2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhabalarrr nasilsiniz
Birsey soracagim. Dis fircalama duzeyleriniz ne alemde
Kerem artik elletmedigi gibi kendisi de fircayi emiyor .
Disleri curuyecek diye korkuyorum. Arkadaslarimdan azilari curuyenler varmis. 2.5 yaslarda...
Nasil yol izleyebilirim?

Merhabalarrr nasilsiniz
Disleri curuyecek diye korkuyorum. Arkadaslarimdan azilari curuyenler varmis. 2.5 yaslarda...
Nasil yol izleyebilirim?
Bizde fırçalamıyoruz.bende yazıcaktım sizlere fırçalıyomusunuz diye.o kadar seviyoki çikolatayı bayramda birsürü yedi.çürüyecek diye korkuyorum.

Bizde fırçalamıyoruz.bende yazıcaktım sizlere fırçalıyomusunuz diye.o kadar seviyoki çikolatayı bayramda birsürü yedi.çürüyecek diye korkuyorum.
Aynen onceden biz fircalarken izleyip kendi yapiyordu emiyordu gene de :D
Ama bana da izip verip fircalatiyordu onleri falan. Simdi fircayi alamiyorum elinden. Yedek firca ile denedim onlerini bile elletmedi. Kendi de iste suya tutup emiyor. Kitapta vardi asagi yukari saga sola dis fircalarim diye oyle yapalim diyorum gene yok :D

Meyveden bile seker aliyorlar en basidi. Artik

Merhabalarrr nasilsiniz
Nasil yol izleyebilirim?
Lisada fircayla oynuyo hep, ben islak mendille kendim siliyom dislerini:KK45:

Selam kizlar
Biz tatili uzattik tubaa1 tubaa1 ptesi cikis yaptik otelden. Bu haftada konya nevsehir aksaray turu yapiyoruz. Cumrtesi donucez insallah. Eglenceli guzel gecti otel tatilimiz. Gezi turumuz da keyifli geciyor. Yarin son gun yarin da gezip bitiricez insallah.
Sizlerde ne var ne yok. Herkes birer birer donmus evine son bahar kis geliyo birer birer eve kapanmalar baslar yine..

A
Aynen onceden biz fircalarken izleyip kendi yapiyordu emiyordu gene de :KK70:
Ama bana da izip verip fircalatiyordu onleri falan. Simdi fircayi alamiyorum elinden. Yedek firca ile denedim onlerini bile elletmedi. Kendi de iste suya tutup emiyor. Kitapta vardi asagi yukari saga sola dis fircalarim diye oyle yapalim diyorum gene yok :KK70:

Meyveden bile seker aliyorlar en basidi. Artik
Ayni durumdaiz biz de.. fircayi cigneyip suyunu cekip buldugu yere birakiyor. Dr a da sordum gunde 2kez yaptirmaya calis diyo. Son 2 3 aydir cok az fircalama yaptik..

Selam kizlar
Biz tatili uzattik tubaa1 tubaa1 ptesi cikis yaptik otelden. Bu haftada konya nevsehir aksaray turu yapiyoruz. Cumrtesi donucez insallah. Eglenceli guzel gecti otel tatilimiz. Gezi turumuz da keyifli geciyor. Yarin son gun yarin da gezip bitiricez insallah.
Sizlerde ne var ne yok. Herkes birer birer donmus evine son bahar kis geliyo birer birer eve kapanmalar baslar yine..
Ohhhh ne güzel iyi gezmeler canım..biz pazartesi okula başlıyoruz..formamızı da aldık bugun.defter kalem dosyalar derken bütün işleri bitirdik.çok yorucu ama bi okadarda zevkli.darısı bizim minnaklara inşallah :KK200:

Ohhhh ne güzel iyi gezmeler canım..biz pazartesi okula başlıyoruz..formamızı da aldık bugun.defter kalem dosyalar derken bütün işleri bitirdik.çok yorucu ama bi okadarda zevkli.darısı bizim minnaklara inşallah :KK200:
Sevimli mutlu basarili bi egitim yili olur umarim size de..
Insallah canim..

Kızlar çok moralim bozuk.biz fena hastayız.grip oldu.kusuyo sürekli.
Aklıma takıldı diş dokt.gitmiştim antibiyotik ve gargara verdi.3 gündür kullanıyodum emziriyomuşsun eğer kusma olursa hemen kes dedi.
Griptenmi yoksa ilaç içtiğim içinmi ki kusuyo.ateşte var hafif ama.akşamdan bu zamana kadar ne yese çıkardı.ilacı içmicem bidaha.:KK43: vicdan azabı çekiyorum benim yüzumden mi oldu diye.

Aklıma takıldı diş dokt.gitmiştim antibiyotik ve gargara verdi.3 gündür kullanıyodum emziriyomuşsun eğer kusma olursa hemen kes dedi.
Griptenmi yoksa ilaç içtiğim içinmi ki kusuyo.ateşte var hafif ama.akşamdan bu zamana kadar ne yese çıkardı.ilacı içmicem bidaha.:KK43: vicdan azabı çekiyorum benim yüzumden mi oldu diye.
Geçmiş olsun canım daha önce grip olduğunda kusuyormuydu
Eğer önce olmadıysa ve doktor da kusma için uyarmış ilaçtan olabilir
İlaç kullanmak bile lüks biz annelere

