2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam kizlar
Pek sessiniz yine bayram hazirliginda misiniz?
Tatilciler nasi gidiyo tatiliniz? G GCA sen de tatildeydin sanirim. Biz iyiyiz cok sukur keyfimiz yerinde. Defne kolluklariyla pek bi guzel yuzuyo "anne biyak biyak" diyerek dolaniyo havuzda..
Yorucu ama keyifli guzel gidiyo bakalim.
Yarin yazamazsam simdiden iyi bayramlar, mubarek olsun bayraminiz.. minikler bol bol haslik toplasin.. opuldunuz..

Selam kizlar
Pek sessiniz yine bayram hazirliginda misiniz?
Tatilciler nasi gidiyo tatiliniz? G GCA sen de tatildeydin sanirim. Biz iyiyiz cok sukur keyfimiz yerinde. Defne kolluklariyla pek bi guzel yuzuyo "anne biyak biyak" diyerek dolaniyo havuzda..
Yorucu ama keyifli guzel gidiyo bakalim.
Yarin yazamazsam simdiden iyi bayramlar, mubarek olsun bayraminiz.. minikler bol bol haslik toplasin.. opuldunuz..
İyi tatiller canım..:KK200:

IMG-20170831-WA0007.webp

Merhabalar
Iyi bayramlar :KK200::KK200:
Biz bu sene ailelerle bayramlasmadan tatile ciktik.
Gecen sene gunler iyi denk gelmisti sonrasindaydi tatil uzantisi bu sene oncesine gelince boyle oldu artik. Dukkani da kapatip uzun tatil yapamadigimizdan o_Obakalim bi tuhaflik hissedecek miyiz...
Gerci allah var akraba gezmekten fenalik geliyordi bana :KK53::KK53::KK53: her iki tarafta ayni ilde ve kalabalik cocukla felaket:lülülü:
Neyse kerem tatilde felaket:KK53: kipir kipir. Tam bir zipir. Zapt edemiyoruz. Sahilde bugun kasla goz arasi tas toplarken bir kosturuyor arayi hemen acti biz de pesine:olamaz::KK53: kos allah kos millete iyi senlik cikti bugun. Otelde desen millete boncuk dagitiyor:silah:
Yakinlarda park da var aksamlari oralarda takiliyoriz:rapci: hayaller carsi cafe disko:KK53:hayatlar :KK70::KK70:cocuk parki.
Orda da durmadigi icin her yeri yara bere icinde.:KK59:

Merhabalar
Iyi bayramlar :KK200::KK200:
Biz bu sene ailelerle bayramlasmadan tatile ciktik.
Gecen sene gunler iyi denk gelmisti sonrasindaydi tatil uzantisi bu sene oncesine gelince boyle oldu artik. Dukkani da kapatip uzun tatil yapamadigimizdan o_Obakalim bi tuhaflik hissedecek miyiz...
Gerci allah var akraba gezmekten fenalik geliyordi bana :KK53::KK53::KK53: her iki tarafta ayni ilde ve kalabalik cocukla felaket:lülülü:
Neyse kerem tatilde felaket:KK53: kipir kipir. Tam bir zipir. Zapt edemiyoruz. Sahilde bugun kasla goz arasi tas toplarken bir kosturuyor arayi hemen acti biz de pesine:olamaz::KK53: kos allah kos millete iyi senlik cikti bugun. Otelde desen millete boncuk dagitiyor:silah:
Yakinlarda park da var aksamlari oralarda takiliyoriz:rapci: hayaller carsi cafe disko:KK53:hayatlar :KK70::KK70:cocuk parki.
Orda da durmadigi icin her yeri yara bere icinde.:KK59:
İyi tatiller canım.keremcik bütün enerjiyi atıyo desene.tatil tam çocuklara yarıyo.oteldeki çocuk parkından köşe bucak kaçmıştım görmesin diye:halay:diskoyuda seneye yaparız inşallah:KK76:

Hayat bazen hüzün, bazen neşe.
Bazen sevinç, bazen keder.
Bazen imtihân, bazen Bayram.
Çocukluğumuzdaki gibi olmasa da;
Bayrama erebildiğimiz için, Sağlıklı olduğumuz için,
Ve hala umutlarımızı diri tutabildiğimiz için şükürler olsun..
..
Allah, sevdiklerimizle birlikte nice bayramlar geçirmeyi nâsip etsin..

Tatilden donduk kul kedisi modundayim ahhh:KK70:

tubaa1 tubaa1 cok gecmis olsun. Cok firlamalar valla bunlar.
Bizde şimdiden seneyeki tatilin hayellerini kuruyoruz :KK49:kimsecikler yok buralarda tatilciler gelince canlanır inşallah.sayfalar ilerlemiyo hiç
fermante fermante tatiliniz bittimi?geldiniz mi canım

Kızlar bugun oğlum yüzüme terlik fırlattı.hobbbaaaa dedi bir attı çok fena oldu:KK57: burnumun kenarı ince uzun şekilde morardı bayram bayram..:KK34:fondotenle kapattım biraz ama yine de belli oluyo.ahhh ahhhh napıyım ben nerelere gideyim:olamaz:
Eskiden anneler terlik fırlatırdı :KK48: geçmiş olsun

slm kızlaaaar uzun bir aradan sonra :) tatile gittik geldik sorunsuz çok şükür. bugün iş başı yapmak çok zor oldu bide müdürüm sağ olsun ekstra bir iş kitledi sabah sabah moralim yerlerde. mira kuzumda anne baba yanında çok alışmıştı ya sabah boynu büküldü yavrumun. cadı çok serseri oldu kızınca ona özür dilerim diyo. bir daha yapma diyorum yapcam diyo :)

Back
X