2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım nerde okudum hatırlamıyorum.çocuk fırlatarak gücünü test edermiş.fırlatarak mutlu olurmuş.tepki vermicez yazıyodu..ona tepki verme buna tepki verme sabır taşı oldum çıktım :KK64:
Akşam olunca eşim ne kadar sabirsizsin diyo bide bi bilse oğlunun yaptıklarına karşı nasıl hala yikilmadim ayaktayim:confused:

Bide beni bi korku sardı kızlar . .ben pko luydum tedaviyle hamile kaldım şimdide hala duruyomu ne haldeler 2.yi dusunursem yine tedaviylemi olur çok endişe ediyorum bazen ...:cry:

Gecmis olsun canim. Gecer insallah dedigin gibi takma buna da sukur.
Kadin doguma gitmekle iyi etmissin. Ben de bi gidip gorunmek istiyorum rutin olarak. Adetim uzun suruyo deyince dikkatimi cektin ne kadardi ne kadar uzadi. Benim de son zamanlarda 10gunu geciyor ilk 3gunden sonra asiri gelmiyo ama rahatsiz edici sonucta geliyor surekli gunluk ped degistiriyorum evdeysem, disardaysam normal ped mecburen koyuyorum. Ben de mi hizlica gitsem bi acaba?
Sagol canım çok sukur evet.
Benim 8 gün falan sürüyordu. 12 günü geçiyor şimdi.
Ama dediğin gibi leke şeklinde hep.

Arası da sıklaştı 28 günde olurken 4 gün falan öne geldi birkaç aydır.
Kist olusmus işte.
Çok kilo verdiysen ondan da olur dedi doktor.

Bence sen de bı görün. Genel bı kontrolde fayda var bence.

Bide beni bi korku sardı kızlar . .ben pko luydum tedaviyle hamile kaldım şimdide hala duruyomu ne haldeler 2.yi dusunursem yine tedaviylemi olur çok endişe ediyorum bazen ...:cry:
Ben de tedaviyle hamile kaldım asilamayla.
Şimdi de çikolata kisti oluşmuş :KK53:

Ama açıkçası hiç kaygı etmiyorum
Allah bı tane verdi şükür napim olmazsa da.
Kardessiz kalmasını istemem tabi ama hayirlisi.
Gerçi benim farklı sıkıntılarım oldu belki ondan böyle rahatım çocuk konusunda.

İnşaallah istediğin zamanda ikinciyi de nasip etsin Allah sana canım :anneadayı:

Merhaba hanımlar. Ben de bir kasım annesi olarak ara ara burayı takip ediyorum. İstanbula yeni taşındım ve kızımın hiç arkadaşı burada yok. Arkadaşı olmayanlar nasıl yapıyorsunuz. Danışmak istiyorum.

Ben de tedaviyle hamile kaldım asilamayla.
Şimdi de çikolata kisti oluşmuş :KK53:

Ama açıkçası hiç kaygı etmiyorum
Allah bı tane verdi şükür napim olmazsa da.
Kardessiz kalmasını istemem tabi ama hayirlisi.
Gerçi benim farklı sıkıntılarım oldu belki ondan böyle rahatım çocuk 64 konusunda.

İnşaallah istediğin zamanda ikinciyi de nasip etsin Allah sana canım :anneadayı:
Çok haklısın canım herşeyin hayırlısı çok saol iyi dileklerin için de ..Rabbim herkese hayırlı ömür versin hayırlı günler göstersin sevdiklerimizle birlikte ..
Hakkımızda ne ne zaman hayirliysa onu nasip etsin Allahim

Slm kızlar. Her gün okuyorum ama yazamadım bir türlü. Gömülü 20lik dişim alındı yatıyorum evde. Doğuma daha rahat gitmiştim valla çok korktum yaa. Şimdi iyiyim çok şükür. Ya kızlar size bişey soracağım benim cadı bu ara ne desek tersini yapıyor o yüzden bende ne diyeceksem tersini söylüyorum hata mı yapıyorum kısa vade de işim hallolur ama uzun vade beni korkutuyor.

Slm kızlar. Her gün okuyorum ama yazamadım bir türlü. Gömülü 20lik dişim alındı yatıyorum evde. Doğuma daha rahat gitmiştim valla çok korktum yaa. Şimdi iyiyim çok şükür. Ya kızlar size bişey soracağım benim cadı bu ara ne desek tersini yapıyor o yüzden bende ne diyeceksem tersini söylüyorum hata mı yapıyorum kısa vade de işim hallolur ama uzun vade beni korkutuyor.
Geçmiş olsun canım dişten bende çok çektim.çok zor oluyo..bu kasım bebişleri çok fena.buyudukçe daha zor oluyo sanki.ikinciyi düşünen arkadaslar kasıma doğurmayın ona göre ayarlayın lütfen :KK45:

Çok geçmiş olsun canım. Zaten iki yaş sendromunda olduklarından ergen gibi davranışları var. Atma dersin atar. Gitme dersin gider gibi. Kararları kendileri vermek istiyor. Sen yine de söylemek istediğini söyle sonuna yaparsa bi aferin falan ekle yapmaya daha meyilli oluyorlar o zaman.

