2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Geçmiş olsun canım inşallah toparlanırsın çabucak.ıspanagı yoğurtsuz yemiyo canım çok denedim.bende yoğurtsuz yiyemem bana çekmiş.
ıspanağın en verimli en mükemmel faydalanıldığı hali yumurtalı yapılan hali uzmanların görüşü..
ayy denklediğime yorum yapıyorum uzun süredir yoktum ya:D

Günaydın kızlar.
Valla az daha hayırlı cumalar yazacaktim iyi mi :)
Eşime bugün günlerden ne dedim persembeymis :)
Ne günden ne aydan haberim var bu cocuklar felegimizi şaşırttı.
Bu arada ıspanağı ben de yumurtalı yapıyorum.
sen diyene kadar bugünü bende cuma sanıyordum iyi mi :D:D:D

Canım doğru düzgün d vitamini vermedim yazmışsın bence hiç ölçtürme direkt başla zaten eksik çıkacak boşu boşuna oğlunun canını acıttırma,gittiğiniz sağlık ocağı falan da mı sormamıştı kullanıyormusun diye
Oğlun kalkmaya çalışıyormu,koltuklarda sıralıyormu?
Kalkiyor evet canim. Elinden tutunca dengeli yürüyor da kendi kendine yürümüyor..

Günaydın hanımlar
Bugün herbirimize sifa getirsin inşallah..
M Mavisu27 canımın içi doğumdan beri en iyi yaptığım şey ağlamak zaten vallaha benden iyi ağlamayı paylaşacak kişi bulamazsın:))
fermante fermante geçmiş olsun tekrar iğne zordur ama çabuk iyileştirir
Saol canım. Evet düne göre çok çok iyiyim şükürler olsun. Annem de geldi sağolsun bugüne yanımda kalacak inşallah. Yarına epey toparladım gibi.

benim çocuk 2 haftadır yürüyor. o da jöle gibi ..ha düştü ha düşecek..saçları uzamıyor hiç kestirmedik..kabak kafayla devavm ediyor. ama 12 dişi var. birden çıktı dişleri.hiç d vitamini vermedim.diş çıkarma döneminde d vitamini de olan komleks vitamin şurupları var ondan verdim. dişleri hızlı çıkaran belki oydu. erken emekledi. 5 aylıkken süründü 6 aylık emekledi vee emekleme şampiyonu gibiydi. sizinki de emekliyorsa ve bunda başarılıysa yürüme ihtiyacı duymuyor olabilir. benim ki hala zora gelince yorulunca emeklemeye başlıyor.. bir de doktor iri bebeklerin geç yürüdüğünü soylemişti .benimki iri değil ama uzun genetik olarak ..dengesini bu yuzden zor sağlıyor ayaktayken ..ayakları da boyuna oranla küçük..tüm bunları değerlendirin bence..bir de tabi sürekli ama sürekli tesvik..biz yerde oturarak oynardık..sonra oyuncakları koltuklara çıkardım..ayakta dura dura yürümem lazım demekki diye düşündü ve bir gün bir baktım yürüdü...

bizim başımız emzik ve battaniye ile belada..ilk çocuğum asla emzik almamıştı. bunda emziği kullanırsam rahat olur dedim ve alıştırdım.şimdi başıma bela oldu..tavsiye alabilirim..keza battaniyesi var ablasından kalma pembe renkli..heryerde yanımızda..onsuz mutsuz..gece başka bir battaniye koysam yanına anlar uyanır ağlar..bu yüzden sanırım 2 aydır yıkayamadım bile..varmı bu yonde bi tecrübesi olan..

bizim başımız emzik ve battaniye ile belada..ilk çocuğum asla emzik almamıştı. bunda emziği kullanırsam rahat olur dedim ve alıştırdım.şimdi başıma bela oldu..tavsiye alabilirim..keza battaniyesi var ablasından kalma pembe renkli..heryerde yanımızda..onsuz mutsuz..gece başka bir battaniye koysam yanına anlar uyanır ağlar..bu yüzden sanırım 2 aydır yıkayamadım bile..varmı bu yonde bi tecrübesi olan..
Emzik konusunda tv de bir doktordan dinlemiştim. Emziğin ucunu makasla çok çok az kesin,birkac günde bir biraz daha kesin öyle öyle emzik iyice kuculsun. Emzik kucuk, ucu da açık olunca zevk vermez,zamanla atar diyordu.
Ama bizimkiler gibi küçükler için başarılı olur mu bilmiyorum. Zamanı gelmiş ama hala birakmamislar icin öneriyordu galiba. Ama denenebilir tabi.

Kızlar ateşimiz yok ama fena burun akıntısı var su gibi,genizde dolu hafifte öksürük var gecemizde zor geçti.fizyolojikle açıyorum ama geri doluyo.dünden beri böyle.doktora gitsemmi acile.eşimde diyoki ateş yok biraz daha bekliyelim ama gidelim diyosan hemen çıkalım diyo.bu arada petidus veriyorum.napıyım kafam durdu kızlar

Kızlar ateşimiz yok ama fena burun akıntısı var su gibi,genizde dolu hafifte öksürük var gecemizde zor geçti.fizyolojikle açıyorum ama geri doluyo.dünden beri böyle.doktora gitsemmi acile.eşimde diyoki ateş yok biraz daha bekliyelim ama gidelim diyosan hemen çıkalım diyo.bu arada petidus veriyorum.napıyım kafam durdu kızlar
Canım telase etme ,ateş yoksa istersen bekle .Yani üç günü gecmediyse ve ateş yoksa bekleyebilirsin.tabii yavrunun genel durumunu sen daha iyi bilirsin ama bazende toparlayabiliyorlar .

Canım telase etme ,ateş yoksa istersen bekle .Yani üç günü gecmediyse ve ateş yoksa bekleyebilirsin.tabii yavrunun genel durumunu sen daha iyi bilirsin ama bazende toparlayabiliyorlar .
Off bilemedimki hast.acile gitsem ayrı rezillik.en az bir saat beklerim orda şifayı daha çok kapar.şükür ateş yok.biraz bekleyim.saolasın canım

Off bilemedimki hast.acile gitsem ayrı rezillik.en az bir saat beklerim orda şifayı daha çok kapar.şükür ateş yok.biraz bekleyim.saolasın canım
Canım benim acil dertlidir doğru söylüyorsun ,ateş yokmuş ya telase etme canım benim inşallah bununla atlatır minigin yarına rahatlar

Canim bizimde oyle basladi peditus verdim ama yarim ölçek vermişim meger az gelmis 4.gun dr.a gittik belkide antibiyotige gerek kalmadan atlaticaktik. Sende bikac gun bekle bakalim ins peditus iyi gelir

Canim bizimde oyle basladi peditus verdim ama yarim ölçek vermişim meger az gelmis 4.gun dr.a gittik belkide antibiyotige gerek kalmadan atlaticaktik. Sende bikac gun bekle bakalim ins peditus iyi gelir
Canım ben tatlı kaşığı sabah akşam veriyorum yeterlimi acaba.belki petidus verdiğimden ateş çıkmadı

Canım ben tatlı kaşığı sabah akşam veriyorum yeterlimi acaba.belki petidus verdiğimden ateş çıkmadı
Ben tatli kasigindan az veriyordum işte cnm:( senin verdiğin gibi vermem gerekiyormuş meger. Neyse bizde antibiyotige basladik napalim ins gerek kalmaz daha. Dr atesi varmi diye ozellikle sormustu bana bizde hafif vardi 37.5 38 civari

Back
X