• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
İyi geceler kızlar.
Biz memleketten döndük evimizdeyiz.

Canım çok sıkılıyor oğlum bir şey yemiyor.
Yediğini de bin bir zahmetle oyunla yediriyorum.

Çok zayıf bir cocuk.
Çok şükür sağlıklı ama yememesi beni çok üzüyor.
Lütfen dua edin bizim için hayırlısıyla oğlumun iştahı açılsın ve yedikleri yarasin.
Canım emin ol çoğumuzun sorunu bu iştah meselesi
Anne olarak insan üzülüyor yıpranıyor ama onlar inat ediyor yememek için
Sabah artık delirdim bağırdım ye şunu diye başladı ağlamaya
İyice memeye düştü başka şey yemek yok
O bir şey yemeyince sanki bütün işin gücün yarım kalmış gibi sürekli ona odaklanıyorsun
Tam gelişim çağındalar yoksa çok dert etmem canı isterse yesin derim
Sabahın 6sında uyandı bugün çok sinirliyim umarım elimden bi kaza çıkmaz

Gecmis olsun ..
Dr a sordun mu elini.
Biz evdeydik bugun. Asiri sicak. Mayistik.
Her yerim dokuluyor. Gezmeye bile enerji bulamadim :KK70:
Mustela steletopia kullan dedi. Sanirim kuruluktan oldu. Watsapptan sordugum icin detay alamadim.
Ben de annemdeyim 2gundur hava bozuk sokaga cikamayinca da buranin tadi olmuyo aksama donucem eve tekrar gelirim hava acinca.
Benim defnemin huyu suyu degisti iyice uykudan aglayarak uyaniyor iki gundur.. dedigim dedik diyo her istedigi seyi aglayarak yaptirmaya calisiyor.. bi de gunduz uykulari cok bolunuyo ya yarim saatte bir otur yarim saat salla yoksa uyumuyo bana da kendine de gunu zindan ediyo.. gece zaten yaninda yatiyorum sac sac diye agliyo eline baska bisi veriyorum almiyo..
M Mavisu27 yemek konusuna girmeyeyim cok az ve sınırlı seyler yiyo dert etmemeye calisiyorum da yine de olmuyo tabi..
Yalniz bir dokun bin isit oldu benden bu sabah :olamaz:

Gecmis olsun ..
Dr a sordun mu elini.
Biz evdeydik bugun. Asiri sicak. Mayistik.
Her yerim dokuluyor. Gezmeye bile enerji bulamadim :KK70:

Biz dunden beri uzun kollulara gectik :KK14:
Cumartesi havuzlarda gezen millet dunden beri donuyor .

M Mavisu27 canim sicaktan hic yemiyodur haliyle, sIkma bukadar canini.
Disarsa gezerken versen eline birseyler yemiyomu?
Hele akranlariyla toplasip yerlerse cok daha tatli yeniyor bence

Canım emin ol çoğumuzun sorunu bu iştah meselesi
Anne olarak insan üzülüyor yıpranıyor ama onlar inat ediyor yememek için
Sabah artık delirdim bağırdım ye şunu diye başladı ağlamaya
İyice memeye düştü başka şey yemek yok
O bir şey yemeyince sanki bütün işin gücün yarım kalmış gibi sürekli ona odaklanıyorsun
Tam gelişim çağındalar yoksa çok dert etmem canı isterse yesin derim
Sabahın 6sında uyandı bugün çok sinirliyim umarım elimden bi kaza çıkmaz
Ben de bazen bağırıyorum hatta bir iki kere ittirdim bile sonra da oturup ağlıyorum ://
Dediğin gibi o yemediyse elim kolum oynamıyor canım bir şey istemiyor hiçbir şeyden zevk almıyorum.

Annemle babam çok üzülüyor onu düşünmekten kendi boğazına bile bakmıyorsun dediler hep :/
Yine şükür seninki emiyor her vitaminden alıyor ne güzel. En azından bu senin tesellin olur canım.

Biz dunden beri uzun kollulara gectik :KK14:
Cumartesi havuzlarda gezen millet dunden beri donuyor .

M Mavisu27 canim sicaktan hic yemiyodur haliyle, sIkma bukadar canini.
Disarsa gezerken versen eline birseyler yemiyomu?
Hele akranlariyla toplasip yerlerse cok daha tatli yeniyor bence
Benimki zaten yemeyen bir çocuk da sıcaklarla daha da depresti sanırım canım doğru

Ya bizim stilimiz böyle aslında. Hep gezerek yiyoruz zaten :/

Mustela steletopia kullan dedi. Sanirim kuruluktan oldu. Watsapptan sordugum icin detay alamadim.
Ben de annemdeyim 2gundur hava bozuk sokaga cikamayinca da buranin tadi olmuyo aksama donucem eve tekrar gelirim hava acinca.
Benim defnemin huyu suyu degisti iyice uykudan aglayarak uyaniyor iki gundur.. dedigim dedik diyo her istedigi seyi aglayarak yaptirmaya calisiyor.. bi de gunduz uykulari cok bolunuyo ya yarim saatte bir otur yarim saat salla yoksa uyumuyo bana da kendine de gunu zindan ediyo.. gece zaten yaninda yatiyorum sac sac diye agliyo eline baska bisi veriyorum almiyo..
M Mavisu27 yemek konusuna girmeyeyim cok az ve sınırlı seyler yiyo dert etmemeye calisiyorum da yine de olmuyo tabi..
Yalniz bir dokun bin isit oldu benden bu sabah :olamaz:
Acaba bir şeyden mi korkuyor ki agliyor canım??
Belki de uyanınca seni yanında göremiyor onun için agliyor. Beraber de yatınca iyice alışmıştır.

