• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlat bir sorum daja var yuzukoyun asagi yukari kac gun veya hafta sonra yatabilir?
Cok zorluyor bu en zoru geldi bize.. uykuya dalaniyor donmek istiyor habire

Kizlaar sunnetimizi yaptirdiik :)
2 saat falan oldu, uyuyor simdi.

Bugune niyetimiz yoktu ama dr bugun.bosum yapabiliriz demis oyle karar aldik yaptirdik..
Beni asil korkutan bundan sonraki.bakimi.. kaka vs yapinca napicam,bezi.nasil degistircem.inani aklim.almiyor..
Varsa tavsiyeleriniz bakim icin alayim

Baya agladi , kalkinca yine agladi.cis cis dedi sonra suyla oynattik kafasi dagildi biraz..
Cok pislik vardi bu arada, biz temizliyoruz saniyorduk.ama meger cok icindeymis pislikler imkani yok yalniz temizleyemezmisiz belkide cisini o yuzden az yapiyodu

Dua edin kizlar insallah bundan sonrasi.kolay olur , keserken yanindaydim, hatta baktim oraya bu panik atakla.ne cesaret anlamadim , kesim sonradan vurur bana bu sttes

Ayy gözün aydın canım geçmiş olsun
Darısı bize inşallah kısa zamanda
Çocuk cerrahımı yaptı şimdi durumu nasıl paşanın
Offf korkuyorum bende ama bir an önce olsa keşke
Bizim burdaki çocuk cerrahı da yapmıyormuş küçükken
Üroloji dr var özelde o yaparım dedi ama nasıl olur bilemedim
Özelmiydi sizin ne kadar aldı ücret
Ne güzel maşallah kurtuldunuz
İnşallah sorunsuzca geçer süreç

Kızlar şu meyveli yoğurtlar var ya danone vs onlardan veriyormusunuz
Ben ilk defa dün verdim
Markete gidince çikolata cips ne varsa yapışıyor bir şey almadan çıkamıyoruz
Bende ondan bari alayım dedim dün
Sizinkiler abur cuburda ne aşamada:)

Ben ilk defa dün verdim
Ben vermemeye calisiyorum da diget cocuklarda gorunce birakmiyp aliyo hemen. Danone marka hk iyi duyumlar almadim yillardirr ya hic vermedin vermeyi de dusunmuyorum .

Ayy gözün aydın canım geçmiş olsun
Darısı bize inşallah kısa zamanda
Çocuk cerrahımı yaptı şimdi durumu nasıl paşanın
Offf korkuyorum bende ama bir an önce olsa keşke
Bizim burdaki çocuk cerrahı da yapmıyormuş küçükken
Üroloji dr var özelde o yaparım dedi ama nasıl olur bilemedim
Özelmiydi sizin ne kadar aldı ücret
Ne güzel maşallah kurtuldunuz
İnşallah sorunsuzca geçer süreç

Canim ya sagol darisi.en kolayindan basiniza insallah
Ben Turkiyede yasamiyorum canim o yuzden fiyatlar farklidir sanirim orda
Cocuk cerrahi yapti, eve geldi hastanede cunki.genel yapiliyormus sadece anladigim kadariyla, evde sadece o.bolgeyi uyusturdu.
Yarim saat kadar surdu, cok agladi.. hadi o gecti ama bakimi cok zor :(
Bu gece bir uyandi daha yeni uyudu, ucu kizarmis yattikca agliyor bez degiyor falan icim.gidiyor elimiz.kolumuz.bagli.. iyilesseydi bir an once

Kopuk bardak koyuyolarmis onu denicem son care, oda yana kayar pipiye deger diye kullanmadik yoksa cokta kullanacaktim ..herkes pek memnun bardaktan

Cocuk cerrahi yapti, eve geldi hastanede cunki.genel yapiliyormus sadece anladigim kadariyla, evde sadece o.bolgeyi uyusturdu.
Yarim saat kadar surdu, cok agladi.. hadi o gecti ama bakimi cok zor :KK43:
Bu gece bir uyandi daha yeni uyudu, ucu kizarmis yattikca agliyor bez degiyor falan icim.gidiyor elimiz.kolumuz.bagli.. iyilesseydi bir an once

