• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu arada gece uyutmak için harcadigimiz enerjiden hic bahsetmedim.
Ya arabasında uyuyor ya da carsafta sallayarak. Normal uyumayı unuttu çocuk :KK14:

Bir saatten fazla uğraşıyoruz analı babali. Sonunda stresten ve yorgunluktan birbirimize sarıyoruz :KK53:

İkinci çocuk için de erken diye düşünüyorum ben.
İllaki istiyoruz tabi inşaallah Rabbim nasip ederse.
Ama ben hastalığı yeni atlattım iki küçük çocuk benim için zor olur şuan.

Kızlar aşıdan geldik çok kötüyüm. aşı yapılırken gücüm yetmedi tutamadım.kolu çok oynattı keşke eşimle gitseydim.kolu şişebilir iyi tutamadın dedi :KK43:oyle direndiki yavrum.. DonukPudra DonukPudra yanlış hatırlamıyosam kolu şişti demiştin bişey sürmüşmüydün ebe söyledi pamukla bişeyle sil dedi ama aklımda tutamadım.
İnş bişey olmaz canım bizim ikisinde bacaktan yaptılar aklıma takıldı fark eder mi acaba
Bizimkide bacaktan oldu. Kizim orda yaygarayi koparinca koldan daha zor olur diye bacaktan yapalim bise farketmez demisti.

İyi geceler kızlar.
Yazdıklarınızı okudukça "biz de biz de" dedim kendi kendime :KK45:
Ağlayarak her istediğini yaptırıyor kendini yerlere atıyor.
Pacamdan ayrılmıyor iş yaptirmiyor
Her şeyi pis temiz cer çöp demeden ağzına alıyor

Üst değiştirmek bir maraton,hele bez değiştirmek tam bir olay :kızgın:
Kaç kez baglatmamak için kafasını geriye geriye attı da burnuma vurdu gözlerimden yaşlar geldi :KK61:
Orayaburaya isemesi de cabasi:skandal:

Sürekli dışarı çıkmak istiyor ayakkabılarını görünce çıldırmış gibi seviniyor :KK45:

Yemek yemesini es geçiyorum :KK51:

Geceleri sanki etini koparmislar gibi bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor babasını da istemiyor artık illa ben.

Kısacası her günümuz yorucu ve zor ama her günümuz birbirinden güzel şükür onu verene :dua::KK200::anne:
Pacaya yapisma olayina hastayim bide annee annee diye surekli cagiriyor. 1 saatte hazirlayacagim yemek 2 saatimi aliyor nerdryse. Temizlik ev toplamak onlar haftaici imkansiz zaten. Haftasonu artik parka yolluyorum 2 saat icinde napabilirsem o :)

Su agza alma olayi bizde de problem bende kartlar hazirlamistim minik parcalari var agzimiza almiyoruz diyorum gidiyo parcati buluyo yanima geliyo anne bak diyerek agzina koyuyor resmen isi inada bindirdi her seferinde anlatiyorum yerden bisi yemiyoruz pis agzimizda yara cikar diye ama anlamiyor bu gunde parkta yerden cekirdek copu almis agzina atiyo cildirmamak elde degil.

görmezden gelmeyi de denedim canım ben ya da ilgisini başka yöne çekmeyi. ama maşallah o kadar akıllı ki sanki bırakmış gibi yapıp tekrar devam ediyor. bilmiyorum ne yapmamız gerek :işsiz:

Gunaydin kizlar .

Yazdiklarinizi okudum ama begenemedim alintilayamadim bile.

Dun asi olduk.sun keyfi cok iyiydi ,sabaha dogru atesi cikti .azicik vuducu savassin hafif diye vermedim ,simdi yatirirken verdim ama uyumadik ,durmadik .off bugunler iyice zor rabbim caresiz drt gostermesin ama herhalde daha ne kadar yorulunabilir bilmiyorum.

