri çok fena.
bizim ciltte çok hassas pişikten kurtulamıyoruz. ne portakal ne mandalina veremiyorum doğru düzgün kivi hiç vermedim. dr de ver dedi sen ver yiye yiye alışacak. pişik bi şekilde hallolur dedi.
şuan hiç bir vitaminde vermiyorum ama ben besinlerden tam aldığını düşünmüyorum. dr de haftaya bakalım kan tahliline göre dedi
Şaka yapıyorum canim cim.. yoğunluk yorgunluk bitmiyor. Burası beni rahatlatıyor o bakımdan ayrılamıyorum ben de. Sohbetlere devam yine artık yedi yemedi uyudu uyumadı konulu sohbetler tabi..Aşkolsun, selamlar günaydınlar.
Fırsat buldukça ara ara bakıyorum canım, bebelere dua edip bazen sırıtıp çıkıyorum.
Verdim şükür ya sorma. 78 ile hamile kalıp 108 ile doğuma girmiştim şimdi 75 kiloyum , şaka maka 33 kilo verdim, hedefim 68. Tam 40 kilo verip insana benzemek ki tam benziyorum derken ben 2. Çocuğa heveslenir oldum, sanırım benim ayaklar hep 3 kilo kalacak
Kızın bereketi diyeyim çok şükür bir ev sahibi olduk ona taşın yerleş kaosumuz oldu, kızı bakıcıya bırakıp işe geri dönecektim ama yapamadım hatta madem biraz daha büyümesini bekliyorum neden bir tane daha bakmıyorum ki bu arada diye 2.ye karar verdimkızım domuz gribinin şu anki salgını olan influenza oldu 1 ay süründük,dişiydi, kuşuydu,başıydı derken şükür bugünümüze geldik
hepimizdeki ev hareketliliği , koşuşturma işte, özledim doğum öncesi kah kaygılı kah neşeli sohbetleri
![]()
Ben hep günlük süt veriyorum cnm. Belki alıştı diyedir kabızlık yaşamıyoruz. Gerçi çok içmiyor bi bardak ancak içiyor benim kizim.Kızlar bizim sütçü yol kapalı diye geçen gün süt getiremedi bende dört gün sonra nasılsa gelecek ,kutu süt icireyim dedim kabız yaptı .Geçende aynı şey olmuştu ama tamda emin olamamistim.simdi kesin eminim artık.hani paylasayim istedim
Ben demiştimGeçEn bi arkadas mercimek köfte yaptım çok sevdi demişti bugün bu heves yaptım sonuç yemedisinir den oturup hepsini ben yedim yerimden kalkamiyorum
Benim oglum son iki üc haftaya kadar cok Az yiyodu.birgün mama sandalyesine önüne yogurt koydum kasık verdim eline.bende ıspanak yemegi ve yogurt aldım.o yogurdunu döke saca yedi yerler battı.ama ben bu arada ona koca bi tabak ıspanak ve yogurt yedirmiştim bile.bi dene istersen canımKizlar ya benim oglum hic bisi yemiyo sute nasil alistirdiniz onuda denedim ama yok neskuik bile yaptim ama ne fayda onuda icmedi.
Ben çoğu zaman öyle yapıyorum işte tam. Önüne dokecegi sacacagi bir sey koyarsam dalıyor yiyor. Uslu uslu verirsem birkac kaşığı zor alıyor.Benim oglum son iki üc haftaya kadar cok Az yiyodu.birgün mama sandalyesine önüne yogurt koydum kasık verdim eline.bende ıspanak yemegi ve yogurt aldım.o yogurdunu döke saca yedi yerler battı.ama ben bu arada ona koca bi tabak ıspanak ve yogurt yedirmiştim bile.bi dene istersen canım
Ben de yoğurtlu yemeklerde böyle yapıyorum. Çok ise yarıyor. Hatta canı sıkılınca artık yoğurdu gösterip koyduğunu tabağa döke saça yiyor. Ben de onu izlerken çok eğleniyorum.Benim oglum son iki üc haftaya kadar cok Az yiyodu.birgün mama sandalyesine önüne yogurt koydum kasık verdim eline.bende ıspanak yemegi ve yogurt aldım.o yogurdunu döke saca yedi yerler battı.ama ben bu arada ona koca bi tabak ıspanak ve yogurt yedirmiştim bile.bi dene istersen canım
Sagol cnm yarin bi deniyim bakim eskiden her seyi yiyodu azi disi cikmaya basladi hic bisi yemiyo ancak ekmek havuc salatalik eline vericem geze geze yiycek.yap dok yap dok banada gina geldi.Benim oglum son iki üc haftaya kadar cok Az yiyodu.birgün mama sandalyesine önüne yogurt koydum kasık verdim eline.bende ıspanak yemegi ve yogurt aldım.o yogurdunu döke saca yedi yerler battı.ama ben bu arada ona koca bi tabak ıspanak ve yogurt yedirmiştim bile.bi dene istersen canım
Geçicidir o zaman o. Üzerine gitme zorlama dönemsel olabiliyor.Sagol cnm yarin bi deniyim bakim eskiden her seyi yiyodu azi disi cikmaya basladi hic bisi yemiyo ancak ekmek havuc salatalik eline vericem geze geze yiycek.yap dok yap dok banada gina geldi.
Peki kaç damla veriyorsun şimdi? Bir de bitkisel d vitamini olarak ne onerdi doktor adı ne?masum34 d vitamini 9.aydan sonra bende pek vermedim. Kizim yuruyor ama bacaklari parantez seklinde. Dr d vitamini vermedigin icin dedi yeniden baslatti. Hatta d vitamini olcurecekti dusuktur 3 ay kullan sonra bakalim dedi. D vitamini cok onemliymis ben yazin gunesten alsin diye dusundum ilac seklinde vermeyeyim istedim iyilik yapayim derken kotuluk etmisim uzuldum.. mesela benim kizim sık hasta oluyor buda d vitamini eksikligide sebep olabilirmis. sende kontrol ettir d vitaminini. Ayrıca 18.aya.kadar yolu var yurumesi icin endiselenme dr.a git icin rahat etsin.
Canim 4 damla veriyorum adi deca tabs d3Peki kaç damla veriyorsun şimdi? Bir de bitkisel d vitamini olarak ne onerdi doktor adı ne?