Kopuk bardak koyuyolarmis onu denicem son care, oda yana kayar pipiye deger diye kullanmadik yoksa cokta kullanacaktim ..herkes pek memnun bardaktan
Hayırli olsun canm damatligini da görürsün insallah
Bizde sondayi çıkardıktan sonra karton bardak koymuştuk pipiye falan degmiyo merak etme çok rahat hareket ediyorlar
Yalnız bizimki 2 günden sonra bardak yeri kızardı çıkarmak zorunda kaldik

Ben ilk defa dün verdim
Ben de vermiyorum. Markette ilgisini baska seylere cekmeye calisiyorum ya da kraker alip oyle kandiriyorum. Ya da cantamda tasidigim oyuncagi cikariyorum. Ilgisini dagitmak icin.

wakewake wakewake canim ben markete tok goturuyorum ozaman cok az istiyor .zaten tadini bildigi seyleri istiyor oda genelde kraker oluyor .tok oldugu icin onu bile az yiyor .bastan bir tane alicaz diye konusup anlasiyoruz ,sadece birtane aliyor.bir ara dedesi oyuncakli yumurta ya alistirmisti ondan zor vazgecirdim.dikkatini dagittim unutuyor ,belli bir sure sonra resetleniyor:))
Meyveli yogurt falan vermiyorum ,digerlwrinede vermedim kendim yapiyorum ne bileyim hic icime sinmiyor onlar

Merhaba kızlar nasılsınız?
Malum memlekette olduğum için fazla giremiyorum çok yoğun geciyor. Misafir falan.. girip okuyamiyorum bile. Alıntı yapıyordum durmayinca karman corman oldu :işsiz:

Hasta olan bebelerimize geçmiş olsun aşısıni atlatanlara da masaallah darısı bize.

Bizimki de çileği seviyor bahceden koparıp yiyor ve ishal oluyor ://
Tuttkuu sünnetiniz olmuş gözünüz aydın.

Bizimki de kelime hazinesine baya kelime ekledi. En güzeli anne diyor artık :KK200:

Uyku düzeni iştah falan kalmadi.kopek disinden galiba. Cumaertesi eve dönüyoruz inşaallah hepsi düzelir.

Hepinizi öperim :KK15::KK15:

Yarim saat kadar surdu, cok agladi.. hadi o gecti ama bakimi cok zor :KK43:

Bi kaç güne oda geçer canım inşallah
Bardağı bende duymuştum birde sünnet külotu var ama o sanırım büyük çocuklar içindir
Şu hani primanın külot bezi var ya o lastikli onun içine koysan bardağı olurmu acaba
Göze sürülen bi krem var onu kullanıyorlarmış genelde burda da kızlar bahsetti iyileşmesi için belki kızarıklığına fayda eder

Alıntı yapmayı unuttum kızlar evet hepimiz hassasız abur cuburda
Vermemek lazım ama dış etkenlervs derken öğreniyor çocuklar
Danone hakkında evet duymuştum bazı şeyler ama içim markaydı benimki;)
Hayır iştah sıfır çocukta ama öyle şeylere gelince hiç yemem demiyor

Bu arada hepimizin gençlik bAyramı kutlu olsun

Dun cok zordu kizlar, saatlerce oyle agladi oyle agladi anlatamam.
Sanirim cisini daha dun yapti :( biz bez dolu diye yapti saniyorduk ama surdugumu kremi emiyor bez bizde yapti sandik aptal gibi..
Dun cis diyip agladi, actik altini damla damla yapti, bir ara bol yapti ama oda normal cis akimi degil.. sadece cis sirasimda agliyor . Aksam acilden dr cagirdik, Turkiyede sunnetciymis sagolsun uyusturucu krem surdu anina rahatladi yavrum
Bugun yine cis esnasinda agliyor yine sanirim ucu yapisik
Sunnti yapan dr aradik 2,3 gun zahmet cekeseksiniz, normal vs demis .
Tm normaldir ama bi agri kesici birsey oner bari biz cekeriz cocuk nasil cekecek o zahmeti.. nasil agladi ya cikmiyor aklimfan kivraniyor resmen :(

Bardagi denedik bu arada ama 2 numara buyuk bez takmistik bardak oynafi herhalde ih ih yapiyordu orayi gosteriyordu bir daha takmadik

Insallah artik sakinlesir ya yavrum birde evde durmak istemiyo disari istiyor.. evde oda oda yuruyor durmadan gercekten sabah 10dan su ana kadar oda oda yurudy cok nadir duruyor bir yerinde aciyor herhalde bilemiyorm of

Malum memlekette olduğum için fazla giremiyorum çok yoğun geciyor. Misafir falan.. girip okuyamiyorum bile. Alıntı yapıyordum durmayinca karman corman oldu :işsiz:

Hasta olan bebelerimize geçmiş olsun aşısıni atlatanlara da masaallah darısı bize.

