2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gözün aydın olsun, hayırlısı ile alırsın kucağına inşallah.
Ara ara yokluyorum peşimden gelenler var mı diye:KK45:

Ben market poşeti taşımazdım kızımda hamileyken, şimdi kızım kucağımda istersen taşıma da görelim durumu var:KK45: hala emziriyorum çünkü bıraktırtamadım, hala aynı yatakta yatıyoruz:KK45: oğlana ne isim ne cisim bulduk, arayan bile yok, garibim 30. Haftayı dolduruyor daha hangi hastanede doğuracağım, kaça doğuracağım, yok hastane süsü , yok gelenlere hediyesi:ıslık: onlar da ne:cool:
Tabii benim annem kv , kardeş falan yok yakınımda, eşimle yapabildiğimiz kadar yapıyoruz, ya da yazdıkça pek bir şey yapmadığımızı gördüm :KK23::KK70:
Bezdir, hastane çıkışıdır, hastane çantasıdır yavaştan hazırlayayım diyorum ama kime diyorum:KK70:
Neyse Allah yardım eder deyip ben az yatayım:KK70:
Hepinize selamlar:KK60:
Hayırlı olsun canım. Doğuma az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşaellah :KK200:

Ahh canım zaten senin cesaretine hayran kala kala bu iş geldi başıma:))
Sağol inşallah güzel olur her şey
Daha zamanın var artık başla yavaş yavaş ama zaten bi çok şey vardır kızından
İlk bebekteki gibi ne alacağını şaşırmıyordur insan
Allah yardımcın olsun sağlıcakla doğsun inşallah

Sağol mamburcum
Söylediklerinde hep haklısın aslında normal olan bu ama ben kendimi nasıl tek çocuğa adapte etmişim ki hala kabullenemedim doğana kadar sürecek bu durum sanırım
Aslında ikinci çocuk isteyen için çok güzel bir zamanlama oldu çünkü kışa denk gelince çok bunaldım yazın daha kolay olur
Rahata alışmadan olması da iyi çünkü sonra birden rahata ermek var
Yaş aralığı çok güzel 2.5 yaş olacak dediğin gibi arkadaş olurlar çok fark olunca paylaşım da zor kuşak farkı da oluyor
Her şey iyi güzel de yine de şu an bulantılar hormonların etkisi derken ben iyi değilim
Şimdi daha iyi anlıyorum ki üç dört çocuğu olanlar cidden cennetlik
Bende o beceri de yok sabır da yok
Ama alışıcam inşallah zamanla

Aaa canim cok sevindim ve sasirdim :) hayirlisi olsun,kardes geliyor nasipse he :)
Saglicakla kucaginiza almak nasip olur insallah

Kizlar selam

Biz cok sukur bezden kurtulduk saka gibi :)
O kadsar zorladim,ettim donunu bile indirtmeyen cocuk 2 gun once kendi istegiyle hemde tuvalete gitti oraya yapti .Hatta 2 kere kacirdi sadece altina geri kalaninda hep cisini tutup oraya yapti.
Nasil huzurluyum anlatamam.
Uykularda takiyorum ama evret takmayin kafasi karismasin deniyor ama acele etmem artik,tekrar anladimki kendileri isteyince herseyi gayet guzel yapiyor.

Masalah diyeyim yani huyu degismezse sanirim.basaricaz bu yaz birakmayi bezi

Kizlar selam

O kadsar zorladim,ettim donunu bile indirtmeyen cocuk 2 gun once kendi istegiyle hemde tuvalete gitti oraya yapti .Hatta 2 kere kacirdi sadece altina geri kalaninda hep cisini tutup oraya yapti.
Uykularda takiyorum ama evret takmayin kafasi karismasin deniyor ama acele etmem artik,tekrar anladimki kendileri isteyince herseyi gayet guzel yapiyor.

Maşallahh..aferin akıllı fındığa:nazar::nazar::nazar:

Kizlar selam

Masallah canim benim. Aslinda yaa bitmeden uykuda da cikarip aliatirsan super olur.
Yerim onu .
Allahim resmen artik bebeklikten cocukluga geciyorlar.

