• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar
Nasil geciyo gunleriniz
Bizim ramazanla birlikte cok yogunlasti bi de hastamiz var haftasonu acilen yengem bypass ameliyati oldu iyi cok sukur ama hala gozetim altinda hastanede..
Ben de yorgunluktan oruca dayanamiyorum 2gundur tutamiyorum. Zaten de bu yakinlarda hasta olucam napim borcum cok zaten oderim nasip olursa..
Kizim da hasta 1 haftadir burnu şırıl şırıl akiyo ne yapicagimi sasirdim. 3ayda bi hastaneye gidiyoruz mutlaka ya ne yapsam nasil kollasam yine de hasta oluyor malesef.. bugun de cok hapsiriyo ve gozu akiyor.. alerjiden suphelendim mecbur goturucem dr.a belki basit bi ilac verir.. suan uyuyo uyansin da bi gideyim bakim dr.u aradim getirin bakalim dedi.. Rabbim beterinden korusun tum hastalara sifa versin insallah..
Çok geçmiş olsun canım.
Havalar aniden ısındı belki o yüzden nezle olmuştur Defne.
Naptın götürdün mu hastaneye?

Biz de çok yogunuz oruç tutmadigim halde bir de.
Eşim oruç diye ona bir şey yaptirmiyorum uyusun dinlensin diye. oğlan da bana bir şey yaptirmiyor pacamda .
Evden tiksinir hale geldim.
Yaz temizliğini nasıl yapicam düşünüp duruyorum.

Selam kizlar
Nasil geciyo gunleriniz
Bizim ramazanla birlikte cok yogunlasti bi de hastamiz var haftasonu acilen yengem bypass ameliyati oldu iyi cok sukur ama hala gozetim altinda hastanede..
Ben de yorgunluktan oruca dayanamiyorum 2gundur tutamiyorum. Zaten de bu yakinlarda hasta olucam napim borcum cok zaten oderim nasip olursa..
Kizim da hasta 1 haftadir burnu şırıl şırıl akiyo ne yapicagimi sasirdim. 3ayda bi hastaneye gidiyoruz mutlaka ya ne yapsam nasil kollasam yine de hasta oluyor malesef.. bugun de cok hapsiriyo ve gozu akiyor.. alerjiden suphelendim mecbur goturucem dr.a belki basit bi ilac verir.. suan uyuyo uyansin da bi gideyim bakim dr.u aradim getirin bakalim dedi.. Rabbim beterinden korusun tum hastalara sifa versin insallah..
Rabbim hastanede yatan butun hastalara şifa versin.çok geçmiş olsun canım

fermante fermante Efira38 Efira38 cok gecmis olsun .. Havalar birden isindi derken serinledi.vs cok tuhaf bir dongu.
Ben oruc tutamadim bir gin niyetleneyim dedim basim tuttu.. Uykusuzluk tuz biber Allahim affetsin.
Tutanlarinkini kabul etsin. Bu halde enerjim yetmiyor benim.

M Mavisu27 dipkose icin temizlikci alsan"
Bende bu sene tutarım diyodum ama çok zorlandım tansiyonum düştü baya kötü oldum.seneye tutarız inşallah canım

Çok geçmiş olsun canım.
Havalar aniden ısındı belki o yüzden nezle olmuştur Defne.
Naptın götürdün mu hastaneye?

Biz de çok yogunuz oruç tutmadigim halde bir de.
Eşim oruç diye ona bir şey yaptirmiyorum uyusun dinlensin diye. oğlan da bana bir şey yaptirmiyor pacamda .
Evden tiksinir hale geldim.
Yaz temizliğini nasıl yapicam düşünüp duruyorum.
Saol canim
Goturdum aynen dedigim gibi alerji belirtileri dedi. Damla verdi deneyelim bakalim gecer bununla dedi.

Rabbim hastanede yatan butun hastalara şifa versin.çok geçmiş olsun canım

fermante fermante Efira38 Efira38 cok gecmis olsun .. Havalar birden isindi derken serinledi.vs cok tuhaf bir dongu.
Ben oruc tutamadim bir gin niyetleneyim dedim basim tuttu.. Uykusuzluk tuz biber Allahim affetsin.

