• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Onlar cok zor cikiyor diyolar ya gercekten de dogru bizim dordu de cikti da sen gel bi de bana sor. Bi sure daha boyle huzursuz gider uykulariniz.. kolay gelsin cnm.
Amin amin.
Cogu gitti azi kaldi.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.

M Mavisu27 guzel haberlerini bekliyorum. Insallah Rabbim tum hastalara sifa versin.

Deli olmak işten değil.
Bir saattir uğraşıyorum.
Arabasında uyutuyorum aldığım an uyanıyor ağlıyor hoppa sil baştan.
Eşim gelecek bi saate daha yemek yok şehir dışına çıkacağız valiz hazirlamam lazım duşa girmem lazim.
Hunim nerde benim :mad::mad::mad::mad:
Sen yine nereye gidiyosun acaba? Bi evinde dursana arkadasim.:KK45:

Bizim kız ne bulursa klozete atmaya başladı nasıl vazgeciricem bilmiyorum dün wc ye girdim klozetin kapağını açar açmaz pelus ayicikla karşılaşınca aklım cikti :KK48::KK48:
Bugün de legolarinin bi parçasını atmış.

Selam kızlar.
Hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar herkese.
O kadar yoğun geçiyor ki peşinde kosturmaktan iki haftada iki kilo vermişim. Çok fazla yediğim halde.

Dun de kontrolum vardı emar,kan, röntgen çektirdim. Dua edin kızlar. Temiz çıksın inşaallah.
Su ramazan hürmetine Rabbim tum hastalara şifa versin.
Amin. Allah'ın izniyle inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın canim

Bizim kız ne bulursa klozete atmaya başladı nasıl vazgeciricem bilmiyorum dün wc ye girdim klozetin kapağını açar açmaz pelus ayicikla karşılaşınca aklım cikti :KK48::KK48:
Bugün de legolarinin bi parçasını atmış.
Bizimki de yapmaya basladi.
Isin en igrenci de cop kovasindaki ! Tuvalet kagitlarini alip atmasi .. :D
Cocugu camasir suyuna yatircaktim :D igrencti.
Cop kovasini kaldirdik.

Bizimki de yapmaya basladi.
Isin en igrenci de cop kovasindaki ! Tuvalet kagitlarini alip atmasi .. :KK70:
Cocugu camasir suyuna yatircaktim :KK70: igrencti.
Cop kovasini kaldirdik.
:)))) allah'tan onu açmayı başaramiyo ama tuvalet fırçasıyla banyonun yerlerini hali sini falan fircalamis.

Kızlar biz yine başa döndük.abartısız yarım saate bir uyanıyo.başım dönüyo uykusuzluktan.ne güzel düzenimi kurmuştum..aşıdan sonra eski halimize döndük :kızgın:

Kızlar biz yine başa döndük.abartısız yarım saate bir uyanıyo.başım dönüyo uykusuzluktan.ne güzel düzenimi kurmuştum..aşıdan sonra eski halimize döndük :kızgın:
Dis vs olabilir mi?
Ins birkac gune gene eski haline doner uykusuzluk fena

Biz diş dönemi öleyiz gece hiç uyumuyor öle bişey mi acaba inş çabuk düzene girer

Pazardan geliyorum kızlar bi stres attım ki sormayın. .o kaça bu kaça derken vakit geçti hemencecik..pazarda sectirmeyenler yuzunden bazılarinida marketten aldım ohh mis..geldim yerleştirdim hepsini şimdi oğlanı sallıyorum ..sonrada mutfağa girincem..yemeklerimin birazıni hazırlamıştım sabahtan..herkese hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar

Pazardan geliyorum kızlar bi stres attım ki sormayın. .o kaça bu kaça derken vakit geçti hemencecik..pazarda sectirmeyenler yuzunden bazılarinida marketten aldım ohh mis..geldim yerleştirdim hepsini şimdi oğlanı sallıyorum ..sonrada mutfağa girincem..yemeklerimin birazıni hazırlamıştım sabahtan..herkese hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar
Ohh mis ne iyi etmissin. Pazar gibisi yok da herzaman gidemiyorum malesef..

Sen yine nereye gidiyosun acaba? Bi evinde dursana arkadasim.:KK45:
Evet o benim :halay::halay:
Ay canım geziyorum da gittiğim yer en fazla memleketler oluyor :işsiz:
Şöyle bir Karadeniz Akdeniz turu yapasim var :rapci:
Hayaller hayatlar :KK53:

Back
X