Slm kasım ayının sessiz anneleri, buralar boşalmış yine :( bugün sabah sonunda 18. ay aşımızı olduk kol bacak ve ağızdan damla olarak. cadım çok ağladı . inşallah ateş fln çıkmaz ya yeni çıktık hastalıktan tekrar ateş moduna geçmeyiz inşallah. bu arada o kadar hastalığa ateşe azılar hala çıkmadı sinir oluyorum ya

kanadali35 kanadali35 M mambur saolun kızlar.gece ateş oldu 38.5 i gördük ateş düşürücü verdim hemen düşürdü.koluda kızarık şişliği iniyo gibi.bu aşı en zor aşımız oldu kızlar.halimi bi görseniz.gece uyumadık.bitkinim.bide yarın kızımın mat.sınavı var tekrar yapıyoruz.son yazılı şükür bitti..ama bende bittim :işsiz:

kanadali35 kanadali35 M mambur saolun kızlar.gece ateş oldu 38.5 i gördük ateş düşürücü verdim hemen düşürdü.koluda kızarık şişliği iniyo gibi.bu aşı en zor aşımız oldu kızlar.halimi bi görseniz.gece uyumadık.bitkinim.bide yarın kızımın mat.sınavı var tekrar yapıyoruz.son yazılı şükür bitti..ama bende bittim :işsiz:
Öncelikle herkese selamlar. 18.ay aşısı bizde de şişlik yapmıştı. Dağılmadığı için oluyormuş. Hemşire buz sürün dedi. Ateşi çıkarsa doktora götürün dedi. 1 hafta da anca geçti. Geçmiş olsun canım.

Öncelikle herkese selamlar. 18.ay aşısı bizde de şişlik yapmıştı. Dağılmadığı için oluyormuş. Hemşire buz sürün dedi. Ateşi çıkarsa doktora götürün dedi. 1 hafta da anca geçti. Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım gündüz şükür çıkmadı devam etseydi giderdim kesin..ateş en korktuğum şey..2 yaşa kadar rahatız.son aşıyıda atlattıkmı tamamdır

Selam kizlar
Ev isleri alisveris park derken vakit yetmiyor resmen.. dizimde agri basladi bugun spor yuruyus yapamamaktan heralde zaten sol dizim sorunluydu.. neyse su gunlerde en buyuk sikintim defnenin yanimda yatma istegi.. sutu kestigimden beridir yanimda yatiyor iyice alisti, ayri yatmak istemiyor yataginda yatsin diye ben onun odasinda yatiyorum ama gece bi bakmisim uykuya yenik dusup yine yanima almisim. Ramazan da geliyor oruc sahur derken iyice zorlayacak bu durum beni..

Merhaba kizlar
Gecmisi okuyamiyorm suan .uykusuzluktan dipteyim.
Kerem 2 gundur mahvediyor beni uykusu var uykuya dalamiyor.
Salla babam salla tam uyudu derken dikelip memeye geliyor. Kisir dongu resmen.
Dun adamakillo uyuyamadim.
Simdo gene aynisi. Abartisiz 15kere emmistir. Cinler gelcek.surup verdim az once umarim birazdan uyuyalim..

Merhaba kizlar
Gecmisi okuyamiyorm suan .uykusuzluktan dipteyim.
Kerem 2 gundur mahvediyor beni uykusu var uykuya dalamiyor.
Salla babam salla tam uyudu derken dikelip memeye geliyor. Kisir dongu resmen.
Dun adamakillo uyuyamadim.
Simdo gene aynisi. Abartisiz 15kere emmistir. Cinler gelcek.surup verdim az once umarim birazdan uyuyalim..
Gunaydin herkese..
Gece beslenmesini kesmeyi denesen artik canim. Aliskanlik oldu heralde yaz da geliyo iyice birbirinize sicaginiz da gecer hic uyuyamaz su vermeyi denesen ilk bas cok zor oluyor sonra alisiyolar.
Biz de dun yataginda uyuttuk daha dogrusu babasi uyuttu. Gece uyandi pispisladim tekrar uyudu. Sabaha karsi aldim yanima. Umarim boyle boyle alisir odasina..

Back
X