M Mavisu27 cok sevindim.:KK36:

Cok saolun kizlar hasta olanlarin hepsi iyilesir duzelir biranonce insallah..

Dun gece ikiye kadar çalıştım ://
Dolapların icini temizledim örtüleri kötü olmuş onları değiştirdim aspiratör yağ içinde kalmış yağ cozle onu ovdum vs.
Temizlikçi alicam ama bunları benim yapmam lazımdı baştan savma yaparlar çünkü.
Hala da bitmedi ama bugün de devam :21::KK14:

Çok geçmiş olsun hepsinin Allah şifasını versin Ertuğrul da 1 hafta dır grip ve köpek dişini çıkarıyor evde aferin vardı onu verdim hep dr gitmekse te onları yazacak bide Buara çok salgın var hastane ye götürmek istemedim
Bende geçen hafta oruç tuttum bu hafta hastalan dım ama okadar gergin sinirli oldum ki oruçluyken sigara içenler gerilir ya onlardan beter oldum Allah güç kuvvet versin

Canım çok geçmiş olsun. Bizim bu sıpalar çok hassas ya ne kadar çabuk hasta oluyorlar. Mira daha azılarını çıkaramadı bana cinnet gelecek

selam hatunlar nassınız iyisiniz inşaallah çocukları büyüttük malum beni tanıyanlar bilir eski 2015 kasım analarındanım :KK70: şimdi benim size bir sorum var bu zibidi yolda yürürken elimi tutmamak için direniyor çözüm önerisi olan var mı?

Seni görmek ne güzel canım :) valla bu özgür sıpaları kontrol etmek ne mümkün el tutturmaz, asansörden inmez, avm de bizim girmediğimiz mağazalara dalar, girdiklerimizden kaçar. henüz bi çözümümüz yok :) olan varsa bende bekliyorum

Seni görmek ne güzel canım :) valla bu özgür sıpaları kontrol etmek ne mümkün el tutturmaz, asansörden inmez, avm de bizim girmediğimiz mağazalara dalar, girdiklerimizden kaçar. henüz bi çözümümüz yok :) olan varsa bende bekliyorum
senide görmek güzel canım ;)
benim ki asansörü seviyor girip çıkma da sorun yok elini tutmazsam dünyayı tavaf edecek ama tehlikeli ,malum buralar dutluk değil çözüm bulursanız cankulağı ile cevaplarınızı bekleyeceğim.

Dun gece ikiye kadar çalıştım ://
Dolapların icini temizledim örtüleri kötü olmuş onları değiştirdim aspiratör yağ içinde kalmış yağ cozle onu ovdum vs.
Temizlikçi alicam ama bunları benim yapmam lazımdı baştan savma yaparlar çünkü.
Hala da bitmedi ama bugün de devam :21::KK14:
Temizlik nankör canım bugün yapsan yarın yine aynı
İki hafta önce günüm vardı baya da kalabalık iki kadın aldım temizliğe ama bizim gibi incelemiyorlar
Yine de ev tertemiz oldu kayınvalde baktı ince işleri ben yaptım ama iki hafta sonra yine battı
Sürekli elin bezde olacak oda bize uymuyor çocukla
Yapmadıkça durum daha kötüye gidiyor derken çocuğa mı bakcaz eve mi işin içinden çıkılmıyor
Napalım olduğu kadar artık

selam hatunlar nassınız iyisiniz inşaallah çocukları büyüttük malum beni tanıyanlar bilir eski 2015 kasım analarındanım :KK70: şimdi benim size bir sorum var bu zibidi yolda yürürken elimi tutmamak için direniyor çözüm önerisi olan var mı?
Merak etme bütün sıpalar aynı
Benim oğlum da hep koşmak istiyor yürümek yok ve biz ne tarafa gidersek o ters tarafa gidiyor iki saat ikna et yolu bulcam diye
O kadar imreniyorum ki anne babasının elini tutup yürüyen çocuklara
Ama bizim bu asi bebeler tutmaz çaresi yok canım kabullen:))

Back
X