2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar
Igde gordum bir tarif vereyim masallah iyi yedi, hatta kofteyi ilk kez boyle yedi, tarifi yazan kadinda kesinlikle deneyin va diyodu

Normal kofte yogurdum,yumurtasiz sadece.
Ceviz buyukluyunde sekil verip, yarisina gelecek kadar suyla hasladim.
Suyunu cekince tereyaginda biraz kavurdum oh miss :kk77:

6-7 tane yedi cok sukur, sasirdim :)

Yemegini yemeyen minnaklara fikir olur belki :KK68:

Selam kizlar
Igde gordum bir tarif vereyim masallah iyi yedi, hatta kofteyi ilk kez boyle yedi, tarifi yazan kadinda kesinlikle deneyin va diyodu

Normal kofte yogurdum,yumurtasiz sadece.
Ceviz buyukluyunde sekil verip, yarisina gelecek kadar suyla hasladim.
Suyunu cekince tereyaginda biraz kavurdum oh miss :kk77:

6-7 tane yedi cok sukur, sasirdim :)

Yemegini yemeyen minnaklara fikir olur belki :KK68:
Yarın denicem canım herşeyden yiyoruz ama köfteyi yediremedim.saolasın

Günaydın kızlar.
Gündüz uykusu eğer çok erken kalkmadiysa bizimde bir kere ve yarım saat ile iki saat arası değişiyor, gece uykusu maşallah diyin lütfen :)) hiç kalkmaz. Sabah dışarıdan falan uykusunu dağıtacak bi ses gelirse emer uyur geri.
Tabi iki üç haftadır böyle, ondan önce yine bi dönem böyleydi bozulunca dört beş kere uyanmaya başlamıştı kendi kendine duzeldi.
Uyku düzeninin emmeyle alakası yok bence çünkü uyanık olduğu her dakka memede yaşıyor çünkü benim kızım

Bende diger turlu yapiyodum ama sert oluyor ve yiyemiyordu.
Boyle hem yumusak hem tadi daha guzel
Yemeseydi hepsini goturmustum :KK53:
Aaa ben de deniyim. Benkm kizim yiyor fakat 1tane ancak yiyor. Sert geldigi icin yemek istemiyor ben de bolup elimle yediriyodum. Bi deniyim napicak bakalim. Tsk ler

Aaa ben de deniyim. Benkm kizim yiyor fakat 1tane ancak yiyor. Sert geldigi icin yemek istemiyor ben de bolup elimle yediriyodum. Bi deniyim napicak bakalim. Tsk ler

Dene canim insAllah yer.
Ben hemde bayasini telefonsuz yedirdim yani buyuuk basari :KK48:

Demekki yakinda icindwn pipeti cikarip oda oda gezerken arkasindan yere damlayanlari sileceksin :temizlik:

Haha :)
Onu yapamaz cunki pipet sisesinden cikmiyor :KK48:
evde eline bisi verip gezip yesin diye pek bisi vermedim, disarda yapiyorum onu.

Galeta unu kattim ben kofteye,haslamadan yapinca kuru oluyordu ama boyle iyi oldu.
Yesin buyusun minnaklar :kk77:

Kızlar emzıgı bıraktıran var mı ne zaman bıraktırcagz ben gec mı erken mı bılemedım bırde ınternnet bı yazı okudum 1 yastan snra bıberon bıraktırılmalı dıe war mı braktıran

Kızlar emzıgı bıraktıran var mı ne zaman bıraktırcagz ben gec mı erken mı bılemedım bırde ınternnet bı yazı okudum 1 yastan snra bıberon bıraktırılmalı dıe war mı braktıran
Benimki biberon tutkunu degil ama kendi icebilmesi icin sutu ona koyuyorum cani istedigi zaman iciyor. Pipet denedim gecen gun onla da icti. Ben de pipetli bardaktan alicam bisey icerken rahat ve kendi icsin diye.

Ben ikisinide biraktirdim.
Anne memesi olsa yarari var biraktirma derim ama biberonunda emziginde yarari degil zarari var eger biraktirabiliyorsan biraktir ,nekadar erken okadar iyi bence.dis ,cenw yapisini bizuyor .benim buyukler cok emdi ,hem cene hem dis bozukluklari vat .tabii sadece etken degil ama arttirici etki yapiyor

Ben cok yaptim onu ya eline bisey veriyorum dolana dolana yiyor. Gerci ortu seriyorum ustunde ye diye ama takan kim..
Ben hizina yetisemiyorum inan.
Gecen mecbur yemek yaparken kek verdim eline ,sozde ortunun ustunde oturup yiyecek .ara ara kek yok bir baktikki buyuk ses sisteminin kabininin yuvarlak deligine sokmus ,oradan tirtiklayarak yiyor :olamaz:

Ben hizina yetisemiyorum inan.
Gecen mecbur yemek yaparken kek verdim eline ,sozde ortunun ustunde oturup yiyecek .ara ara kek yok bir baktikki buyuk ses sisteminin kabininin yuvarlak deligine sokmus ,oradan tirtiklayarak yiyor :olamaz:
:KK70::KK70::KK70:
Orayi cok seviyolar nedense .. defne de ne bulsa oraya atiyo kucuk parcalar da cikmiyor dibinde kaliyor :KK53:

tutkku tutkku canım köfteyi yaptım oğlum sayende köfte yedi :KK48: demekki sert diye yemiyomuş ceviz büyüklüğünde iki tane yedi.çok şaşırdım çünkü ağzına aldığı gibi atıyodu.artanları kızım yedi çok lezzetli oldu.teşekkür ederiz :KK54:

tutkku tutkku canım köfteyi yaptım oğlum sayende köfte yedi :KK48: demekki sert diye yemiyomuş ceviz büyüklüğünde iki tane yedi.çok şaşırdım çünkü ağzına aldığı gibi atıyodu.artanları kızım yedi çok lezzetli oldu.teşekkür ederiz :KK54:

Canim benim cok sevindim :KK68:
Afiyet olsun yavrulara :KK68:

evet bencede sert oldugu icin yemiyolar, du bakalim daha sevmedikleri yemekleride cozmek lazim vardir onlarinda bir nedeni madem yemiyolar :KK14:

Emzigi biraktirmayi denedim, sadece gece uykusuna yatarken veriyodum uyaninca kutuyun icine koyuyorduk ,istemiyordu .gunduz emziksiz uyuyodu baya alisti birakacakti ama hasta oldu kiyamadim geri verdim.
Biberonu ise gece kalkinca mecbur veruyorim,yoksa bardakla uyku sersemi sut icecegini hic sanmiyorum ama pipeti denicem bakalim gece uyaninca alirsa en azinfan biberonu birakalim diyorum

Ama erken degil,mamburun dedigi gibi ne kadar erken o kadar iyi birakmalari yararli bisi degil..

Tek yarari uykuya gecisi kolaylastiriyordu bakalim ne yapicaz

Back
X