2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben h&m 'den aldim ama tam sandalet tarzi degil.
Timberland bakiyorum ama almadim henuz. Olmadi buyuk alcam1 numara seneye de kullansin mantigi
Sağol canım
Ya numara olayı sıkıntı hemen büyüyor ayakları güya bende bir numara büyük spor almıştım çok güzel rahat ama parmak uca geldi nerdeyse ve iki üç ay ancak giydi
Günaydın cnm ben https://www.boyner.com.tr/nike-sandalet-562390?gclid=COTw6sLs7tQCFdXNGwodz2EGHg bundan aldım. mor rengini. erkek de aynı modelin farklı renkleri var çok rahat ediyoruz
Bunlara dün akşam baktım canım çok hoş ama tereddüt etmiştim rahatsa bundan alayım çokta şık
Eki Görüntüle 2016350
Bundan aldım çok memnunum, önü açık önerilmiyor tırnak ve parmakları zarar görebilir diye, hem çok hafif hem çok efil efil :KK73:
Sağol canım evet G GCA nın modeli bunda karar kıldım öyleyse
Sende maşallah yolu yarılamışsın allah kolaylık versin cidden sıcaklar fena
Kordon olayına sıkma canını çünkü çok duyuyoruz inşallah sorun olmayacak

Günaydın kızlar.
Biz annemlerdeyiz memlekette.
Hala köpek dişleriyle uğraşıyoruz.
İştah yok,ishal devam ama keyfi yerinde maşallah.

Gecen sefer olduğu gibi yine burada kelime hanesini genişletti.
Dedesiyle sayı bile sayıyor
Uçe kadar sayabiliyoruz ikiyi atliyoruz ama o ayrı :KK70:
Akşama kadar bahcedeyiz.
Sıcaklar fena ama yine de yaz çok guzel.

Herkese bizden kocaman sevgiler.:KK200:

Günaydın kızlar.
Biz annemlerdeyiz memlekette.
Hala köpek dişleriyle uğraşıyoruz.
İştah yok,ishal devam ama keyfi yerinde maşallah.

Gecen sefer olduğu gibi yine burada kelime hanesini genişletti.
Dedesiyle sayı bile sayıyor
Uçe kadar sayabiliyoruz ikiyi atliyoruz ama o ayrı :KK70:
Akşama kadar bahcedeyiz.
Sıcaklar fena ama yine de yaz çok guzel.

Herkese bizden kocaman sevgiler.:KK200:
Iyi tatiller,benim afacan da sayi sayarken 2 yi atliyor bende bize ozgu bisi sanmistim demekki genelde varmis

Bu arada deniz tatili yapanlar simitte kerem bu sene durmaz sanki. Can yelegi gibi mi onerirsiniz. Kolluk mu.
Ben kolluk alma taraftariyim ama tutar mi kolunda.
Kolluk olarak yanlış yazmıyorsam eğer chreeks öneriyorlar ama biraz pahalı. Ben swimtrainer diye yelek simit karışımı almıştım geçen sene memnun kaldım.

Su içmeyi arttırdıysa ondan olabilir çocuklar suyu kaka olarak atabilirmiş
Evet bu ara çok su içiyor canım sebebi bu olabilir.
Kizlar bu arada biz evimize döndük zorlu bir tatildi kızım yordu beni ama degisiklik oldu işte daha vitamini aldık bol bol. Seneye Allah izin verirse Otel düşünüyorum hiç yoktan yeme içmeyi dusunmem

Günaydın kızlar. Sıcaklardan yorgun düştük sessiz buralar. Biz annemlerin bağ evleri var ordayız, kısmen daha serin. Meyve ağaçları, park, tavuklar derken Mira çok mutlu. bir sn durmuyor ama o kadar harekete rağmen uykuya dirençli sıpa :)

kızlar size bişey soracağım Adım Adım üyeliği olan arkadaşlar, devam edecekmisiniz? benim önümüzdeki ay bitiyor karar veremedim ne yapacağımı

Merhaba kizlar
Bu hafta evdeydim ailem tatilde diye.
Sebepsiz kendi de ne istedigini bilmedigi aglama krizleri var. Cileden cikiyorum bazen.mesela banyo diyo gidiyoruz suyu ac ustunu cikr bu arada hala agliyor. Suya giriyor hayir diye agliyor. 10 dk aonra tekrar girip yikaniyor vs.
Cidden saka gibi :D
Bu sabah da beterini yasadik yarimsaay falan surdu. Kafami buzdolabina soktum resmen biraz serinleyip sakinliyeyim diye yoksa ikimiZ de zedelencektik psikolonik olarak.
Biz de yarin denize gidecegiz bakalim bu sene girecek mi nasil gececek.

G GCA ben bi ara devam edelim diyordum esime sonra olsa da olur olmasa da olur dedim.esim sonuna dek yaptirmis bu secer uyeligi.
Kutular daha donanimli ve dolu dolue geliyor. 21.ay ulasim ve tasitlar mesela. Bizimki delirdi resmen cok mutlu.
Icinden cikan kitapcik elinde hep hepsini soyletip tekrarlamaya calisiyor vs.

Kızlar canlarım sizlere danışmak fikir almak istiyorum.Allah izin verirse tatil dönüşü sünnet işini halletmek istiyorum.arkadasım tavsiye etti özel hast.üroloji doktoruna yaptırmışlar çok memnun kaldık dedi.bir diğeride ankara tıp da prof.çocuk cerrahı meltem koloğlu.baya ünlü alanında çok iyi.tabi fiyatta baya fark var.eşim bana bıraktı.fiyat önemli değil kızlar.bir kez yapılıyo sonuçta.sizce hangisini tercih edeyim.ben cerrahtan yanayım ama çevrem sünnet için bu para verilirmi diyo.ben veririm iyi bir doktor yapsında.

Kızlar canlarım sizlere danışmak fikir almak istiyorum.Allah izin verirse tatil dönüşü sünnet işini halletmek istiyorum.arkadasım tavsiye etti özel hast.üroloji doktoruna yaptırmışlar çok memnun kaldık dedi.bir diğeride ankara tıp da prof.çocuk cerrahı meltem koloğlu.baya ünlü alanında çok iyi.tabi fiyatta baya fark var.eşim bana bıraktı.fiyat önemli değil kızlar.bir kez yapılıyo sonuçta.sizce hangisini tercih edeyim.ben cerrahtan yanayım ama çevrem sünnet için bu para verilirmi diyo.ben veririm iyi bir doktor yapsında.
Ben alan doktorunun yapmasindan yanayim. Biz de bu yuzden cocuk cerrahi tercih etmistik. 750-800 tl vermistik
Fiyatlari ne kadar.?yazabilir misin.

Biz çocuk cerrahina yaptırdık bi şikayetimiz olmadı doğdu ertesi gün sünnet oldu o zaman 500 vermiştik şimdi fiyat senin söylediğin civardadır

Günaydın kızlar. Sıcaklardan yorgun düştük sessiz buralar. Biz annemlerin bağ evleri var ordayız, kısmen daha serin. Meyve ağaçları, park, tavuklar derken Mira çok mutlu. bir sn durmuyor ama o kadar harekete rağmen uykuya dirençli sıpa :)

kızlar size bişey soracağım Adım Adım üyeliği olan arkadaşlar, devam edecekmisiniz? benim önümüzdeki ay bitiyor karar veremedim ne yapacağımı
Canım bizde bugün arkadaşımızın bağ evine gittik okadar keyifliydi ki Ertuğrul ağlayarak eve döndük çocuklar doğal ortam istiyor binada çocuk büyütmek çok zor

Ayniymis.
Bence cerrah olmali.icinize hangisi sinerse.
Benim ark.dan da yaptiran oldu oyle 100 200 tl bi de alt tarafi et kescek mantigi var.
Et ama en onemli uzuvlardan birisi ....
Aynen canım burda polikliniklerde bile yaptıran var.önemsemiyolar hiç.bir kez olucak ve çok önemli.yakın arkadaşım çok sıkıntı yaşadı iki kez sünnet oldu çocuk.işi şansa bırakmamak lazım.cerraha yaptırıyım bende

Aynen canım burda polikliniklerde bile yaptıran var.önemsemiyolar hiç.bir kez olucak ve çok önemli.yakın arkadaşım çok sıkıntı yaşadı iki kez sünnet oldu çocuk.işi şansa bırakmamak lazım.cerraha yaptırıyım bende
Ben de yaptırmak istiyorum iki yaşamadan ama sıcaklarda da iyi olmaz diyorlar ? ?
Yaptirmazsam 6 yaşını beklicek cocuk :oha:

Ben de yaptırmak istiyorum iki yaşamadan ama sıcaklarda da iyi olmaz diyorlar ? ?
Yaptirmazsam 6 yaşını beklicek cocuk :oha:
Canım bezliler zaten.bezinde iyileşir diyolar.6 yaş çok geç olur.bu stresle yaşamaktansa olup kurtulalım.şimdi yaptırırız 6 - 7 yaşında hem mevlütünü hemde düğününü yapmayı düşünüyoruz inşallah Allah izin verirse.

Back
X