• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok sevindim canım iyi geçmesine. değişiklik iyi olmuş. miranın tadı yok burnu akıyor, hapşırık bide dün ishalmış öğleden sonra. akşam devam etmedi. eğer bugün devam ederse doktora götürcem. zaten grip için ilaç kullanamıyoruz. alerji yapıyor nazlı hanıma. bağdan geldik evde ceryanda mı kaldık da böyle oldu anlamadım.yoksa diş mi gelecek. iştah sıfırın altında anane-babanne isyanlarda yemiyor içmiyor diye bilmem ne olur sonumuz
Çok geçmiş olsun kuzuma dişten de olabilir özellikle iştah hiç kalmıyo diş çıkarırken.

• Beğen
Reactions: GCA
Efira38 Efira38 hangi oteldi. :KK49: G GCA geçmiş olsun...kızlar bebekleriniz kaka gelince söylüyor mu.benim kız küçüğü gelince kaka diyor ama beklemeden bezine yapıyor. büyüğü gelince de kimsenin olmadığı bir yere kaçıp genelde kendi oyun yerlerinden biri oluyor orda yapıyor. biri bakınca da kapıyı falan kapatıyor. Sizinkiler de de var mı böyle belirtiler. ben erken olduğunu düşünüyorum ama bezi bırakmak mi istiyor acaba kuzum. defalarca da banyoya falan götürdüm orda gelse de yapmıyor.hemen ağlamaya başlıyor. lazimligi da var.cok da seviyor ama ona da yapmak istemiyor. bir destek atın bana.:KK58:

Efira38 Efira38 hangi oteldi. :KK49: G GCA geçmiş olsun...kızlar bebekleriniz kaka gelince söylüyor mu.benim kız küçüğü gelince kaka diyor ama beklemeden bezine yapıyor. büyüğü gelince de kimsenin olmadığı bir yere kaçıp genelde kendi oyun yerlerinden biri oluyor orda yapıyor. biri bakınca da kapıyı falan kapatıyor. Sizinkiler de de var mı böyle belirtiler. ben erken olduğunu düşünüyorum ama bezi bırakmak mi istiyor acaba kuzum. defalarca da banyoya falan götürdüm orda gelse de yapmıyor.hemen ağlamaya başlıyor. lazimligi da var.cok da seviyor ama ona da yapmak istemiyor. bir destek atın bana.:KK58:

Yapmaya baslarken soyluyor genelde comelip,ellerini tutmami istiyor veya ben tutuyorum oyle yapiyor.
Lazimliga 1 kere yaptirdim pat diye dusme.sesinden korktu cocuk zaten :)
Odur budur lazimliga oturtamiyorum.
Cok erken daha birakmalari icin bezi . Artik zorlamiyorum, sadece sicaktan pismesin diye gunduzleri bezsiz dolaniyor,bazen disari oyle cikariyorum. Haliyle bereye denk gelirse yapiveriyor .
Disarda akranlari var cogu cisini yapmaya yapmasalar bile gidiyor ama bizimki asla.pantolonu bile indirmeme izin vermiyor. Belki onlardan gorur heveslenir diyodum ama yapacak birsey yok zorla olmaz , zaten nasipse buraz daha buyudukce kendileri soyleyecek.

Yani banyoya veya lazimliga oturunca aglamiyosa bekle illa alisir yapar cisini belki. Benimki otursa beklerim aksama kadar herhalde :KK53:

Kakasi gelince kaka diyor tenha yerlere kanepe kenarlarına kaçıyor. Birisi yaklaşınca başka yere kaçıyor. Ciste herhangi bir şey yok. Söylemiyor

Çok erken diye düşünüyorum. İki buçuk yasinda planlıyorum inşaallah.

Kakasi gelince kaka diyor tenha yerlere kanepe kenarlarına kaçıyor. Birisi yaklaşınca başka yere kaçıyor. Ciste herhangi bir şey yok. Söylemiyor

Çok erken diye düşünüyorum. İki buçuk yasinda planlıyorum inşaallah.
Bizimki de boyle..
Kakasini yaparken yuzu degisiyor uzak yere ya da odanin disina cikiyor bitironce kaka diye soyleyip banyoya yikamaya giriyoruz.
Arada suda oynama hilesi icin cisine de kaka dio :KK70: popo yikancak banyoda oynayacak ya.
cisinin farkinda degil .banyo yaparken isese mesela cis yapiyorsun annecim diyorum hicc tepki yok. Bilincinde degil.ben de 2 yastan sonra ogretecegim. @moraine sedai

tubaa1 tubaa1 bu sefer de sobe :KK70: bari bugun yaz.. Nasilsiniz tatil nasil
Canım yakaladın mı beni kız..denizi görünce kendimizden geçtik :KK48:kızlar napıyo diye girip okuyup çıkıyorum.
tam yazıyım diyorum yine yazamıyorum...canım tatil süperrr.oğlum yola çıktıktan yarım saat sonra nasıl uyıduysa otele 15dak.kala uyandırdım.otelin yemeklerde uydu bize.vallahi öyle bi kafa dinledimki kendime geldim.hiç bunaltmıyo.animasyonlara bayılıyo..bu arada korumalıklı simit çok işime yaradı şapka takmadığımız için.denizi çok sevmedi ama havuza özellikle çocuk havuzuna bayıldı.darısı gitmeyenlere olsun inşallah..

