- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.141
Amin canım. Ayetlerin mutlaka etkisi olur. Bakara suresinin okunduğu eve üç gün şeytan girmezmiş.Valla kizlar gercekten pantolonunu bile indirtmiyodu,anlatiyodum bu4da hatirlarsaniz. Birden bire oldu yani,tam hatirlamiyorum aslinda o anin şokundan benmi sordum,o mu dedi ama banyoya gitmeyi kabul etti iste ve oraya yapti. Ayaklarini islatti cisini yaparken daha bi hosuna gitti. Sonra baktim soyluyor cis cia diye,bazen tutup elimden goturuyor.
Bir kac gun bardaga yaptirdim,bugun asla kabul etmedigi lazimligini aldi geldi oraya yapti cok sukur.
Ama uyurken ve evden biraz uzak yere giderken takiyorum bez. Ama eve yakinsak takmiyorum, bardak tasicam yanimda bakalim. Zaten evden cikmadan yaptiriyorum.
Ara ara cisini tuvalete yapalimmi,daha raha edersinden baska pek bi sey yapmadim acikcasi. Yani yapacaklari varsa zamani gelince gercekten beklenmedik anda yapiyorlar herseyi Allahin izniyle.
Ve o gunler Bakara suresini dinlemeye baslamistim bilmuyorum alakasi varmi ama yer gok dua ile, boyle hic beklemedigim anda olunca ona bagliyorum.Hic ama hic yani agliyodu konusu bile acilinca
Cok sukur Rabbime.
Darisi sizlere insaAllah