2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bi sure izle canim her bebek farkli sonucta. Benim kiz da saat basi istiyodu bi ara yavas yavas aramamaya basladi ama ben de aciktigi zamanlari bilip gozlemledim ne aralikta yedirmem gerektigine baktim boyle boyle gunduz emmeyi birakti. Suan bi sabah bi aksam iciyor. Gece uyanmalari eskiye gore biraz daha az. Fakat gunduz uykulari sapitti bu defa da.. donemseldir diye dusunuyorum.
Ya size çok teşekkür ederim. 2 gündür tavsiyelerinizi uyguluyorum. Gündüz yine 3,4 kere falan emzirdim birden 2'e düşmeyeyim dedim. Her meme istediğinde önüne bir şeyler koyuyorum. Bazen oynuyor yemeklerle bazen de tek tük bir şeyler yiyor. Ona da razıyım. Ama asıl şunun için teşekkür etmek istiyorum, meğer çocuğa hiç su içirmiyormuşum onu anladım. Süt isteği yerine su verince günde 2 biberon bitirir oldu. Önceden her seferinde süt içtiği için yarısını bile içemezdi. Allah razı olsun, en sıkıntılı zamanınızda yardımcınız olsun inşallah. :KK19:

Ya size çok teşekkür ederim. 2 gündür tavsiyelerinizi uyguluyorum. Gündüz yine 3,4 kere falan emzirdim birden 2'e düşmeyeyim dedim. Her meme istediğinde önüne bir şeyler koyuyorum. Bazen oynuyor yemeklerle bazen de tek tük bir şeyler yiyor. Ona da razıyım. Ama asıl şunun için teşekkür etmek istiyorum, meğer çocuğa hiç su içirmiyormuşum onu anladım. Süt isteği yerine su verince günde 2 biberon bitirir oldu. Önceden her seferinde süt içtiği için yarısını bile içemezdi. Allah razı olsun, en sıkıntılı zamanınızda yardımcınız olsun inşallah. :KK19:
Rica ederim canim. Yardimci olabildiysem cok mutlu olurum. Bazen bebeklerin ne demek istedigini anlayamayabiliuyoruz gunun yorgunlugu onun yememe stresi hepsi birlesince algi da dusunuyor. Gozlemle bebegini ne istedigini anlatir mutlaka..

Iyi aksamlar kizlar
Okudum hep ama yazamadim ..nasilsiniz biz perisanlari oynuyoruz :))
tubaa1 tubaa1 canim benim cok tesekkur ederim inan iflahım kurudu ders ,oyun ,yemek savasi ...yagmurum cok iyi ama ust iki kopek disi patladi ,yeme icme ,uyku berbattik .simdide son iki kopek disimiz kaldi ... okuma topigine girip sukadar okudum deyip bildirim yapip ciktim hep ...
Bu cocuklarin gelecek telasindan ben uyuyamaz oldum nezormuş canim ya ...gunduz uyusun aman dedim gece yarilarina kadar otyrdu bu sefer .iyice duzensiz olduk..

Yagmurum artik normal oyunlarla tatmin olmuyor yeni oyun arayislarindayim hem onu oyalayacak hem ogretecek...

Veee biz bugun emzigide biraktik.aksam yatarken bir guzel anlattim ve vermeden uyuttum .bir kez uyandi istedi vermedim .bunca yorgunlugun arasinda kafayimi yedim diyorum ama kararliyim biraktircam :))

Iyi aksamlar kizlar
Okudum hep ama yazamadim ..nasilsiniz biz perisanlari oynuyoruz :))
tubaa1 tubaa1 canim benim cok tesekkur ederim inan iflahım kurudu ders ,oyun ,yemek savasi ...yagmurum cok iyi ama ust iki kopek disi patladi ,yeme icme ,uyku berbattik .simdide son iki kopek disimiz kaldi ... okuma topigine girip sukadar okudum deyip bildirim yapip ciktim hep ...
Bu cocuklarin gelecek telasindan ben uyuyamaz oldum nezormuş canim ya ...gunduz uyusun aman dedim gece yarilarina kadar otyrdu bu sefer .iyice duzensiz olduk..

Yagmurum artik normal oyunlarla tatmin olmuyor yeni oyun arayislarindayim hem onu oyalayacak hem ogretecek...

Veee biz bugun emzigide biraktik.aksam yatarken bir guzel anlattim ve vermeden uyuttum .bir kez uyandi istedi vermedim .bunca yorgunlugun arasinda kafayimi yedim diyorum ama kararliyim biraktircam :))
Buralar sensiz olmuyo yas arada
Yağmur da sana da maşallah ben tek çocukla hiç bişeye yetişemiyorum :işsiz:

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?

