- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
- #81.461
Slm herkese! Nasilsiniz? Biz iyiz şükür, hava yagmurlu evde tikilip kaldik 
bi gunes goremedik.

bi gunes goremedik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buralarr çokkk sıcak oldu canım.bizde sıcaktan dışarı çıkmıyoruz.Slm herkese! Nasilsiniz? Biz iyiz şükür, hava yagmurlu evde tikilip kaldik
bi gunes goremedik.
Sicaklar kabulumuz size yagmur yollayalim :)Buralarr çokkk sıcak oldu canım.bizde sıcaktan dışarı çıkmıyoruz.
Cok mu yoruyosun kendini? Vitamin takviyesimi alsan .İyi geceler kızlar.
İki gün oldu eve geleli.
Acayip bi tembellik var üstümde.
Ne temizlik ne yemek.
Saat on oldu mu yatağa düşüyorum.
Oğlanı da eşime bırakıyorum.
Sıcaklardan mıdır nedir.
Nefret ettim kendimden ://
Çok da yormuyorum aslında.Cok mu yoruyosun kendini? Vitamin takviyesimi alsan .
Masallah kuzuma..Selam kizlar nasilsiniz? Bizim keyfimiz cok yerinde masallah köy hayati guzel geldi bizim kiza. Bi disarda bi icerde. Yarindan sonra gezmeli karadeniz turuna cikicaktik fakat benim gozum yemedi acikcasi iptal ettim gitmiycem. 1 hafta daha burda kalicam kismetse. Sizlerde ne var ne yok iyisiniz insallah.
Tşkler canım valla iyi geliyor tabi fazla beklenti içine girmezsen:) gezmeyi tatil zor olur çocukla bizde ev tuttuk yakın yerlere gideriZ diye düşünüyorduk ama oyle olmuyor perişan olurduk hepimiz heralde:) annem seneye kızımı bana bırakın siz naparsaniz yapin diyor cok cekici bi teklif yani=)
Benimki de aynı şekilde sıfır iştahBen Kereme hicbirsey yediremiyorum..
Su aralar bu derdimiz var.
Burun kivirip kaciyor resmen.
Bunu bende merak ediyorum kullanan varsa ve rahatsa süper olur aslındaKulot gibi bezlerden kullanan var mi kizlar?
Artik bez baglamak acayip zorluyor beni.
Istah konusu biz de de ayni. 2 gundur aksam yemegi hic yemiyo. Gunduz de cok cok az yiyo. Meyveyi bile o kadar az yiyo ki. Ben de surekli sivi vermeye calisiyorum bari susuz kalmasin diye. Buranin havasi mi suyundan mi bilmiyorum sık ve sulu kaka yapiyor. Ishal oldu yavrum heralde. Reflor verdim uyudu bakalim yarin ne olur insallah ilerlemez.İyi akşamlar kızlaar sıcaklar bir geldi pir geldi. Haliyle iştah sıfır bizim cadı da. Günlerdir yumurta ağzına almıyor. İşin ilginci meyveyi bile yemek istemiyor. Anane-babaanne isyanlarda.
Dün kuzenimin kına gecesi vardı ilk önce iyi başladık ama sonra hiç durmadı . Yarın da düğün var bilmem ne yapar
Ben kullandım çok rahat kesinlikle tavsiye ederimKulot gibi bezlerden kullanan var mi kizlar?
Artik bez baglamak acayip zorluyor beni.
düğün sezonu açıldı valla bizimde bugün yarın düğün haftaya iki düğün daha kışın doğalgaz gideri gibi yazın da düğün gideri var resmenİyi akşamlar kızlaar sıcaklar bir geldi pir geldi. Haliyle iştah sıfır bizim cadı da. Günlerdir yumurta ağzına almıyor. İşin ilginci meyveyi bile yemek istemiyor. Anane-babaanne isyanlarda.
Dün kuzenimin kına gecesi vardı ilk önce iyi başladık ama sonra hiç durmadı . Yarın da düğün var bilmem ne yapar