Bizimki de sürekli anne anne diyor babasına bile gitmiyor ya eşim diyor ki naptın sen memlekette çocuğu bırakıp bir yere mi gittin de böyle sana düştü. Gideceksin diye korkuyor diyor :oha:
Son bir buçuk iki aydır sadece ben ilgilendiğim için olabilir mi acaba dedim ben de :stop:

Benimki zaten yemeyen bir çocuk da sıcaklarla daha da depresti sanırım canım doğru

Ya bizim stilimiz böyle aslında. Hep gezerek yiyoruz zaten :/

Aman 2 lokma yesinler yime yeter, peslerinde kosulacak artik canim.
Ama yapma boyle uzme kendini bu kadar. Acikinca inan oyle guzel yiyolarki .
Bazilari bilerek ac birakiyor sonra yesin diye ama buna gonul nasil razi olur bilmem
Insallah istahi acilir yer canim

Bizimki simitte 2dk bile durmadı ama Deniz e bayıldı

Hadi ya . Ama tabi onlar bebik degil.koca koca insanlar napacaklar simidi falan :KK48:
her konuda boyleler kaldiki simit kullanacaklar :)

Bizimki abur cubur olsun ister. Ya da hamburger tarzi pizza vs tirtiklar.

Ben de alismasin diye vermiyorum. Resmen yaza girdigimizden beri kavun karpuz misir haslama ile cocuk.
Bugun sabah beri 3 dilum kavunla duruyor.
Artik zorlamiyorum.
Memeyi de uykuya gecislerde ariyor artik.

Ben de bazen bağırıyorum hatta bir iki kere ittirdim bile sonra da oturup ağlıyorum ://
Dediğin gibi o yemediyse elim kolum oynamıyor canım bir şey istemiyor hiçbir şeyden zevk almıyorum.

Annemle babam çok üzülüyor onu düşünmekten kendi boğazına bile bakmıyorsun dediler hep :/
Yine şükür seninki emiyor her vitaminden alıyor ne güzel. En azından bu senin tesellin olur canım.

Valla canım teselli olmuyor çünkü artık süt iyice azaldı sadece ağız tiryakiliği
Besleyiciliği de kalmaz diyorlar ne kadar doğru bilemem
Ne yapalım artık canları isterse yesinler
Dişlerimi sıka sıka artık dişlerimin ağrısından duramıyorum

Acaba bir şeyden mi korkuyor ki agliyor canım??
Belki de uyanınca seni yanında göremiyor onun için agliyor. Beraber de yatınca iyice alışmıştır.

Bizimki de sürekli anne anne diyor babasına bile gitmiyor ya eşim diyor ki naptın sen memlekette çocuğu bırakıp bir yere mi gittin de böyle sana düştü. Gideceksin diye korkuyor diyor :oha:
Son bir buçuk iki aydır sadece ben ilgilendiğim için olabilir mi acaba dedim ben de :stop:
Bana duskunlugunden agliyor biliyorum da bu aralar biraz daha dustu ya iyice onu kullaniyor. Simdi yaz geldi yatma duzeni bozuldu haliyle gittigimiz yerlerde birlikte yattik hep dusmesin vs diye sonra da boyle oldu. Kisa duzen oturur insallah bakalim.. bunu da atlaticaz insallah.

Bazilari bilerek ac birakiyor sonra yesin diye ama buna gonul nasil razi olur bilmem

Hadi ya . Amatabi onlar bebik degil.koca koca insanlar napacaklar simidi falan :KK48:
Ben doğru söyledin denize koştuğunu görsen kırk yıllık yüzücü dersin :rolleyes:

Hadi ya . Ama tabi onlar bebik degil.koca koca insanlar napacaklar simidi falan :KK48:
Ne doğru söledin yazacaktım ben olmuş

Yuzme demisken ne zaman ogretilir acaba yuzme ya , ben bilmiyorum o bari ogrensin istiyorum.
Bezi,memeyi biraktikta yuzmemi kaldi diceksiniz belki ama oyle aklima takildi , nette bazi bebikler nasil yuzuyor masallah

Bana da kaç kişi onu önerdi peşinde dolanma oyunla yedirmeye uğraşma sofrayı kut yemezse bir sonraki yemek vaktine kadar bir şey verme dediler ama kıyamıyorum :/
Bilemiyorum eşim de onu deneyelim diyor böyle giderse birkaç gün denemeyi düşünüyorum yapabilirsem

Back
X