Uyku surubu olsa vercem o derecede bikkinim artik.
Gece emziriyor musun biraz azaltsana. Ben de her uyandiginda veriyordum. Simdi bazen su iciyor bazen de icmeyip pispis yap diyor. Uyanma sayisi da 2 veya 3 oldu. Ben zaten biraktirmaya calistigim icin azalttim ama uykuda da ise yaradi.

Selam kizlar :KK68:

DonukPudra DonukPudra kizlarin dedigi gibi bende gece uyanmanin emmeyle oldugunu dusunuyorum.
Bilmiyorum ne sıklikla emiyor gece ama.. birakinca zamanla uykusu duzene girer bence, hani birakip 1 haftada duzeme girecek diye bisi yok o aliskanligi yavastan birakir bence

Kizlar badem sutu hakkinda ne dusunuyosunuz?
Evde yapip versek inek sutu yerine olurmu acaba :KK14:

Kizlar badem sutu hakkinda ne dusunuyosunuz?
Evde yapip versek inek sutu yerine olurmu acaba :KK14:
Hic bilmiyorum canim. Ama gecen tv de bi prof baska bir canlinin sutunu icwn twk canli insan deyip duruyordu. Badem sutu icin inek sutunun yarari yok diyodu. Nerden bulcaz badem sutunu tadi nasil hic bilmiyorum acikcasi.

Kizlar ben de bisi sorucam. Sizin bebisler gunde kac kez uyuyor? Benim kiz hala 2kez uyuyor ama yarim saatte bir kalkip kendini sallatiyor. Toplam 3 saat falan uyumus oluyor iki uyku toplaminda. Ama yarim saat uyut sonra bi yarim saat daha uyut vakit acayip geciyor bi is yapamiyorum hatta ogle uykusu zamaninda yemegini hazirlarim diuorum onu bile yapamiyorum. Bi iki kez gunde 1kere uyutmayi denedim de sarhos gibi dolandi hep uykuluydu. Kiyamadim gunde 2 uykuya devam ediyorum. Kendisi mi belirleyecek tek sefer uyumayi yoksa ben mi yonlendirmeliyim? Tecrubeli anneler desteginizi bekliyorum.

Kizlar ben de bisi sorucam. Sizin bebisler gunde kac kez uyuyor? Benim kiz hala 2kez uyuyor ama yarim saatte bir kalkip kendini sallatiyor. Toplam 3 saat falan uyumus oluyor iki uyku toplaminda. Ama yarim saat uyut sonra bi yarim saat daha uyut vakit acayip geciyor bi is yapamiyorum hatta ogle uykusu zamaninda yemegini hazirlarim diuorum onu bile yapamiyorum. Bi iki kez gunde 1kere uyutmayi denedim de sarhos gibi dolandi hep uykuluydu. Kiyamadim gunde 2 uykuya devam ediyorum. Kendisi mi belirleyecek tek sefer uyumayi yoksa ben mi yonlendirmeliyim? Tecrubeli anneler desteginizi bekliyorum.
Canim biz gunde 1 kez.2 veya 3 saat uyuyoruz.ama gec kalkiyoruz 10..11 gibi.sonra 3 gibi yatar.6 ya kadar.ben duzen icin cok ugrastim ama kendi duzen kurdu bu sekilde gidiyoruz.

Gece her kalktiginda istiyordu bir ara. Ilk su uzatiyorum her zaman ama su icip emmek istedigi de oluyor tabi. Eeee dis cikartiyor diye agri kesici niyetine iciyor derken azalttirmadi aslinda..
Biraz seyrelttireyim bakalim. Emzigi kendiliginden istemiyor artik. Sukur ona birsey yapmak zorunda kalmadan kendi birakti.
Ben de grip oldum hic anlamadim dun dokuldum resmen. Parkta pesinde kosarken terliyorum eve gelene dek 2 saat geciyor.havalar bir sicak bir soguk.

Ozledim buraya yazmayi

Canim biz gunde 1 kez.2 veya 3 saat uyuyoruz.ama gec kalkiyoruz 10..11 gibi.sonra 3 gibi yatar.6 ya kadar.ben duzen icin cok ugrastim ama kendi duzen kurdu bu sekilde gidiyoruz.
Masallah. Gunduz uykusunda uyaniyomuyo hic? Biz 8gibi kalkiyoruz sabah. Bi ara bizde 10 11 hibi uyanip tek uyku uyuyorduk ama o zaman ben de uyuyordum onla gece coo uyandigi icin ne uyursam kardir diye.. o zamanda hic isim bitmedi simdi erken yatip erken kalkmaya calisiyoruz fakat yine de 12yi buluyor gece uyumamiz.
Kizlar buyu bozuldu bu gece bi tuhaf uyuyo. Ne ayagimda ne koynumda mutlu. Burnu akiyo iki gundur ona bagliyorum ama insallah ilerlemez daha.

Back
X