2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
geem geem hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş
KıZlar benim arkadaşımda 8 aylık hamile iydi suyu gelmiş şimdi sezeryan a alacaklar dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin
G GCA mİra nasıl oldu canım bide senin arkadaşın bebeği yoğun bakımdan çıktı mı durumu nasıl

Allah yardımcısı olsun canım inşallah sağlıkla alır kucağına. Bizim bebek hala yoğun bakımda uyutan ilacı azaltıyorlarmış ama henüz tam bir gelişme ve teşhis Yok. 7 aydır yatan varmış arkadaşım meler var diyor yazık Rabbimden Ümit kesilmez ne diyeyim

Hayirli olsun cnm kasim annesiyken ben de simdi mart annesi olucam 7 haftalik hamileyim bizimki isteyerek oldu tekim hic bir yardimcim yok evet cok zor olucak ama cocuklarin atak donemleri hic bitmiyor her yasta ayri sorunlari var baktim yasta gidiyo zaten ise giremiyorum bakici parasi yol parasi aldigim maas onlara gidicek bende ikinciyi dogurmaya karar verdim.rabbim yardimcimiz olsun saglikli hayirli uslu uykulu gazsiz bebeler versin.burayida okuyorum ama arda yaziyodum senin yorumuda gorunce yazmak istedim.
Sana da hayırlı uğurlu olsun Olsun :anne:bebislerinin artık kardeşleri çoğalıyor maşallah :emir_bebek:

Kızlar korktuğum başıma geldi
Hamileyim
Kaç gündür ruh gibiyim çok zormuş istemeden hamile kalmak
Bugüne kadar aldırma kararındaydım git geller yaşıyorum
Yemeden içmeden kesildim çünkü ikinci bir çocuk hiç düşünmüyordum
Allahım yardım etsin
Canim uzulme sakin ya. O hisseder senin her.duygunu. aldirmayi da dusunme. Yavruna bir yavru daha eklenecek canindan bir can daha. Hayirla gelsin insallah.. allahim gucunu verir merak etme..

Back
X