Kızlar Çarşamba sabahı son kez emzirerek emzirme hayatımıza nokta koyduk oğluşumla
Çok canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok hem zamanı artık hem de karnımdaki bebek için de haksızlık olurdu
Nar ekşisi sürdüm üzerine peçete koydum bir kez ona rağmen emdi sonra kan olmuş oğlum dedim
Uyanınca keyif yapmayı çok severdi üzerime yatıp emerdi şimdi hala uykudan sonra bi açmaya çalışıyor kan olmuş oğlum diyorum bırakıyor kan kan diyor
İlk gece çok zor oldu 3te uyanıp sabah 7ye kadar uyumadı
Sonraki geceler hala uyanınca bi arıyor
Meme bırakınca deliksiz uyur dediler ama ben bizim için geçerli olmadığını biliyorum
Aslında ilk altı aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli diyor uzmanlar şimdi anlıyorum ki çok haklılar
Hamileliğim oğluma göre daha ağır geçiyor çok bulantım var halsizlik çok
Oğlumun saçları çok uzundu hiç kestirmemiştik bu ay oda gitti
Onun için zor bir yaz sonu oldu meme kesildi saçlar kesildi ee pipi de azıcık ucundan kesildi;)
Sünneti iyiki yaptırmışım kızlar. Çok çabuk iyileşti maşallah sorunsuz atlattık
Yaptırmayan varsa kurtulun gitsin
Ay çenem düştü ama herzaman yazacak dermanım olmuyor hepinizi öpüyorum

tubaa1 tubaa1 cok gecmis olsun canim...emzirmene ragmenmi verdi dr onlari.
Bilemedim ama yan etki yapmis da olabilir tabii..

wakewake wakewake hadi hayirlisi olsun bakalim. Yakinda benim de meme kesme mararonu baslayacak . cok duskun bakalim napcam ben de..
Ama kan olmus deyince ilerde bilicaltinda kan tutma olayi olmaz mi ?

Ben bu aralar cok yogunum gelemiyorum. En yakinlarim hep soz nisan telasindaydi.
Haftaya da bakalim hayirlisi ise kardesimin sozu var. Hem is hem carsi kosturmacadayim.
Opuyorum hepinizi

Kızlar Çarşamba sabahı son kez emzirerek emzirme hayatımıza nokta koyduk oğluşumla
Çok canım sıkıldı ama yapacak bir şey yok hem zamanı artık hem de karnımdaki bebek için de haksızlık olurdu
Nar ekşisi sürdüm üzerine peçete koydum bir kez ona rağmen emdi sonra kan olmuş oğlum dedim
Uyanınca keyif yapmayı çok severdi üzerime yatıp emerdi şimdi hala uykudan sonra bi açmaya çalışıyor kan olmuş oğlum diyorum bırakıyor kan kan diyor
Meme bırakınca deliksiz uyur dediler ama ben bizim için geçerli olmadığını biliyorum
Aslında ilk altı aydan sonra gece beslenmesi kesilmeli diyor uzmanlar şimdi anlıyorum ki çok haklılar
Onun için zor bir yaz sonu oldu meme kesildi saçlar kesildi ee pipi de azıcık ucundan kesildi:KK66:

A yaptirdinizmi canim sunnet.
Hadi hayirlisi olsun, kesinlikle bu yaslar en iyi hem.cabuk toparlaniyorlar,hem oyalamai yine daha kolay oluyor aglayinca felan.

Sutten kesmissin bu arada, zor olur bastan ama alisir zamanla. Keyif sirasini kardesine biraksin artik :)
Her hamilelik farkliymis ,insallah hafifler bulantilarin biraz daja sabir.. 14-15.haftalara dogrumu geciyodu cogunlukla,unutmusuz cabucak

Geçmiş olsun canım.
Üzme kendini bir şey olmaz inşaallah.
Zaten birakmissin ilaci
Eğer ondansa gecer zaten.
Biz de insanız napalim
Ben de sıcak diye atletle yatiriyordum
Bronşit olmuş çocuk ://

Buhar verdi doktor
3-4 saate bir onu yapıyoruz
Almak istemiyor zor oluyor :/
Rabbim başka sıkıntı vermesin ne diyelim

Kızlar bu arada ben de geçen hafta kontrole gittim.
Emar,tomografi çekildim.
Perşembe sonuçlar çıkıyor.
Biraz agrilarim var bu sefer çok korkuyorum.
Yine hepinizden dua istiyorum.
Rabbim, inşaallah bir daha gosterme ne olur..

tubaa1 tubaa1 cok gecmis olsun canim...emzirmene ragmenmi verdi dr onlari.
Bilemedim ama yan etki yapmis da olabilir tabii..

wakewake wakewake hadi hayirlisi olsun bakalim. Yakinda benim de meme kesme mararonu baslayacak . cok duskun bakalim napcam ben de..
Ama kan olmus deyince ilerde bilicaltinda kan tutma olayi olmaz mi ?

Ben bu aralar cok yogunum gelemiyorum. En yakinlarim hep soz nisan telasindaydi.
Haftaya da bakalim hayirlisi ise kardesimin sozu var. Hem is hem carsi kosturmacadayim.
Opuyorum hepinizi
Hayırlı olsun canım
İnşaallah çok mutlu olur kardeşin :dua:

Onun için zor bir yaz sonu oldu meme kesildi saçlar kesildi ee pipi de azıcık ucundan kesildi:KK66:
Siz baya baya yol katettiniz masaallah :))
Bence biraz zaman geçince gece uykusu da düzene girer.
Allah kolay bir hamilelik nasip etsin canım.

Bize de doktor bir iki ay içinde sünnet ettiriyorsaniz ettirin yoksa 6 yasina kadar bekleyin dedi cuma günü.

Ettirmek istiyorduk ama benim kontroller vs var ne bilim kalsın dedik bakalım.

Back
X