Selam kizlar nasilsiniz
Biz yagmurumun istahsizligi ve yaramazligiyla ugrasiyoruz .bu arada moralimiz bozuldu babamda birden bire ileri derecede parkinson olustu.gecen hafta babamin babasini kaybettik ona uzulunce cok hizli gelismis .simdi akupunktura gidiyor hafta icide izmire gidecek ama moralimiz cok bozuldu rabbim umarim caresinide verir cok cabuk ilerleyecek diye korkuyoruz

@wakewake hayirli olsun canim benim saglikla kucagina alirsin insallah hic moralini bozma bak bizim sipalarin okula kadar duzen kuracaklari yoktu zaten sende rahata alismadan buyutursun insallah .ben hep arayi acmayin diyordum inan moral vermrk icin demiyorum arasi az lmasi cok daha kolay ve arkadas olmalari acisindan daha dogru oluyor .
Kardeste bence sart ,babam hasta olunca daha iyi anladim ... cocuklarin cok cok sansli olacaklar birlikte buyuyecekler .yas farki cok olunca bebekle ugrasirken digerini ihmal ediyorsun cunku zevk aldigi seyleri bebekle yapman mumkun olmuyor .skmdi ikisiyle bir etkinlkkler ,parklar cok muthis oluyor .
Ben ikinci bebegime hamile kaldigimda kizim 4aylikti yinede su anki kadar zorlanmadim ve kizimda bukadar olmasada zor bir cocuktu ..

fermante fermante insallah senjnde guzel haberlerini aliriz .ayrica yagmurda bezi iteliyor bende cikardim artik .biz bile pedlerle 5gun dayanamiyoruz yazik yavrulara .

M Mavisu27 gecmis olsun canim doktorlar adami oldurur rabbkm onlarsizda birakmasin ama azcik disini gostermek ,hakkinj aramak lazim
Teşekkür ederim canım
Size de çok geçmiş olsun.
Allahim babana şifa versin inşaallah ilerlemeden geçer gider.
Ayrıca basınız sağolsun.
İnsan kaç yaşında olursa olsun anne babayı kaybetmek yıkıyor demek ki Allah sabır versin :/

Kizlar selam

Masaallah minik sipaya
Desene bizimkilerin abisi oldu artık :KK59::KK9:

Maşallahh..aferin akıllı fındığa:nazar::nazar::nazar:

Masallah canim benim. Aslinda yaa bitmeden uykuda da cikarip aliatirsan super olur.
Yerim onu .
Allahim resmen artik bebeklikten cocukluga geciyorlar.

Masaallah minik sipaya
Desene bizimkilerin abisi oldu artık :KK59::KK9:

Sagolun kizlar, tabi bemln hala şok.. hic beklemiyordum alisacagini. Sunnetten sonra denemistim 2,3 kez ama hep agliyordu gitmemek icin.
Nasil olduysa birden kendi gitmek istedi.

Evet aslinda geceleri baglamasam sanki daha iyi olacak ama nedense cesaret edemiyorum. Gunduz baglamamayi denicem bastan bakalim. Cunki yatmadan once yapiyor cisini ve genelde uyurken bezi kuru uyaniyor. Uyaninca hemen tuvalete goturursem alisirmi diye dusunuyorum.
Bi denicem bakalim nasipse

Gözün aydın olsun, hayırlısı ile alırsın kucağına inşallah.
Ara ara yokluyorum peşimden gelenler var mı diye:KK45:

