- Konu Sahibi adanamerkez
- #82.521
Kizlar sizdede kiyafet secme varmi ?yani uzun kol yada sicak falan degil bizimkinin derdi ,kendi istedigi renk olacak.hususu dolabinin onune geciyor tek tek secip giydiriyor bide kendi giymeye calisiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oglen 15 dak.uyuyor ne yaptiysam yok uyumuyor .bak mesela bugun sabah 6da kalkti ,sabah disardaydik.oglen 15dak.uyudu ,butun ogleden sonra disaridaydik simdide zar zor uyuttum .nasil dayaniyorlar anlamadimAman bıde üst bas gıymıorlar benımkı alıstı atletle gezmeye kollu bsey gıyerken ah ne cekıorum. Bıde kızlar oglen uykularınız nasl benımkı ınatla bazen uyumuo aksam 6 da yorgn dusup uyuo sonra uyanıo ama gece gec yatıorz halıyle sabahta gec kalkıo vs vs kısır dngu devam cok zor oluo uyumaynca sızde nasıl uykular.
Aman bıde üst bas gıymıorlar benımkı alıstı atletle gezmeye kollu bsey gıyerken ah ne cekıorum. Bıde kızlar oglen uykularınız nasl benımkı ınatla bazen uyumuo aksam 6 da yorgn dusup uyuo sonra uyanıo ama gece gec yatıorz halıyle sabahta gec kalkıo vs vs kısır dngu devam cok zor oluo uyumaynca sızde nasıl uykular.
Kizlar sizdede kiyafet secme varmi ?yani uzun kol yada sicak falan degil bizimkinin derdi ,kendi istedigi renk olacak.hususu dolabinin onune geciyor tek tek secip giydiriyor bide kendi giymeye calisiyor
Civil de 2 nolu iplik - 3 nolu iplik gibi belirtmeler varmisBen civilden aldim .orada varmi bilmem ama
Hosgeldiniz canimİyi geceler kızlar
Tek tek alintilayamadim hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun.
Rabbim mekanını cennet etsin,kabrini nurlandirsin inşaallah.
Biz de evimize geldik.
Mesajlar birikmiş hepsini okuyamadim
Sizler nasılsınız?
Canim benim atesinin dusmesine sevindim insallah biran once toparlar .yok bizim rabbime sukur tirnagimiz dusmedi ,bizim agiz yaralarimiz fenaydi ,agizdan hic beslenemedik damar yoluyla beslendi yavrum dislerine birsey olacak diye korkmustum .internette yazanlara aldirma en kotuyu yaziyorlar tekrarlar falan diye yaziyordu cok korkmustum ,oyle birsey olmadi sukurki
Hosgeldiniz canim
Biz ek geldi grip oldukc modundayiz.
Asil sizler nasilsiniz. Biraz toparlayabildini mi kendinizi.
Sagol canim . cidden dengesiz havalar.geçmiş olsun canım ah havalar valla çok fena ya
En guzeli kendin git canim ben annnemleyim ama bakamiyor annem yagmur durmuyor annemle bazen eve yemek goturmeye gidiyorum ozaman bile on bes dakika oyalansam annem kavga ediyor benle .hasta falan olsam doktora gitsem napcam bilmem.M mambur benim kızımda öyleydi küçükken.benim verdiğimi giymez kendi istediğini giyer iki saat sonra tekrar değiştirirdi
Canım şimdilik okuldan ses seda yok.toplantı olacağı zaman eşimle anlaştık izin alacak.alamazsa annemi çağıracam.çünkü geçen seneki karne töreni faciaydı.kızım sınıfta yanlız kalmıştı.kerem çılgınca okul koridorunda koşmuştu.banada ahh ahh vahh vahhh sen napıyosun bu çocukla demişlerdi![]()
Ben artik hic dolap duzeltmiyorum ,vaz gectim aninda dagitiyorkızlar bende kızımın dolabına daldım dün onu uyutup. aklımla zorum olmalı pazartesi pazartesi ama cidden biri açsa içini şok olurdu. yazlıklardan gelecek sene olma ihtimali olanları ayrı hurca koydum. olası kız kardeş için ayrı hurç birde verilecekler derken epey uğraştım. geçen seneden olacak kışlıklar yok zaten. örgüler var bolca ve bir kaç hediye gelen kıyafet. bir de kabanları var çok şükür geçen sene doğum gününde 2-3 yaş hediye gelmişti değiştirmemiştim hazır bu seneye. bende hm nin internet sitesinden alt üst eşofman kot ve elbise fln aldım. elbise almıştım. babasıda pançodan eşofman almış. bizim kız full eşofman giyiniyor. lcv den de kadife pantolon taytlardan aldım. biraz etekli şeyler alacağım. bide ayakkabı ihtiyacı var bot-çizme- ev gezmeleri için ayakkabı :)
Hic dikkat etmedim etiketlerine ,kesiyorum hemen simdi bakamamda ama kalinliklari degisik mesela organik satis bolumu var cok ince ve evet zibinlar degisik kalinliklardaCivil de 2 nolu iplik - 3 nolu iplik gibi belirtmeler varmis
Arkadasim dedi oyle mi
2 daha ince ustune yelek istee dedi
satın alırken öyle seçenek varmış sanırım.Hic dikkat etmedim etiketlerine ,kesiyorum hemen simdi bakamamda ama kalinliklari degisik mesela organik satis bolumu var cok ince ve evet zibinlar degisik kalinliklarda