Bizimki de kelime hazinesine baya kelime ekledi. En güzeli anne diyor artık :KK200:

Uyku düzeni iştah falan kalmadi.kopek disinden galiba. Cumaertesi eve dönüyoruz inşaallah hepsi düzelir.

O köpek dişleri beni yaşlandır dı İnan evde olsan da ne uyku ne iştah olacaktı bizim daha 1 tane çıktı diğer üçü de çıkarken neyaparsak

Dun cok zordu kizlar, saatlerce oyle agladi oyle agladi anlatamam.
Sanirim cisini daha dun yapti :KK43: biz bez dolu diye yapti saniyorduk ama surdugumu kremi emiyor bez bizde yapti sandik aptal gibi..
Dun cis diyip agladi, actik altini damla damla yapti, bir ara bol yapti ama oda normal cis akimi degil.. sadece cis sirasimda agliyor . Aksam acilden dr cagirdik, Turkiyede sunnetciymis sagolsun uyusturucu krem surdu anina rahatladi yavrum
Bugun yine cis esnasinda agliyor yine sanirim ucu yapisik
Sunnti yapan dr aradik 2,3 gun zahmet cekeseksiniz, normal vs demis .
Tm normaldir ama bi agri kesici birsey oner bari biz cekeriz cocuk nasil cekecek o zahmeti.. nasil agladi ya cikmiyor aklimfan kivraniyor resmen :KK43:

Bardagi denedik bu arada ama 2 numara buyuk bez takmistik bardak oynafi herhalde ih ih yapiyordu orayi gosteriyordu bir daha takmadik

Insallah artik sakinlesir ya yavrum birde evde durmak istemiyo disari istiyor.. evde oda oda yuruyor durmadan gercekten sabah 10dan su ana kadar oda oda yurudy cok nadir duruyor bir yerinde aciyor herhalde bilemiyorm of
Sikintili gecmesine cok uzuldum canim bizimde malesef ilk cis zor olmustu ,eski usuldu hani sunnetten sonra uzanip yogurt kabi kapattirmisti doktor ,ne krem ne pansuman yaptirmisti.anladigi icin cis yapmaktan korkup tutuyordu .off canim ya cok zordur eminim ama birkac gun gecince rahatlarsiniz .her doktorun usulude farkli oluyor .bezsiz olsaydi sunnet kulodu giydirirdin ,deymeyince daha rahat olurdu.

KıZlar Ertuğrul kucağımda camdan dışarı bakıyorduk camı açtı
camlara kilit almayanlara duyurulur
Bana daha açamaz gibi geliyordu hemen kilit aldım çünkü sandalye ordan masa ya çıkıyor
Bizimki kapilarida aciyor artik eger boyu ermiyorsa sandalye surukleyip tirmanip aciyor .sincap gibiler:))

Iyi yolculuklar canim..
Bizim butun disler cikti ama istah ,uyku hala yok yok.bu disler bizimkilerin huyunu bozdu bence :))

Sikintili gecmesine cok uzuldum canim bizimde malesef ilk cis zor olmustu ,eski usuldu hani sunnetten sonra uzanip yogurt kabi kapattirmisti doktor ,ne krem ne pansuman yaptirmisti.anladigi icin cis yapmaktan korkup tutuyordu .off canim ya cok zordur eminim ama birkac gun gecince rahatlarsiniz .her doktorun usulude farkli oluyor .bezsiz olsaydi sunnet kulodu giydirirdin ,deymeyince daha rahat olurdu.

Aldik o kulotlardan ama dedigin gibi bezle olmuyor malesef.
Evde hic durmadi bugun, yemegini apartmanin onunde yedirdim, girdik tekrar bi aglamak bi aglamak.. annemlere gittik evi bahceli orda bahcede suyla oynarken masallah baya yapmis cisini , ordada yine iceri girmek istemedi sanirim sunnet aklina geliyor evde yaptirdigima pisman oldum simdi.
Aynen cisini yaptikca idrar genelde yarayi cabuk iyilestirir diyolar belki daha rahatlar ama iste korkuyor ve kasiyor kendini sanirim

Back
X