Ben market poşeti taşımazdım kızımda hamileyken, şimdi kızım kucağımda istersen taşıma da görelim durumu var:KK45: hala emziriyorum çünkü bıraktırtamadım, hala aynı yatakta yatıyoruz:KK45: oğlana ne isim ne cisim bulduk, arayan bile yok, garibim 30. Haftayı dolduruyor daha hangi hastanede doğuracağım, kaça doğuracağım, yok hastane süsü , yok gelenlere hediyesi:ıslık: onlar da ne:cool:
Tabii benim annem kv , kardeş falan yok yakınımda, eşimle yapabildiğimiz kadar yapıyoruz, ya da yazdıkça pek bir şey yapmadığımızı gördüm :KK23::KK70:
Bezdir, hastane çıkışıdır, hastane çantasıdır yavaştan hazırlayayım diyorum ama kime diyorum:KK70:
Neyse Allah yardım eder deyip ben az yatayım:KK70:
Hepinize selamlar:KK60:
Ooo kimleri goruyorum kimleri :KK50: hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Ilk bebekteki heyecan yok suan dimi. Heyecan yapmaya vakit yoktur cunku. Az vaktin kalmis artik haydi hayirla gelsin insallah yeni findik.

Selam kizlar nasilsiniz
Biz yagmurumun istahsizligi ve yaramazligiyla ugrasiyoruz .bu arada moralimiz bozuldu babamda birden bire ileri derecede parkinson olustu.gecen hafta babamin babasini kaybettik ona uzulunce cok hizli gelismis .simdi akupunktura gidiyor hafta icide izmire gidecek ama moralimiz cok bozuldu rabbim umarim caresinide verir cok cabuk ilerleyecek diye korkuyoruz

@wakewake hayirli olsun canim benim saglikla kucagina alirsin insallah hic moralini bozma bak bizim sipalarin okula kadar duzen kuracaklari yoktu zaten sende rahata alismadan buyutursun insallah .ben hep arayi acmayin diyordum inan moral vermrk icin demiyorum arasi az lmasi cok daha kolay ve arkadas olmalari acisindan daha dogru oluyor .
Kardeste bence sart ,babam hasta olunca daha iyi anladim ... cocuklarin cok cok sansli olacaklar birlikte buyuyecekler .yas farki cok olunca bebekle ugrasirken digerini ihmal ediyorsun cunku zevk aldigi seyleri bebekle yapman mumkun olmuyor .skmdi ikisiyle bir etkinlkkler ,parklar cok muthis oluyor .
Ben ikinci bebegime hamile kaldigimda kizim 4aylikti yinede su anki kadar zorlanmadim ve kizimda bukadar olmasada zor bir cocuktu ..

fermante fermante insallah senjnde guzel haberlerini aliriz .ayrica yagmurda bezi iteliyor bende cikardim artik .biz bile pedlerle 5gun dayanamiyoruz yazik yavrulara .

M Mavisu27 gecmis olsun canim doktorlar adami oldurur rabbkm onlarsizda birakmasin ama azcik disini gostermek ,hakkinj aramak lazim
Insallah canim kismet hersey.
Nasil cikardin soyluyor mu? Ben de yarin deneme yapicam haftasonu evde duramadik bu konuya egilemedim bakalim yarin ne yapariz. Kopya ver bakim nasil baslayayim?

Babana da gecmis olsun. Parkinsonun tek bitkisel cozumu bakla tuketmek. Hergun bol bol bakla yedirin babana, ilerlemez yavaslar Rabbimin izniyle insallah..

Son düzenleme:
Sagolun kizlar, tabi bemln hala şok.. hic beklemiyordum alisacagini. Sunnetten sonra denemistim 2,3 kez ama hep agliyordu gitmemek icin.
Nasil olduysa birden kendi gitmek istedi.

Evet aslinda geceleri baglamasam sanki daha iyi olacak ama nedense cesaret edemiyorum. Gunduz baglamamayi denicem bastan bakalim. Cunki yatmadan once yapiyor cisini ve genelde uyurken bezi kuru uyaniyor. Uyaninca hemen tuvalete goturursem alisirmi diye dusunuyorum.
Bi denicem bakalim nasipse
Sizde mi biraktiniz?? nasil yaptiniz ya biz de deniycez bakalim ama ben pek sanmiyorum. Cunku benim kizim uykudan uyanip uyanip su iciyor tabi bezi de dolu dolu oluyor. Gunduz isini halletsek gece 2.asama tabi. Ayy simdi bez baglamayinca disarida ne yapicaz ? Arabada parkta otobuste?? Kafamda deli sorular:işsiz::işsiz::deli::deli:

