- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.321
Cok gecmis olsun canim.Allah beterinden korusun en korktugum seylerden biri alerji.O mudahele olayi cok zor ben ayni binadayim gercekten bazen çıldırıyorum.Ya kızlar dün geceyi berbat geçirdik. kızımın boyun bölgesinde biraz döküntü olmuştu. peditusun 3. günüydü akşam vermedim 11 de uyudu. 12,30bir uyandı ama nasıl ağlıyo kendini kaşıyo. başını kaşıyo. ateş yok oku üfle yok. aldık drye gittik. avil diye alerji iğnesi yaptı. biraz bekledik. kızarıklık geçti hemen. eve gelince de hemen dalmadı. 5 e geliyodu. doktorda o kadar ağladıki içini çeke çeke evde bile nefesi düzelmedi. sabah kalkıp işe geldim. iznim yok. kendi doktorumuzu aradım peditus verme dediç ventolin devam.
Allah beterinden esirgesin ama öyle amansız ağlaması fln o kadar kötüydüki. bi de biliyosunuz k.vlerdeyiz. k.v ve görümcem yardımcı olmaya çalışıyolar ama zaten kuzum bi ben bi baba istiyo. onlarda müdahele edince o kadar sinir bozucu oluyorki anlatamam. Allahım birlikte oturanlara yardım etsin. bizi de hayırla normal düzenimize çevirsin ya