• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
fermante fermante aynen bir de esim birsey anlamadim diyor bana :)kahvaltidan.
Ben hep oyleyim gormuyorsun sanki dedim..

Cidden gecmeyen oksuruk yapmislar..
Size de gecmis olsun cok.

M Mavisu27 gece atesli inlemeli gecti.yari ayakta yari yerde sabahi ettik.suan hafifledi umarim cikmaz daha.
Size de gecmis olsun. Su havalar mahvetti yine.pisik de yakmistir yavrumu.

Allahim baska keder vermesin.hepsi iyi olsun insallah.

DonukPudra DonukPudra M Mavisu27 geçmiş olsun kızlar. İnşallah toparlanır kuzular iyice. Mavisu benim kızımda h.sonu ishaldi ona bağlı olarak acayip pişik oldu ağlamasına içim dayanmadı inan nasıl acı çekiyor yavrular.

Lisa'da hasta burnu akiyo, simdilik ateş yok bugunde izinliydim sansima,
DonukPudra DonukPudra , M Mavisu27 Efira38 Efira38 geçmiş olsun hafif sekilde atlatsinlar
Çok teşekkür ederim kızlar.
İshali bugün biraz daha düzelir gibi oldu ama burun akintisiyla pişik aynı.
G GCA pisigi için ne sürdüm canım sen?

Çok teşekkür ederim kızlar.
İshali bugün biraz daha düzelir gibi oldu ama burun akintisiyla pişik aynı.
G GCA pisigi için ne sürdüm canım sen?
Canim gecmis olsun. Travogen krem ve fito krem pisige cok iyi geliyor gunde 3kez surersen iyi olur.

Kizlar hepinize cok gecmis olsun. Allah sifa versin.

Ay butun hasta bebislere annelerine gecmis olsun kizlar neyin nesidir boyle benim kızda 15 gun once hastalandı hala hapsuruk burun akıntısı devam ediyor. Birde pisik var bizimde bikac krem kullandim ama en son travazol diye bi krem aldim o iyi geldi gibi yalniz hala kizarik
Ay bu disarda yemek olayi beni bitirdi zaten pesinde kosturmaktan eve yorgun argin geliyorum gecende bahceli rahatca oynayabileceği biyere gittik bi orda rahat ettim. Mumkun oldugunca karni ac goturuyorum ki bizimle oturup yesin diye:)

Hamile hallerini özleyen varmı kızlar
Ne güzeldi sınırsız yemek uyumak prenses gibi bakılmak
Sonra bu sıpalar geldi o dokuz aylık saltanatı burnumuzdan güzel getirdi
İkinci sıraya düştük her türlü
Ayy bugün ben bi hallerdeyim
Noldu canim hafif capli depresyona mi girdin. Çık ordan hemen çık dipaiz kuyu o girme hic:KK16:
Ayy guzeldi tabi da yatmak uyumak yine dertti hele son aylarda ilk aylarda da mids bulantisi yasayanlar vardi bende olmadi cok sukur de.. ne bilim her hali ayri guzel bu minnaklarla yasamanin..

Çok güldüm canım ya ne güzel anlatmissin şikayetleri bile tatlı bu sipalarin :)

Iyi aksamlar kizlar

Gecmis olsun minnaklara ,canlarim benim onlar hasta olmasin kiyamam insallah biran evvel atlatirsiniz guzel anneler

M Mavisu27 canim pisik cok kotudur biz cok cekiyoruz .ben troysd ve advantanj gunde uc kez birlikte suruyorum ama 5gunu gecmeyecek sekilde .birde bol havalandirip bazende kulotla gezdiriyorum yoksa asla gecmiyor

Kizlar bu arada biz ufak ufak lazimliga cis yapiyoruz .artik yataktan kuru kalkiyor hemen laximliga oturuyoruz ,sulari aciyoruz ve cis yapiyoruz .sonrada tuvalete dokme merasimi ,pek kiymetli cisimiz:))

Iyi aksamlar kizlar

Gecmis olsun minnaklara ,canlarim benim onlar hasta olmasin kiyamam insallah biran evvel atlatirsiniz guzel anneler

M Mavisu27 canim pisik cok kotudur biz cok cekiyoruz .ben troysd ve advantanj gunde uc kez birlikte suruyorum ama 5gunu gecmeyecek sekilde .birde bol havalandirip bazende kulotla gezdiriyorum yoksa asla gecmiyor

Kizlar bu arada biz ufak ufak lazimliga cis yapiyoruz .artik yataktan kuru kalkiyor hemen laximliga oturuyoruz ,sulari aciyoruz ve cis yapiyoruz .sonrada tuvalete dokme merasimi ,pek kiymetli cisimiz:))
Maşallah yağmura..darısı bize inşallah

Zaten uykumuz duzenlı degl bu emzıgıde bırakırsa nasıl yatacak of ya nasl bıraktırcam gecetkırk defa uyanıo hala emzk alıp gerı uyuo hatta emzksz yatmıo napcam bn

9 aylıktı uykumuz bozuldu ınanın o gunden berı uyku kesıntısız uykumuz yok . Bı yerde hatamı yapıorum anlamıorum 12 de bn yatıom eymen 1de aglıo yanıma alıorm 2 de aglıo emzgnı werym 3 buckta uyanıo 4 te 5 te 5 buckta 8de 9 da da kalkıyoz ne uyuduk bılmıom hergun aynı bı yolu warmı delıksz bıraz uyuması ıcın

Noldu canim hafif capli depresyona mi girdin. Çık ordan hemen çık dipaiz kuyu o girme hic:KK16:
Ayy guzeldi tabi da yatmak uyumak yine dertti hele son aylarda ilk aylarda da mids bulantisi yasayanlar vardi bende olmadi cok sukur de.. ne bilim her hali ayri guzel bu minnaklarla yasamanin.

9 aylıktı uykumuz bozuldu ınanın o gunden berı uyku kesıntısız uykumuz yok . Bı yerde hatamı yapıorum anlamıorum 12 de bn yatıom eymen 1de aglıo yanıma alıorm 2 de aglıo emzgnı werym 3 buckta uyanıo 4 te 5 te 5 buckta 8de 9 da da kalkıyoz ne uyuduk bılmıom hergun aynı bı yolu warmı delıksz bıraz uyuması ıcın
Emzik dusunce agliyodur. Birak emzigi azalir bir kacgece fazlaca aglar ama gittikce azalir diye dusunuyorum. Ben emzirmeyi kestim gece vermiyorum daha az uyaniyor. Eskiye gore tabi..

Ben :KK53:
Gebeligim cok rahat gecmisti.ama sonrasi :mapus::KK45:
Karnimdaki hareketlerini hissetmeyi ozledim.:KK200:
Boyle deyince arkadas ortaminda eeee 2.yi yapsana diyorlar:bicak:

2.yi yapinca boyle uyuyup premses olamicam ki:-)

Iyi aksamlar kizlar

Maşallah çabuk alışacak yağmur benim gözümde büyüyor bu alıştırma meselesi

Back
X