2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra DonukPudra sen calisinca daha zordur , vucut iyiice yenik dusuyordur :KK14:
O yatipta uyuyamamak cok sinir bozucu; bin bir turlu sacmalik dolaniyor sahsen benim beynimde

M mambur ay is yapiyormussun , ben 2,3 kez denedim uykudan sonra is yapmayi amaan yok cok yorucu. Anca isin icinden cikamaz hale gelirsem oyle yapiyorum .
Iyi dayaniyorsun gercekten masallah.
Kizinin oyle demesi cok guzel, sen uzulme demis ya :)
Buyumus annesini dusunuyor falan cok guzel birsey :)

Benimde bazen ustuste öyle oluyor sonra yine ille azıcık kendime ayırıp yatasim geliyor.sanirim sürekli yat kalk ,yedir ,içir evi temizle döngüsü insanı sinir etmeye başlıyor .

Ya 5dk bile.kendine zaman ayirmak insana moral olarak cok cok iyi geliyor.
Gunduz uyanikken onu yanimda eslik ederken kendime zaman ayiriyorum bazen o cok iyi geliyor, yoksa onsuz yaparsam.sucluluk hissediyorum kendimde ya sizde oylemi. Ihmal.ediyorum gibi falan.
Bugun azicik kendime bakim yaptim tuy gibi hafifledim gercekten :suslu:

Yok o anlamda sormadim..
ZAten igne en etkili yontem. sadece dr larin tutumunu merak ettim.
Grip vs olunca surunmektense igne cok iyi cozum.
Bende ramazanda mi biraktirsam yoksa tam 24 ay mi bilemedim bazen simdiden stres basiyor .ben simdiden tuhafim o bag bitecek diye
Kızımı 2 yaşına 2 ay kala bıraktırmıştım.oğlumu bende ramazanda bıraktırsam diye düşünüyorum.ama içimden bir ses haksızlık olur diyo.oğlum çok düştü memeye bırakırsa gece düzene gireriz diyorum.çok emdiği için fazla acıkmıyo az yiyo.kararsızım bende

DonukPudra DonukPudra sen calisinca daha zordur , vucut iyiice yenik dusuyordur :KK14:
O yatipta uyuyamamak cok sinir bozucu; bin bir turlu sacmalik dolaniyor sahsen benim beynimde

M mambur ay is yapiyormussun , ben 2,3 kez denedim uykudan sonra is yapmayi amaan yok cok yorucu. Anca isin icinden cikamaz hale gelirsem oyle yapiyorum .
Iyi dayaniyorsun gercekten masallah.
Kizinin oyle demesi cok guzel, sen uzulme demis ya :)
Buyumus annesini dusunuyor falan cok guzel birsey :)
Canım benim işler hep işin içinden çıkılmaz halde oluyor :))banada çok zor geliyor valla ama hep kendime düşünme ,yap diyorum:))
Bende vicdan azabı çekiyorum ama bazen on dakika yanında kitap okuyorum oda kitabını alıp bakıyor ..Şuan tek yapabildiğimiz bu inan hiç oturmuyor

O yatipta uyuyamamak cok sinir bozucu; bin bir turlu sacmalik dolaniyor sahsen benim beynimde)

Cocuktan once yatar yatmaz giderdim... dogumdan sonra yok Allah yok..
REsmen gitti. koyun sayma moduna girdim desem yeri.
Yorgunluktan uyuyamiyorum. kafama bisi tskiyorum dalamiyorum.
Kulak hep tetikte zaten alt kattaki sesler yandaki sesleri duyuyorum vs sacma bir haldeyim ben de.

Kızımı 2 yaşına 2 ay kala bıraktırmıştım.oğlumu bende ramazanda bıraktırsam diye düşünüyorum.ama içimden bir ses haksızlık olur diyo.oğlum çok düştü memeye bırakırsa gece düzene gireriz diyorum.çok emdiği için fazla acıkmıyo az yiyo.kararsızım bende
Kerem de asiri duskun memeye..
Cok zorlanacagiz gibime geliyor biraktirirken.
Bir yanim benim de gece duzene girer bir ihtimal derken diger yanim onun hakki emsin diyor.
Simdi tam tadini aldilar bir de. oyun yapiyor memeyle.

Bir yanim benim de gece duzene girer bir ihtimal derken diger yanim onun hakki emsin diyor.
Aynen canım bizimkiler zorlayacak bizi.kızımı kolayca kesmiştim memeye salça sürdüm ayyyy kuşlar eeee yapmış ığğğ dedim.iki kere gösterdim üçüncüde unuttu.hiç aramamıştı :KK70::rolleyes::halay:

Cocuktan once yatar yatmaz giderdim... dogumdan sonra yok Allah yok..
REsmen gitti. koyun sayma moduna girdim desem yeri.
Yorgunluktan uyuyamiyorum. kafama bisi tskiyorum dalamiyorum.
Kulak hep tetikte zaten alt kattaki sesler yandaki sesleri duyuyorum vs sacma bir haldeyim ben de.

Yorgunluk , sorumluluk vs evet baya etkisi var uykuya..
Ay hele komsulardan ses gelimce iyice bi geliyorlar insana..

