2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
çok şükür canım doktorda dedi eğer bişey yemezse alcaz hastaneye diye ama ayranla durdu çokcuk resmen.şükür atlatmışızdır inşallah. benim istanbulda kuzenim yaşıyor onun olmuş 2 yıl önce onun düşmüş tırnakları da bi tedirgin oldum :KK43:
Bozma moralini kotuyu dusunme insallah biran once toparlar yavrum simdi agiz yaralarindan birsey yemeyince ,hastalik gecince istahlari artiyor daha da cabuk iyilesir insallah

• Beğen
Reactions: GCA
Kizlar bir haftadir adam gibi adet olamamistim ,korkudan oldum ya hani korunuyoruz ama yinede suphe adami yiyip bitiriyor .bugun sonunda oldum .aylardir duzensizdim hep cok sık adet oldum bu ayda cok gec .sanirim erken menapoz basladi cunku annemde ayni yasta menapoza girmis .saglik ocaklarinda menapoz icin hormon testi yapiyorlarmi biliyormusunuz

Ben gecen sene de yapmamistimbu sene de yapmayacagim..
Foto cekimi olcak .
Cekirdek aile kutlucaz..
Oncesinde arkadas grubumuzla bulusma var onlarla bi erken kitlama gibi cocuklara pasta ufletcem. Ailelere gittigimizde pasta kesiyoruz zaten.
Suslu puslu biseyler neden yapmiyorsun canim?

@melekece ben dusunmeye basladim. Bakiyorum oyle ne tur konseptler var diye. Hep benzer seyler. Farkli bisiler olsun istiyorum.
Ayrica da dogum gunu haricinde bi konsept hazirlayip foto cekmeyi dusunuyorum bakalim.

M mambur canim ne secme hem de.. bunu giymiycem onu giycem deyip butun dolabi dokuyor. Sonra da hicbirini giymeden kactiim diyor. Olan bana tabi topla topla biterse.. corap giymicem diye 3gun agliyo aciyo aciyo cikart diyor. Acidigi falan yok tabi ayakta corap g.t de don dursun istemiyo benim kiz. :KK4:

Bizim de azilar cikiyor. Ust solun 1 tane ucu cikmis. Digerleri iceride. 2gun once baktim bise yoktu. Bugun eline bise verdiydim isirip yesin diye bi agladi bi agladi bi de huysuzlandi atti kendini yerlere. Taniyamadim cocugumu. Aksam bi bakim dedim yine huysuz olunca. Gordum ki cikmis bi tanecik uc. 16da 1 tabi digerleri nasi cikciak bakalim.

Bizim de azilar cikiyor. Ust solun 1 tane ucu cikmis. Digerleri iceride. 2gun once baktim bise yoktu. Bugun eline bise verdiydim isirip yesin diye bi agladi bi agladi bi de huysuzlandi atti kendini yerlere. Taniyamadim cocugumu. Aksam bi bakim dedim yine huysuz olunca. Gordum ki cikmis bi tanecik uc. 16da 1 tabi digerleri nasi cikciak bakalim.
Allah yardimcilari olsun miniklerimizin. Son artik hayirli.

Geçmiş olsun kerem e şurup istiyor bide :KK37:
Evet :D
Dis icin arada veriyordum. Aciyor deyip uyumadiginda. Kendi istedi o gun :D
Cok zekiler

Selam kizlar
Sonunda emzigi biraktik, 1 hafta falan oldu.
Yavrum isteyemiyorda, aglamasindan belli istiyor ama soyleyemiyor icim gidiyor :)
Bu durum yani isteyememesi bi travma yaratirmi bilemedim.
Arada agzindan kaciyor memee diyip guluyo sonra,biliyo vermeyecegimi :)

Kizlar bir haftadir adam gibi adet olamamistim ,korkudan oldum ya hani korunuyoruz ama yinede suphe adami yiyip bitiriyor .bugun sonunda oldum .aylardir duzensizdim hep cok sık adet oldum bu ayda cok gec .sanirim erken menapoz basladi cunku annemde ayni yasta menapoza girmis .saglik ocaklarinda menapoz icin hormon testi yapiyorlarmi biliyormusunuz

Annen erken girdiyse menapoza buyul ihtimal seninde erken olur canim.
Test yapiliyormu bilgim yok.
Yaşin kacti ki unuttum?
Ama bu durum genetik iste

DonukPudra DonukPudra gunaydın canım.yarım saat önce uyandı ağlayarak.annee ağrıyo diye.bizimde diş galiba.hiç baktırmıyoda.huylu bu çocuk :KK34:
Kiyamam ya.. Keremde ben ellerini oraya goturup kasimasindan ve birsey yerken oraya gelince aglamasindan anladim.
Bi kerede dislerini silmeye calisirken yokladim tas gibi kabarmisti.
Ins rahatla atlatirlar.

Selam kizlar
Sonunda emzigi biraktik, 1 hafta falan oldu.
Yavrum isteyemiyorda, aglamasindan belli istiyor ama soyleyemiyor icim gidiyor :)
Bu durum yani isteyememesi bi travma yaratirmi bilemedim.
Arada agzindan kaciyor memee diyip guluyo sonra,biliyo vermeyecegimi :)
Ohh minigime masallah.. ;))
Travma yaratacagini sanmiyorum. Gecmis olsun hadi :KK200::nazar:

Back
X