• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aynen ne sicak ya. Buharlascaz yakinda
Allahtan klima var.
Geceleri aciyoruz tum odalara serinlik geliyor sukur
Parka her zaman cukaramiyorum evde oldugum gunler inanilmaz bir nem ve sicaklik var.
Evde surekli oyun turetme derdindeyim.
Sulu oyunlar boyamalar banyo keyfi kitap okuma araba yarisi kisir dongusunden kurtulmak adina.

İyi geceler kızlar.
İki gün oldu eve geleli.
Acayip bi tembellik var üstümde.
Ne temizlik ne yemek.
Saat on oldu mu yatağa düşüyorum.
Oğlanı da eşime bırakıyorum.
Sıcaklardan mıdır nedir.
Nefret ettim kendimden ://

İyi geceler kızlar.
İki gün oldu eve geleli.
Acayip bi tembellik var üstümde.
Ne temizlik ne yemek.
Saat on oldu mu yatağa düşüyorum.
Oğlanı da eşime bırakıyorum.
Sıcaklardan mıdır nedir.
Nefret ettim kendimden ://
Cok mu yoruyosun kendini? Vitamin takviyesimi alsan .

Selam kizlar nasilsiniz? Bizim keyfimiz cok yerinde masallah köy hayati guzel geldi bizim kiza. Bi disarda bi icerde. Yarindan sonra gezmeli karadeniz turuna cikicaktik fakat benim gozum yemedi acikcasi iptal ettim gitmiycem. 1 hafta daha burda kalicam kismetse. Sizlerde ne var ne yok iyisiniz insallah.

Selam kizlar nasilsiniz? Bizim keyfimiz cok yerinde masallah köy hayati guzel geldi bizim kiza. Bi disarda bi icerde. Yarindan sonra gezmeli karadeniz turuna cikicaktik fakat benim gozum yemedi acikcasi iptal ettim gitmiycem. 1 hafta daha burda kalicam kismetse. Sizlerde ne var ne yok iyisiniz insallah.
Masallah kuzuma..
Ben de goturcem bakalim ne zaman nasip olcak gecen sene kucukti yeni adimliyordu emekliyordu.
Bu sene tavuklarin pesinde delirir artik.
Keyifli tatiller

L Limonice tatilin her turlusu iyidir ya. Iyi tatiller canim
Tşkler canım valla iyi geliyor tabi fazla beklenti içine girmezsen:) gezmeyi tatil zor olur çocukla bizde ev tuttuk yakın yerlere gideriZ diye düşünüyorduk ama oyle olmuyor perişan olurduk hepimiz heralde:) annem seneye kızımı bana bırakın siz naparsaniz yapin diyor cok cekici bi teklif yani=)
sizin ortam güzeldir sizede keyifli tatiller. DonukPudra DonukPudra valla bez işinden bende yıldım kalkıp gidiyor yada altından pis bezi çekip alıyor. Birde aşırı pisik oldu burda krem de iyi gelmedi zeytinyağı sürüyorum o bi nebze daha iyi. Hayirlisiyla bi alissalardi wc ye

Ben Kereme hicbirsey yediremiyorum..
Su aralar bu derdimiz var.
Burun kivirip kaciyor resmen.
Benimki de aynı şekilde sıfır iştah
Zaten çok iştahlı bir çocuk değil ama kısıtlı yediği şeyleri de artık yemiyor
Bir iki kaşık veriyorum ağzında saatlerce bekletiyor daha vermesin diye
Diş sorunu da yok sanırım sıcaklardan
Sadece emiyor çoğu günler
Yemek yemiyor ama abur cubur ver sonsuz yer
Anlamıyorum ben bu sıpaları artık

İyi akşamlar kızlaar sıcaklar bir geldi pir geldi. Haliyle iştah sıfır bizim cadı da. Günlerdir yumurta ağzına almıyor. İşin ilginci meyveyi bile yemek istemiyor. Anane-babaanne isyanlarda.
Dün kuzenimin kına gecesi vardı ilk önce iyi başladık ama sonra hiç durmadı . Yarın da düğün var bilmem ne yapar

İyi akşamlar kızlaar sıcaklar bir geldi pir geldi. Haliyle iştah sıfır bizim cadı da. Günlerdir yumurta ağzına almıyor. İşin ilginci meyveyi bile yemek istemiyor. Anane-babaanne isyanlarda.
Dün kuzenimin kına gecesi vardı ilk önce iyi başladık ama sonra hiç durmadı . Yarın da düğün var bilmem ne yapar
Istah konusu biz de de ayni. 2 gundur aksam yemegi hic yemiyo. Gunduz de cok cok az yiyo. Meyveyi bile o kadar az yiyo ki. Ben de surekli sivi vermeye calisiyorum bari susuz kalmasin diye. Buranin havasi mi suyundan mi bilmiyorum sık ve sulu kaka yapiyor. Ishal oldu yavrum heralde. Reflor verdim uyudu bakalim yarin ne olur insallah ilerlemez.

• Beğen
Reactions: GCA
düğün sezonu açıldı valla bizimde bugün yarın düğün haftaya iki düğün daha kışın doğalgaz gideri gibi yazın da düğün gideri var resmen :KK48:öle düğün kına nişan direk babada Ertuğrul topuklulara peşinde koşamıyorum malum bizimkinin de 2sn yerinde durmuyor

Back
X