- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi adanamerkez
- #81.361
Huysuz huzursuz asabi diyorsun surekli tekrar tekrar okudum .19 aylık ve şu özellikleri katlanarak artıyor.sizde hangileri var?hiperaktifmi yoksa iki yaş sendromumu bilemedim.
Gece sık uyanır ağlayarak.
sık düşer sabrsızdır bişeyi turturdumu tutturur.
sinirlenir herşeye.huysuzdur.hep mızıklanır homurdanır.
dışarı çıkınca oraya buraya anlamsızca gider koşar.elini tutmak kucağa almak zorsur.direnir kucağa gelmemek içinmarkete gidip gelelim yürüyerek dediğimde kabus olur.
..hiç yerinde durmaz sürekli hareket halindedir.
dışarda zaptetmek zordur. Evdede oyalamak.bir şeyle en fazla üç dört dk oyalanır.
huysuzdur ısrarcılığı vardır.
yemek yerken oturur sonra inip oraya buraya gitmek ister.yetişemezsin.en şikayet ettiğim beni yoran özeliği huysuz huzursuz asabi olması.bu yazdıklarım bu yaş gurubunda olan şeylermi sizinkiler nasıl bu aylar
Daha onceki yazilarinda da bu vardi.
Yine diyorum her birey farklidir.
Ve oglunun boyle olma payinda ebeveyn olarak anne babanin payi buyuk.
Cocuguna biraz hava aldir. Yasitlariyla ya da cocuklarda etkilesimde olmasini sagla.
Buyuduler artik onlar da arkadas istiyor . enerjilerini atmak istiyor.
Surekli evde kisir dongu sen de belki huysuzsun farkinda olmadan evladina yansiyor bu.
Disari cikiyoruz market vs dersen disarisi sayilmaz bu arada. Onun parkta bahcede enerjisini atip cevresini gozlemlemesi oynamasi kesfetmesi gerek.
Sahsen ben 2 gun ust uste dursam evde daraliyorum. Balkona cikmak bile rahatlatmiyor.
Ya da esinizle evde gerginlik ortami oluyor mu surekli? Bu cocuga da yansir huysuz ve asabi olmasinda.
Biraz kendi icinize yonelip kendi hareketlerinizin yansimasini gozlemleyin .
Son düzenleme: