• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın hanımlar. Birsey sorucam kızımın bingildagi kapanmadı hala Sizinkiler ne durumda 2 ay önce Dr tekrar getir bakalım demişti bu ara yine goturucem bakalım.

Selam kizlar nasil herkes keyfiniz yerindedir umarim..
Biz geldik evimize buralar yaniyor köyumüz cok guzeldi ama her guzel sey gibi bu tatil de bitti. Artik anneme gideriz biz de.. bi nebze orasi daha rahat tabi. Hergun inek kopek kovalamaktan cok memnundu yavrum ama yapacak biseyimiz yok kürkcu dukkanina geri donduk.
Bugun beni is guc bekliyor bolca.. herkese hayirli gunler..

DonukPudra DonukPudra aglama krizi yok ama bi tutturdugunu tutturuyo kendini yere serip ayaklari yere vuruyo. Ben o asamada uzerine gitmeyip sakinleyene kadar bekliyorum. Bi bosluk bulup dikkat degisikligi yapip susmasini saglamaya calisiyorum. Kaniyo Allahtan.. benimkizim da suyu cok seviyor. Köyde çesmeyi acip acip oynadi bol bol..

G GCA canim ben birkez almistim adim adim serisini ama o donem ilgisini cekmemisti. Sonradan kitabini elinden pek dusurmediydi. Simdi 3aylik uyelik baslatmayi dusunuyorum. Cunku eldeki kitap ve oyuncaklari epey ezberldi artik pek bakmiyor farklilik istiyor.

DonukPudra DonukPudra aglama krizi yok ama bi tutturdugunu tutturuyo kendini yere serip ayaklari yere vuruyo. Ben o asamada uzerine gitmeyip sakinleyene kadar bekliyorum. Bi bosluk bulup dikkat degisikligi yapip susmasini saglamaya calisiyorum. Kaniyo Allahtan.. benimkizim da suyu cok seviyor. Köyde çesmeyi acip acip oynadi bol bol..
Kendini yere serip oturma bizdede var ağlamıyo ama yerlerde hep.yürürken bile artist artist yürüyo elini tutunca hıhh diyip yere oturuyo.kolayını buldu.yaa bu aralar çok düştü bana çok bunaltıyo.sürekli yanımda kucağımda.salondan mutfaga gidemiyorum peşimde hep :işsiz:

Kendini yere serip oturma bizdede var ağlamıyo ama yerlerde hep.yürürken bile artist artist yürüyo elini tutunca hıhh diyip yere oturuyo.kolayını buldu.yaa bu aralar çok düştü bana çok bunaltıyo.sürekli yanımda kucağımda.salondan mutfaga gidemiyorum peşimde hep :işsiz:
Ayy sorma eve geldik yine döndü bana köyde yine bi nebze önüne gelenle bahceye cikiyodu accik rahattim bugun kuyrugumdan ayrilmadi. Anne tuttum anne tuttum deyip etegimi bacagimi tutuyor. Bi de köyde yine benle yatinca iyice bana alisti simdi yine yatagina alistirmaya ugrasmam gerek. Saçimi tutup uyuyo gece boyu kavga ediyo benle tuttum tutamadim dön git gel vs diye.:işsiz:

Aynı şey sadece bizde değilmiş demek ki. Kimseye gitmiyor bir dakika yanından ayrilmami istemiyor. Şimdi annemlerdeyiz kimsenin yanında durmuyor. Halbuki son geldiğimizde beni bırakıp dedesiyle yengesiyle gezmeye gidiyordu. Demek donemselmis.

Aynı şey sadece bizde değilmiş demek ki. Kimseye gitmiyor bir dakika yanından ayrilmami istemiyor. Şimdi annemlerdeyiz kimsenin yanında durmuyor. Halbuki son geldiğimizde beni bırakıp dedesiyle yengesiyle gezmeye gidiyordu. Demek donemselmis.
Bu dönem çabucak geçsin :confused::mad:çok yorucu oluyo.belim ağrıyo kucağımda hep

Selam kizlar
Nasilsiniz biz bunalimin icindeyiz .@donukpudra yagmur banyoya giriyor ,soyuyorum basliyor yikanmaya ,iki su dokuyorum banada banyous gir diyor sonrada babasina ..sikiysa girme yerlere atiyor kendini sonra iki su dokunmeden hepimiz cikicaz diyor cikincada hicbirimiz giyinmeyecekmisiz ve bu gecenin bir korunde oluyor .allahim bazi geceler oturup agliyotum bide sonradan tekrar tekrar banyoya giricem diyor .

Bazen cok sakin ama birden ruh hali degisiyor kesinlikle dedigi olsun istiyor ,dikkatini baska seye cekeyim diyorum mumkun degil .hadi cektim diyelim bes dakika sonra firladigi gibi yine aklindakini yapmaya gifiyor ...kafayi yicez esimle yorgunluktan sabirda kalmiyor

Parka cikiyoruz mumkun degil donmuyor ,hic bir oyuncaga binmiyor ama deli gibi kosturmaca yapiyor ..

Bu arada ben saclarini kestim kiximin cok tdrliyordu biara foto yollarim.
Ah kizlar resmen depresyona giriyorum bu gunler hic gecmeyecekmis gibi geloyor .defneminde teoguna hazirlaniyoruz iki dakika firsatta ders calisiyorux .ben gec vakte kadar calisiyorum sabah olmadan yagmur kalkiyor ah ah teog sitresi ne zormus .

Bizdede anne duskunlugu var nerde ne yapiyorsam totoma yapisik .baskadiyla parka bile gitmiyor .bence iki yas sendromu basladi bunlarin kucuk oglumda boyle olmustu bir bucuk ay surmustu ,olum gibiydi ..napicaz boyle bilemiyorum.farkli oyunlar yapiyorum gecen evde kirmizi mercimekten kum havuxu yaptim sonra totosundan bile mercimek topladim .bizim kizin kuduruk oldugunu unutmusum .simdi hergun istiyor

Bizdede anne duskunlugu var nerde ne yapiyorsam totoma yapisik .baskadiyla parka bile gitmiyor .bence iki yas sendromu basladi bunlarin kucuk oglumda boyle olmustu bir bucuk ay surmustu ,olum gibiydi ..napicaz boyle bilemiyorum.farkli oyunlar yapiyorum gecen evde kirmizi mercimekten kum havuxu yaptim sonra totosundan bile mercimek topladim .bizim kizin kuduruk oldugunu unutmusum .simdi hergun istiyor
Özlettin kendini canım.yağmur tam çete olmuş desene..tatil geldi derslere devam ediyosun helal olsun sana.ben rahatladım canım şükür bizde teog olmadığından rahatız.şu sisteme bak çocuk tatilinde bile ders çalışmak zorunda.nette haberlwr çıktı bizim döneme teog kalkıcakmış bakalım ne getircekler o zaman.kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin yavruna da sanada.

tubaa1 tubaa1 DonukPudra DonukPudra Tesekkur ederiz kizlar valla sinav ismi degissede mutlaka calistirmak gerekiyor .ben kendim evde hazirlayarak zor olani sectim ,tanidik ozel okuldan cagordilar yollamadim egitimde esitligi savunurken tezatlik olusturmak istemedim ,okul kurslarinada yazdirmadim iyi degil hemde tatilde kursa gitmek istemez diye rabbim utandirmaz insallah ...

Valla DonukPudra DonukPudra cok iyi yapmissin insan kafayi yiyor yoksa ..ya diyorum hani bu yaz kolay olacakti bir yas daha buyuyeceklerdi ne hayaller .... dort ayi ,alti ayi vs vs bekledik durduk :)

tubaa1 tubaa1 DonukPudra DonukPudra Tesekkur ederiz kizlar valla sinav ismi degissede mutlaka calistirmak gerekiyor .ben kendim evde hazirlayarak zor olani sectim ,tanidik ozel okuldan cagordilar yollamadim egitimde esitligi savunurken tezatlik olusturmak istemedim ,okul kurslarinada yazdirmadim iyi degil hemde tatilde kursa gitmek istemez diye rabbim utandirmaz insallah ...

Valla DonukPudra DonukPudra cok iyi yapmissin insan kafayi yiyor yoksa ..ya diyorum hani bu yaz kolay olacakti bir yas daha buyuyeceklerdi ne hayaller .... dort ayi ,alti ayi vs vs bekledik durduk :)
Artık beklentilerimi azalttım.buyudukçe yeni huy çıkarıyolar.kararımı verdim 4 yaşına kadar hiç bir şey beklemicem ne uyku ne huysuzluk.kreş dönemine kadar sabredicem artık başka yolu yok :kızgın:tam çok iyiyiz diyorum bi bakmışım başa dönmüşüz

Kizlar oto koltuguna uygun bi ortu almak istiyorum. Çok oldu ama bi ara paylasilmisti burada G GCA sen mi soylemistin organik pamuklu kumastan yapilmis urunlerin oldugu bir site vardi ordab almistin galiba.. ya da bilrn baska biri varsa paylasabilir misiniz..
Defne çok terleyen bir cocuk. Koltuga da birsey sermemistim yazla birlikte iyice terleme artti tabi. Belki ortu bi nebze tutar. 1saatlik bile biyere gitsem ust degismeden inemiyoruz arabadan.

Selam kizlar
Nasilsiniz biz bunalimin icindeyiz .@donukpudra yagmur banyoya giriyor ,soyuyorum basliyor yikanmaya ,iki su dokuyorum banada banyous gir diyor sonrada babasina ..sikiysa girme yerlere atiyor kendini sonra iki su dokunmeden hepimiz cikicaz diyor cikincada hicbirimiz giyinmeyecekmisiz ve bu gecenin bir korunde oluyor .allahim bazi geceler oturup agliyotum bide sonradan tekrar tekrar banyoya giricem diyor .

Bazen cok sakin ama birden ruh hali degisiyor kesinlikle dedigi olsun istiyor ,dikkatini baska seye cekeyim diyorum mumkun degil .hadi cektim diyelim bes dakika sonra firladigi gibi yine aklindakini yapmaya gifiyor ...kafayi yicez esimle yorgunluktan sabirda kalmiyor

Parka cikiyoruz mumkun degil donmuyor ,hic bir oyuncaga binmiyor ama deli gibi kosturmaca yapiyor ..

Bu arada ben saclarini kestim kiximin cok tdrliyordu biara foto yollarim.
Ah kizlar resmen depresyona giriyorum bu gunler hic gecmeyecekmis gibi geloyor .defneminde teoguna hazirlaniyoruz iki dakika firsatta ders calisiyorux .ben gec vakte kadar calisiyorum sabah olmadan yagmur kalkiyor ah ah teog sitresi ne zormus .
Hos geldin canım.
Seni okurken çoğu zaman olduğu gibi yoruldum :/
Tempona hayranım.
Ben bir çocukla oturup ağlıyorum sen evden arkana bakmadan kacmiyorsan iyi :KK53:
Rabbim kolaylık versin.
Kızına da zihin açıklığı versin.
Şimdiden kendini bu kadar yıpratma ama daha sınava çok var canım sabrını tuketme.

Back
X