Canım yakaladın mı beni kız..denizi görünce kendimizden geçtik :KK48:kızlar napıyo diye girip okuyup çıkıyorum.
tam yazıyım diyorum yine yazamıyorum...canım tatil süperrr.oğlum yola çıktıktan yarım saat sonra nasıl uyıduysa otele 15dak.kala uyandırdım.otelin yemeklerde uydu bize.vallahi öyle bi kafa dinledimki kendime geldim.hiç bunaltmıyo.animasyonlara bayılıyo..bu arada korumalıklı simit çok işime yaradı şapka takmadığımız için.denizi çok sevmedi ama havuza özellikle çocuk havuzuna bayıldı.darısı gitmeyenlere olsun inşallah..
Cok sevindim guzel geciyor olmasina...:KK200::KK200:
Yavrum benim ya :dua::emir_bebek: hepinize iyi olmustr o zman:KK49:
Iyi tatiller:KK200:

tubaa1 tubaa1 iyi tatiller canım. tatili iyi geçenleri okudukça bende rahatlıyorum. önümüzdeki ay gideceğiz çok kaygılıyım valla
Bende kaygılıydım canım.benim oğluş çok hareketli olduğu için korkuyodum.odaya girmek istemiyo içeri girince hadiii aççç diye bağırıyo..tatile geldiğinin farkında..hiç kaygılanma stres olma canım.oteldeki bizim yaş grupları geneli rahat.küçükler kucakta olanlar çok bunaltıyolar.

Bende kaygılıydım canım.benim oğluş çok hareketli olduğu için korkuyodum.odaya girmek istemiyo içeri girince hadiii aççç diye bağırıyo..tatile geldiğinin farkında..hiç kaygılanma stres olma canım.oteldeki bizim yaş grupları geneli rahat.küçükler kucakta olanlar çok bunaltıyolar.
Iyi tatiller canim keyfin bol olsun.
Biz de bugun havuza gittik ilk basta korktu hicbirimizi sokmadi sonra yavas yavas alisti ve cikmak istemedi. Onu oyle gorunce benim tatile gidip yayilasim geldi valla. :KK59:Gecen yilkinden bisey anlamamistik 5gunun 3gunu hastaydi esime dicem bakalim 3 4 gun kacsak biyere biz de diye.

Kucugunun farkinda degil bezi takiliyken. Bezi olmayip da yaparsa ciis diyo ama yaptiktan sonra tabi. Buyuk geldiginde de kabizsa yanima gelir karnini ovarim oyle yapar degilse sote biyere gider yapar. Ama bisey demez. Yaptiktan sonra anne popis degis der bazen. Su donem bence erken o hazir oldugunda 1gunde ogrenir zaten. Bence bisure daha bekle. Yok ille de ugrasicam diyosan tuvalet egitimini rutine oturttur zamanla alisir.

tubaa1 tubaa1 iyi tatiller canım. tatili iyi geçenleri okudukça bende rahatlıyorum. önümüzdeki ay gideceğiz çok kaygılıyım valla
Bence artik daha bilincliler kaygilanma suyu seviyorsa rahat edersin hic dusunme. Biz bu sene köye gittik ben orda bile cok rahattim hergun inek tavuk yakaliycam diye kosturup durduk.

Kizlar kolluk ya da yelek alanlar kac cm likten aldiniz kolluk icin en kucuk 20x20cm buldum olur mu? 3-6 yas diyo uzerinde kararsiz kaldim napim aliyim mi? Yarin da havuza gidicez bitane alayim diyorum. Simit var ama tenteli ya vucud islanmiyo onla tam istemeyebilir..

Kizlar kolluk ya da yelek alanlar kac cm likten aldiniz kolluk icin en kucuk 20x20cm buldum olur mu? 3-6 yas diyo uzerinde kararsiz kaldim napim aliyim mi? Yarin da havuza gidicez bitane alayim diyorum. Simit var ama tenteli ya vucud islanmiyo onla tam istemeyebilir..
Ben cherek's aldim. Baslangic seviye. 30 kiloya dek kullanabilir yaziyor.
Sitesi myminiababy

Iyi tatiller canim keyfin bol olsun.
Biz de bugun havuza gittik ilk basta korktu hicbirimizi sokmadi sonra yavas yavas alisti ve cikmak istemedi. Onu oyle gorunce benim tatile gidip yayilasim geldi valla. :KK59:Gecen yilkinden bisey anlamamistik 5gunun 3gunu hastaydi esime dicem bakalim 3 4 gun kacsak biyere biz de diye.
Kesinlikle gidin canım çocuklarımla daha çok vakit geçiriyorum.kolluk hiç takmadı takamadık.bugunde simiti hiç takmadı kucağımızda girdi.

Back
X