- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım
Benim annem de ayni yalniz degilsin cnm..Dimi ya o çeneleri zaten bitiriyor insanı ..en gergin anımda annekkk demesi beni gevsetiyo sıpa nin ..güzel güzel anne derdi annekk çıktı bide basima
Valla annemde bugün cemkirdi bana ..senin bu oğlan maşallah her kaki anlıyo birazda sen gevseksin tuvalet konusunda diyo şimdiye dek 10 kere ogretmistim diyo ..acep sadece benim annem mi böyle![]()
Yeni yasin mutluluklar getirsin sana ve ailene canim..evde olsaydin sasardim. Bugun dogum gunum kutlama var lisa ben lisanin arkadasi annesi
kutlucaz
![]()
Gecmis olsun cnm. Nasilsiniz?Kızlar biz sünnet olduk bugün
Daha hastanedeyiz
İyi tatiller canım.eminim çok güzel geçicek.defne çok eğlenicek.bizim çok güzel rahat geçmişti.şöyleki kerem eve geldikten sonra burnumdan getirdi.tatili özledi.yeni yeni unuttu.resmen tatilden sonra huy değiştirdi.Selam kizlar.. biz de bayrami degerlendirelim dedik tatil satin aldik. Yarin gece cikicaz yola bakalim insallah iyi gecer. Bu sene cekirdek ailemle gidiyorum hersene kardesim ve esiyle beraber giderdik bu sene kismet olmadi. Onlar ayri biz ayri yere gidicez bi anlasmazliktir gidiyo kardesimle aramda. Ondan sebep de sogukluk giriyo.. kafam cok karisik bu konuda.. herseyin hayirlisi diyorum herzamanki gibu napim..
Hayırlı ve başarılı bi yıl olur inşallah canım. Valla benim büyük kız üç yaşına yeni girdi o bile bi kıyafet giyecek zulüm:)) bütün dolabı indiriyoruz.Kızlar bizim okul yoğunluğumuz başladı.istediğim yere zorda olsa kaydımızı yaptırdık.formayı,çantasını aldık bugun.çok yoruldum.herşeyide beğenmiyo.ara ara bakmadığımız yer kalmadı.bir haftada erken başlıyomuş 5.sınıflar öyleymiş.tatil çabucak geçti.11 eylülde tempomuz başlıyo bakalım![]()
Bu seferde böyle deneyin bakalım. Bizde her sene tek çıkıyoruz zaten çocukların isteklerinden bize sıra gelmiyoki. Bu yaz tatilde çoğunlukla çocuk havuzunda geçirdik zaten arada denize gittik onda da hemen başladılar havuza gidelim diye. Iyi tatiller şimdiden.İyi tatiller canım.eminim çok güzel geçicek.defne çok eğlenicek.bizim çok güzel rahat geçmişti.şöyleki kerem eve geldikten sonra burnumdan getirdi.tatili özledi.yeni yeni unuttu.resmen tatilden sonra huy değiştirdi.
Biz arkadaşlarla gittik,ailelerle denedik yok en güzeli kocanla başbaşa gitmek.en iyisi.zaten çok yoğun çalışıyo senenin bir haftası başbaşa kalmak hakkımız demi ama..
Teşekkür ederiz teyzesiHayırlı ve başarılı bi yıl olur inşallah canım. Valla benim büyük kız üç yaşına yeni girdi o bile bi kıyafet giyecek zulüm:)) bütün dolabı indiriyoruz.
Bende kızımı salça sürerek bıraktırmıştımBizde bayramda annemlerde olcaz diye erken geldik. Ekinde meme duskunu tabi annemde basladi hemen biraktir artık ne bu böyle her dakka mememi olurmuş tabi cevredekilerde hemen yorum yok aci sür yok salca sur.
Canım kızıma ne aldıysam kalemlerden çifter çifter aldım.küçük boy defter aldım.biliyorum ablanın elindekini isteyecek.kitap bile okuyamıyo kızım elindekini istiyo bütün kitapları önüne sersem yok kabul etmiyo.bakalım nasıl olucak inşallah çok yormaz benifermante iyi tatiller canim.. Kafa dengi olunca kardesle de arkadaslarla da guzel oluyor ama biz de cocuktan sonra cekirdek aile cikmaya calisiyoruz. Hem is nedeniyle daha az gidebildigimiz icin hem de cocuga endeksli olunca zor oluyor diye. Kardesinle aranda ne sorun varsa umarim duzelir. Iletisimi koparmayin sadece. Konusabilmek ah ne guzel birsey aslinda. Iletisim kurabilmek. Karsilikli oturup konusun.
tubaa1 hayirli olsun yeni sezon ..tempolar basladi yine sizde. Bu sene umarim az yorucu olur Kerem beyle.
Meme konusu gecmis bazen beni de cok bunaltiyor ama ayirmadim.. Saatleri uzatiyorum. Zaten iste oldugum gunler sikinti yok beni bulunca ve bazen bunaltiyor. Cok keyifli ve duygusal bir surec. Ondan once ben aglarim kesin ... Cok sukir ki emmek nasip oldu en guzel bagmis. Rabbim herkese yasatsin.
Ama ayirma nasil olcak bakalim. Umarim konusarak cozume ulasirim yoksa guveni zedelensin istemiyorum ama sisteyecek deneyebilirim diger turlu.
Geçmiş doğum günğn kutlu olsun canım. Nice güzel senelerin olsun inşaellahevde olsaydin sasardim. Bugun dogum gunum kutlama var lisa ben lisanin arkadasi annesi
kutlucaz
![]()
Hayırlı olsun canım. Çok geçmiş olsun. Maşallah paşaya erkek olmuşKızlar biz sünnet olduk bugün
Daha hastanedeyiz
Sağol canım evet çok şükür iyileşiyor artıkHayırlı olsun canım. Çok geçmiş olsun. Maşallah paşaya erkek olmuş![]()