Hamile arkadaşlarım hayırlısıyla kucağınuza almayı nasip etsin Allah afiyetle. Bezden kurtulan bebeğimizi de kutluyorum. Zaman ne de hızlı. Çocuklarınızla eğitici etkinlik yapıyor musunuz? Nelerden faydalanıyorsunuz? masal kitabı tavsiyeniz var mı arkadaşlar? Çocuğum hareketli enerjik. Doğru kanalize etmem lazım eksik kaldığımı hihissediyorum.Yemekte de biraz değişik isterse katı gıdaları çiğneyip bir güzel yutuyor. İstemezse çiğneyip püskürtüyor. Hala blendır destekli devam ediyorum...

Ooo kimleri goruyorum kimleri :KK50: hosgeldin canim. Seni gormek ne guzel. Ilk bebekteki heyecan yok suan dimi. Heyecan yapmaya vakit yoktur cunku. Az vaktin kalmis artik haydi hayirla gelsin insallah yeni findik.
Evet canım tam heyecanlanacağım kızın dişi çıkar, iştahı kaçar, ateşi çıkar. Tam hayal kuracağım yere balık kraker serpip üstünde horon teper, kahve serper, tuz eker, park der, suda oynamak ister... dün yapılacaklar listesi yaptım bebek için, arkamı dönüp su alırken(salon mutfak açık 10 adım bile değil toplam) listenin yarısını yemiş , ağzından zor aldım. Canları sağolsun tabii de çok afacanlar. Akşam da o uyuyunca anca evi topla et derken emekli gibi uykum geliyor yorgunluktan uyuyorum tabii bi de hormonların falan da etkisi var. Öyle böyle Allah yardım ediyor çok şükür bugünümüze.
Oğlanın kordonu dolanık 22. Haftadan beri, 1-2 gün kafayı ona takayım dedim kızla uğraşmaktan onu da unuttum. (İyi yanları da yok değil)

Allah isteyenin kucağını boş koymasın ,hepsini korusun kollasın inşallah.

Kızlar çok kötü oldum hala elim ayağım titriyo.oğlum balkondan cam su şişesi attı.4.kattan düşünün.kızım içip masanın üst.koymuş kaptığı gibi koştu bende ardından tabi.ama yetişemedim.dört beş çocuk oynuyomuş tam ortalarına düşmüş.bağırıp kaçıştılar yaa..bağırdıklarını duyunca o an öldüm.çocukların başına geldi sandım.bittimm.eyvah dedim bi baktım teyze bişey yok gelmedi ama bir kaç adımla kurtardık dediler.gelseydi napardım ben.Allah korudu kafalarına saplanırdı.:KK17:

Kızlar çok kötü oldum hala elim ayağım titriyo.oğlum balkondan cam su şişesi attı.4.kattan düşünün.kızım içip masanın üst.koymuş kaptığı gibi koştu bende ardından tabi.ama yetişemedim.dört beş çocuk oynuyomuş tam ortalarına düşmüş.bağırıp kaçıştılar yaa..bağırdıklarını duyunca o an öldüm.çocukların başına geldi sandım.bittimm.eyvah dedim bi baktım teyze bişey yok gelmedi ama bir kaç adımla kurtardık dediler.gelseydi napardım ben.Allah korudu kafalarına saplanırdı.:KK17:
Ayy deme bi heyecanla okudum ins kotu bisey yoktur diye diye.. neyseki yokmus cok sukur. Cok fena bunlar bianda ne yapacaklari belli degil. Artik balkonu falan acik birakmamak lazim. Benimkide gecn balkon fircasini atiyodu son anda tuttum. Kapatiyorum artik. Ne olacagi belli mi olur Allah korusun.
Neyse bunla gecmis olsun. Sadaka ver sadaka..

Back
X