2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Siz gece uzerine ne ortuyorsunuz? Defne bebekliginden beri acayip cok terliyor uykusunda. Terleyip yorgani acinca da hapsirmaktan uyuyamiyor. Cok kalin olmayan bir tulumu var aslinda ama tek onla yatsa usur mu bilemedim. Hic yorgan tutmuyor uzerinde. O yuzden de hep hasta.

Siz gece uzerine ne ortuyorsunuz? Defne bebekliginden beri acayip cok terliyor uykusunda. Terleyip yorgani acinca da hapsirmaktan uyuyamiyor. Cok kalin olmayan bir tulumu var aslinda ama tek onla yatsa usur mu bilemedim. Hic yorgan tutmuyor uzerinde. O yuzden de hep hasta.
Biz hiç yorgan kullanamadik çünkü aynen çok terliyor. İncecik bi pikesi var onu örttüm hep.
Bir de üstünü açıyor sürekli o pikeyi bile durdurmuyor.
Kalın giydirip yatiramiyorum bu sefer de aşırı terliyor.
Sırf bu üst ortme yuzunden yazin gelmesini istiyorum hemen.

Biz de iki kez uyuyoruz genelde. Toplam 3-4 saati buluyor. Gündüzleri masaallah pek uyanmiyor yattığı zaman.

Gece her kalktiginda istiyordu bir ara. Ilk su uzatiyorum her zaman ama su icip emmek istedigi de oluyor tabi. Eeee dis cikartiyor diye agri kesici niyetine iciyor derken azalttirmadi aslinda..
Biraz seyrelttireyim bakalim. Emzigi kendiliginden istemiyor artik. Sukur ona birsey yapmak zorunda kalmadan kendi birakti.
Ben de grip oldum hic anlamadim dun dokuldum resmen. Parkta pesinde kosarken terliyorum eve gelene dek 2 saat geciyor.havalar bir sicak bir soguk.

Ozledim buraya yazmayi
Geçmiş olsun.
Havalar tam hasta olmalik.
İyi bak kendine bal,ıhlamur vs.
İlerlemeden atlatirsin umarım.

Hic bilmiyorum canim. Ama gecen tv de bi prof baska bir canlinin sutunu icwn twk canli insan deyip duruyordu. Badem sutu icin inek sutunun yarari yok diyodu. Nerden bulcaz badem sutunu tadi nasil hic bilmiyorum acikcasi.

Evet inek sutunden daha faydaliymis.
Evde yapimi cok kolay aslinda,denemedim ama aksamdan 1 bardak mesela bademi islatiyorsun, sabah blenderdan gecirip suzuyorsun bukadar :)
Yapimi gayet kolay ama iste.. haftada 2,3 icse yine bisi.. bakalim alerji yapmazsa denicem vermeyi

Bu arada uykumuz 1e dustu .
2 kez uyuyunca aksam gec yatiyordu, 1 uyusa dayanamiyordu ama sonra kendiliginden alismaya basladi 1 uykuya.
Disari cikariyorum sabah aksam haliyle cikinca uykusu acildi hep simdi alisti 1 uykuya.
Tabi sabah 9dan once kalkmamali,kalkarsa dayanamiyor 1e kadar.
Mesela iki sabahtir 7 gibi kalkiyor sutunu verip geri uyutuyorum, 10 gibi uyaniyor boylece bir uyku yetiyor
Yani yetiyordur insallah, bazen diyorum uyut daha ihtiyaci vardir ama uykusu olsa belli eder

Sende oyle denesen disari cikarip uykusunu dagitsan alismazmi? /alismasi 1-2 haftayi aldi bu arada /

Masallah. Gunduz uykusunda uyaniyomuyo hic? Biz 8gibi kalkiyoruz sabah. Bi ara bizde 10 11 hibi uyanip tek uyku uyuyorduk ama o zaman ben de uyuyordum onla gece coo uyandigi icin ne uyursam kardir diye.. o zamanda hic isim bitmedi simdi erken yatip erken kalkmaya calisiyoruz fakat yine de 12yi buluyor gece uyumamiz.
Kizlar buyu bozuldu bu gece bi tuhaf uyuyo. Ne ayagimda ne koynumda mutlu. Burnu akiyo iki gundur ona bagliyorum ama insallah ilerlemez daha.
Canim bazen uyaniyo bazen hic uyanmiyo.uyanirsa emiyo geri uyuyo..burnu akiyosa peditus ver ilerletmiyo.havalardan sifayi kaptik

Bizimki tek uykuya dusurmeye calisiyo gibi ama bazen 2 uyku istiyor.
7.30gibi kalkip 12gibi uyuyor 1saat. Sonra aksam 6da uyuyor 7ye dek.

Bazen aksam uykusunu hic uyumayip sersem gibi oluyor aksam 9.30gibi uyuyor o zaman.
Uyku gozunden aksa da bazen inat yapiyor kac dakika salliyorum bana misin demiyor.

Uykuya tepki olarak dogmus benimki. :KK48:

Geçmiş olsun.
Havalar tam hasta olmalik.
İyi bak kendine bal,ıhlamur vs.
İlerlemeden atlatirsin umarım.
Cok sagol ins.

*
@fermante bende de uyku tulumu var korkuma giydiremiyorum.ya terlerse daha da diye.
Ince giydirip hafif bir yorgan atiyorum. Odasi 23 derece. Bu aralar sukur terlemiyor.boyle yaptigimdan beri

merhaba kızlarrr :) özlemişim burayı. nerdeyse doğumdan sonra hiç girmedim. :halay:
iş ev çocuk derken zaman nasıl da geçmiş

buda benim bal Ömerim :KK46:

Eklentiler

• IMG-20170218-WA0023.webp
    IMG-20170218-WA0023.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 84
Selam kızlar
Benim oğlum 9 aydan beri hep tek uyku uyuyor oda günde sadece en fazla 1.5saat
Sabah 8 9da kalkar gece 11.30 12 gibi yatar aralarda bin beşyüz kere kalkAr
Kimse artık bana düzelir diyemiyor çünkü alıştık artık düzelmez
Uykuyu sevmiyor net

Buralar sensiz olmuyo yas arada
Yağmur da sana da maşallah ben tek çocukla hiç bişeye yetişemiyorum :işsiz:

M mambur canim kolay gelsin..sabredelim tatile az kaldi.rahatlariz insallah.bizde evde hep ayni oyunlari oynuyoruz.bu ara hep topla oynuyo ayagiyla vuruyo top nereye o oraya..kosturuyo surekli.iyki alt katim bos rahatca ablasiyla tepinip oynuyo.

M mambur canim Allah kolayliklar versin sana ben tek defneyle dayanamayacak gibi olup kocama patliyorum sende var 4 tane onunde saygiyla egiliyorum.
cok tesekkurler kizlar ,hep diyorumya bende kidemli yarim isler muduru oldum cocuklarin sayesinde ..
Rabbim ayagimizin dibinden ,basimizin ustunden eksik etmesin yavrularimizi

Selam kızlar
Benim oğlum 9 aydan beri hep tek uyku uyuyor oda günde sadece en fazla 1.5saat
Sabah 8 9da kalkar gece 11.30 12 gibi yatar aralarda bin beşyüz kere kalkAr
Kimse artık bana düzelir diyemiyor çünkü alıştık artık düzelmez
Uykuyu sevmiyor net
Benim oğlum da günde 1 kez uyuyo en gazla 1,5 saat ama genelde 45 dk uyanıyo ben artık kabullendim sinirlerimi bozmuyorum hacı yatmaz bunlar :oha:

Back
X