- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben Samsun'da ailemin yanindayim burdan bi eczaneden aldim dr önerdi zaten. Istersen alip adresine yollarim.Nerden aldın canım decatabs i. Ben doğal diye gördüğüm her eczaneye sordum ama hiç duymamışlar bile.
Geçmiş olsun serum ıi gelir insKızlar bitik haldeyim. Akşam nası oldu bilmiyorum. Eşimin gelmesini iple çektim. Ateşim çıktı donuyorum. Hst ye gidicem birazdan serum taktırmaya. Dayanamıyorum etlerim çekiliyor.
Geleyim yanına da omzumda ağla. Ben de senin. benim de aglayasim var :///Annelik ne zormuş ,gece berbattı ,üstüne sabah birde regl oldum ,yağmur dış çıkarıyor hiç uyumadı ve hep kucak istedi ve kafamda binbir türlü sıkıntı ile regl bunalimi ve sinirindeyim ... Duygu değişimleri öldürecek beni ,aglayasim var
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınKızlar bitik haldeyim. Akşam nası oldu bilmiyorum. Eşimin gelmesini iple çektim. Ateşim çıktı donuyorum. Hst ye gidicem birazdan serum taktırmaya. Dayanamıyorum etlerim çekiliyor.
Aynı valla çorba çeşitlerimiz bile:))) mercimek çorbasınin her türlüsünu denedim yok, brokoli vs.yok. üçünden başka çorba yediremedim. İnşallah seninki sever ispanagiBende yediremiyorum gerçi benimki kısır döngüde gidiyor çorbalarla
Ben bile sıkıldım yayla çorbası tarhana şehriye yapmaktan
Dün ıspanak aldım bugün yapıcam bakalım yerse
Anladim... Kıymalı pirinçli ve kavurma yapmıştım yemedi bide kiymasiz pirinçli deniyim. Bizimki oburcuk olduğu için bi kaşık veriyorum ikinciye kafayi çeviriyor. Aradan zaman geçince unutuyor beğenmediğini istiyo veriyorum ikinci kaşık yine yok:)))Normal pirnçli ıspanak yemeği canım içinide yogurt biraz yada ayrı yydiriyorum.bamyayı da aynı sekilde.önünde oyalanacak bişey olunca yiyor dediğim gibi yoksa yemez
Saol canım düşünmen yeter. Trabzonlu bi firmaymis üreten yakın olunca bulması kolay oldu sanırım:)) görümcem samsunda yaşıyor ona soyliyeyim göndersin bana.Canim ben Samsun'da ailemin yanindayim burdan bi eczaneden aldim dr önerdi zaten. Istersen alip adresine yollarim.
Hasta olanlara coook gecmis olsun ya bol c vitamini ihlamur tuketin insallah sifa olur.
Canım doğru düzgün d vitamini vermedim yazmışsın bence hiç ölçtürme direkt başla zaten eksik çıkacak boşu boşuna oğlunun canını acıttırma,gittiğiniz sağlık ocağı falan da mı sormamıştı kullanıyormusun diyeTeşekkürler kızlar.
Hasta olanlara gecmis olsun acil sifalar insallah.
Doktora bir götüreyim en iyisi bizim oğlanı yurumemesinin nedeni icin bide d vitaminini olctureyim.
Sabit bir doktorumuz da yok. Anadolu yakasinda onerebilceginiz doktor var mi acaba..
Benim oglumun doktoru memorial hastanesinde Ayşe Özlen cardak.o kadar memnunumki.kaç doktordan sonra buldum bu kadını.cok ilgili gereksiz ilaç asla vermez seni dinler ve mutlaka herşeyi detaylı anlatır.tavsiye ederim canımTeşekkürler kızlar.
Doktora bir götüreyim en iyisi bizim oğlanı yurumemesinin nedeni icin bide d vitaminini olctureyim.
Sabit bir doktorumuz da yok. Anadolu yakasinda onerebilceginiz doktor var mi acaba..
canım kilo veremedim almadımda şükür insülin direnci çıktı profesyonel yardım almaya karar verdim .parkbyull özlettin kendini ya. napiyosun kuzun nasıl. sen naptın kilo verebildin mi?
valla gelip buralara nispet yapmak istemedim canım maşallah oğlum iyi gidiyorDU bak Du diyorum içinden bir canavar çıktı bu aralar anamızı ağlatıyorMerhaba
bizler iyiyiz burdayız
bebelerin büyümelerini ,kudurukluklarını ve uykusuzlukları dem vuruyoruz![]()
merhaba her bebeğin gelişimi farklı ekim ayında doğup daha yürümeyen bebekler var ki bu erkek bebekse özellikle 2 yaşına kadar çok normal.Teşekkürler kızlar.