Ben daha yeni yattim, koyun saymak aklima gelmemisti bak, baslayayim saymaya belki 999999.koyunda uyurum :KK53:

M mambur o degil ama iste ev isi coook yoruyor insani ozellikle psikolojik olarak :KK14:

Senin kiz kac yasindaydi oralari kacirmisim ben :) ev isine ufak yardimi varsa,en azindan minnaka baksa sana yine baya iyi gelir o yuzden sordum.

Oturmazsa, genelde ben yorulursam yatiyorum yere oyle etrafimda oynuyor bi 5-10dk dinlenmis oluyorum.
Seninkide severse yatarken seninle oynamayi , oyle oyunlar bulun bluzun altina top saklama vs :KK53:
Bizmki bi ara goguslerime top top demeye baslamisti artik :KK48:

Aynen canım Defne de ok düşkün. Üzülüyorum en sevdiğinden ayrılacak diye. Ama böyle de gece uykusu hala düzensiz bi ihtimal düzene girerse diye umutluyum. Ama girmezse de çok üzülürüm.

Gece gece ateş çıkmış. 38.9 du kesin benden kaptı yavrum. Insallah benim kadar ağır geçirmez ya. Valla hiç savaşmasin uğraşmasın diye peditus verdim. Insallah mikrobik değildir de çabuk atlatir.

Bu arada suruplari açıldıktan sonra epey oldu diye atmıştım hep. Açılmamış peditus vardı bitek. 4saatte bir dönüşümlü veriyorduk ya calpol ile mi dönüşümlü veriyorduk başka bi sürüp daha mı vardı sanki animsayamadim uyku sersemi.

Gece gece ateş çıkmış. 38.9 du kesin benden kaptı yavrum. Insallah benim kadar ağır geçirmez ya. Valla hiç savaşmasin uğraşmasın diye peditus verdim. Insallah mikrobik değildir de çabuk atlatir.

Bu arada suruplari açıldıktan sonra epey oldu diye atmıştım hep. Açılmamış peditus vardı bitek. 4saatte bir dönüşümlü veriyorduk ya calpol ile mi dönüşümlü veriyorduk başka bi sürüp daha mı vardı sanki animsayamadim uyku sersemi.
Cok gecmis olsun ins toparlar.
Peditus grip ve nezlede degol miydi?
Ben ateste 6saat arayla sadece Pedifen veriyorum. dr oyle onermisti.

Cok gecmis olsun ins toparlar.
Peditus grip ve nezlede degol miydi?
Ben ateste 6saat arayla sadece Pedifen veriyorum. dr oyle onermisti.
Pedifen de var evde ama Dr hep peditus yazıyor ateş de bize. Bu peditus da önceki hst kalmıştı. Pedifen de gece dis ağrısı var diye alxirmistim eşime. Kafam karıştı.

Prospektuslerine bir baksan?
Benim de kafam gitti ama pedifeni ateste veriyoruz biz.
Zaten peditus düşürmedi ateşini bi yarım saat daha geçsin pedifen vericem bide.. o düşürürse onla devam ederim. İkisinde de ağrı kesici ateş düşürücü diyor. Ya allahım ne zor ateş takibi ateşli olması. Ben de daha tam iyileşmedim halim bitiyor hemen. Neyse o iyi olsun da ben atlatırım bi şekilde Insallah.

Zaten peditus düşürmedi ateşini bi yarım saat daha geçsin pedifen vericem bide.. o düşürürse onla devam ederim. İkisinde de ağrı kesici ateş düşürücü diyor. Ya allahım ne zor ateş takibi ateşli olması. Ben de daha tam iyileşmedim halim bitiyor hemen. Neyse o iyi olsun da ben atlatırım bi şekilde Insallah.
Geçmiş olsun ateş zor allah yardımcınız olsun aslında yüksek ateşte en iyisi fitil çok çabuk etkisini gösteriyor

Cok zor evet .
HEm sen de hastasin ve uykusuzsun. insallah duser de cikmaz daha.

Yorgunluk , sorumluluk vs evet baya etkisi var uykuya..
Ay hele komsulardan ses gelimce iyice bi geliyorlar insana..

Ben daha yeni yattim, koyun saymak aklima gelmemisti bak, baslayayim saymaya belki 999999.koyunda uyurum :KK53:

M mambur o degil ama iste ev isi coook yoruyor insani ozellikle psikolojik olarak :KK14:

Senin kiz kac yasindaydi oralari kacirmisim ben :) ev isine ufak yardimi varsa,en azindan minnaka baksa sana yine baya iyi gelir o yuzden sordum.

Oturmazsa, genelde ben yorulursam yatiyorum yere oyle etrafimda oynuyor bi 5-10dk dinlenmis oluyorum.
Seninkide severse yatarken seninle oynamayi , oyle oyunlar bulun bluzun altina top saklama vs :KK53:
Bizmki bi ara goguslerime top top demeye baslamisti artik :KK48:
Canım benim kız 13olacak ,büyük oğlumda 12 aslında çok yardımları var ama yaramaz ve hareketli olunca olmuyor azıcık buyuse oyunu ve tehlikeyi bilse uzun süre oynatırlar ..
Benim kız erkek fatmadir:))yere yatayım hemen boğuşmaya geliyor :))

Back
X