• Beğen
Reactions: GCA
Merhaba hanımlar. Ben de bir kasım annesi olarak ara ara burayı takip ediyorum. İstanbula yeni taşındım ve kızımın hiç arkadaşı burada yok. Arkadaşı olmayanlar nasıl yapıyorsunuz. Danışmak istiyorum.
Bizim de arkadasi yok zaten olsa da kendi yas gruplariyla anlasamiyor parka cikiyoruz 1 2 yas buyuk cocuklar ya da daha buyukleri ile guzel oynuyor. Apartmanda da biri var ama hic istemiyo onu yok sayiyo :KK12:

Bizim de arkadasi yok zaten olsa da kendi yas gruplariyla anlasamiyor parka cikiyoruz 1 2 yas buyuk cocuklar ya da daha buyukleri ile guzel oynuyor. Apartmanda da biri var ama hic istemiyo onu yok sayiyo :KK12:
Kendi arkadaşı kendi kararı:KK15: memleketimde arkadaşı çoktu kendi yaş gurubu olmasada bir yaş büyük arkadaşları falan vardı. Oynamayı seviyor. E şimdi onları çok arıyor. Hep evde parka parka diye dolanıyor. Üzülüyorum onun için. Artık mecbur arkadaşı ben olurum:KK48:

G GCA gecmis olsun canim. Dis agrisi berbat. Benim tum 20likler ameliyatla alindi.. Allah yardimcin olsun.
Her hareketinde tersini soyleme bence. Arada cok sikistiginda kullan derim.

manolya1458 manolya1458 merhaba..
Benimki de 1yas arasi olan kuzenimin oglu ile oyniyor ama sozde :D ikisi de monolog takiliyor..
Ve oyuncak kavgasi. Parkta desen kendinden buyuklere gidiyor onlar da istemiyor genelde.
Gecenlerde oyun grubu buldum anneli katilim. Ama suan daimi gidemicem ulasim sikintisi acisindan. Arada oyle yer bulursaniz degisik aktivite olur

Bizde de aynı. Kendi yasindakilerle oynamıyor kuzenleri var 5-6-8 yaşında.
Onlarla çok güzel oynuyor hatta dünyayı unutuyor yanlarında :spor:
G GCA geçmiş olsun canım.

Hoş geldiniz aramıza.
Oğlumun da arkadaşı yok.
Memlekete gidersek ya da onlar gelirse kuzenleriyle anca.
Şimdilik en iyi arkadaşı benim :oops:
Evde bisiklete biniyoruz falan
Öyle takılıyor yavrum :anne:

Geçmiş olsun canım dişten çok korkarım bende
Canım Ertuğrul düzünü de tersini de desek bildiğini yapıyo kendi başına bi hükümet kasım bebeleri nolcak bilmiyorum

Geçmiş olsun canım dişten bende çok çektim.çok zor oluyo..bu kasım bebişleri çok fena.buyudukçe daha zor oluyo sanki.ikinciyi düşünen arkadaslar kasıma doğurmayın ona göre ayarlayın lütfen :KK45:

Çok geçmiş olsun canım. Zaten iki yaş sendromunda olduklarından ergen gibi davranışları var. Atma dersin atar. Gitme dersin gider gibi. Kararları kendileri vermek istiyor. Sen yine de söylemek istediğini söyle sonuna yaparsa bi aferin falan ekle yapmaya daha meyilli oluyorlar o zaman.

G GCA gecmis olsun canim. Dis agrisi berbat. Benim tum 20likler ameliyatla alindi.. Allah yardimcin olsun.
Her hareketinde tersini soyleme bence. Arada cok sikistiginda kullan derim.

manolya1458 manolya1458 merhaba..
Benimki de 1yas arasi olan kuzenimin oglu ile oyniyor ama sozde :KK70: ikisi de monolog takiliyor..
Ve oyuncak kavgasi. Parkta desen kendinden buyuklere gidiyor onlar da istemiyor genelde.
Gecenlerde oyun grubu buldum anneli katilim. Ama suan daimi gidemicem ulasim sikintisi acisindan. Arada oyle yer bulursaniz degisik aktivite olur

Bizde de aynı. Kendi yasindakilerle oynamıyor kuzenleri var 5-6-8 yaşında.
Onlarla çok güzel oynuyor hatta dünyayı unutuyor yanlarında :spor:
G GCA geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun canım dişten çok korkarım bende
Canım Ertuğrul düzünü de tersini de desek bildiğini yapıyo kendi başına bi hükümet kasım bebeleri nolcak bilmiyorum

Saolun kızlar teşekkür ederim :KK200: valla biz bu sıpalar büyüyünce napıcaksak şimdiden özgürlük peşindeler

Back
X