2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Annen erken girdiyse menapoza buyul ihtimal seninde erken olur canim.
Test yapiliyormu bilgim yok.
Yaşin kacti ki unuttum?
Ama bu durum genetik iste
Bugun saglik ocagina gittim ,testler yapilmiyormus mecbur kadin doguma gidicem bakslim ne zaman ....evet ya annemde 35 yasinda girmis bende su an 35 teyim.doktor menapoz oncesi doneme benziyor dedi bakalim ama hic boyle olmamistim

Selam kizlar nasilsiniz ?
Gece bizde berbattik ,bende kotuydum isjn kotusu bugun ruh gibiyim.ya biz iki yildir nasil uykusuzluga ragmen ayakta kalmisiz diyorum
Saglik ocagina yagmuruda goturdum ,azcik bogazlarimiz sismis ama ilacsiz atlatmaya calisin dedi .cok salgin varmis

Insallah valla
Geriye bir tek gece sutunu biberondan icirmemek kaldi. Bakalim hala bi cozum uretemedim.
Kerem uyaninca ne iciyoe gece falan

Kerem hala emiyor.. Isterse su da iciyor. Artik su son azilar ciksin biraktircam memeyi.
Ondan cok bana zor geliyor. Cok guzel bir bagdi..

M mambur gecmis olsun sana da Yagmur'a da..
Evet cok salgin var yine. :110:

DonukPudra DonukPudra diimi,cok zor geliyor. Hele bizimki 6 aylikken kendi birakmisti Allahim beni istemiyor artik diye diye 1 haftada zor atlatmistim o donemi :)

Kisin biraktirmak zor olmazmi,hani disari fazla cikilmiyor haliyle daha duskun olur memeye falan

M mambur git canim bi baksinlar, belki dedigi gibi menapoz oncesidir yinede hemen kesilmez.
Cok erken girmis bu arada annen ya :)

Aynen emzik/meme en zoru biberonu artik birsekilde bakicaz caresine

DonukPudra DonukPudra diimi,cok zor geliyor. Hele bizimki 6 aylikken kendi birakmisti Allahim beni istemiyor artik diye diye 1 haftada zor atlatmistim o donemi :)

Kisin biraktirmak zor olmazmi,hani disari fazla cikilmiyor haliyle daha duskun olur memeye falan
Haftanın 3-4 günü işe geliyorum ya o yüzden sıkıntı olmuyor aslında. sadece ben evdeyken bana sarıyordu :
artık inek maketi alıp sütleri inek getirdi sana diye bir açılım yapcaz :D

Selam kizlar nasilsiniz ?
Gece bizde berbattik ,bende kotuydum isjn kotusu bugun ruh gibiyim.ya biz iki yildir nasil uykusuzluga ragmen ayakta kalmisiz diyorum
Saglik ocagina yagmuruda goturdum ,azcik bogazlarimiz sismis ama ilacsiz atlatmaya calisin dedi .cok salgin varmis
Geçmiş olsun canım.daha yeni atlattık hastalığı salgından korunmamız lazım.

Kızımı doktora goturucem bugün 10 gündür hastalığı geçmiyor tahlil isticem idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum çünkü cisini yaparken acıyor diyor:( çok yükselmesede ateşi çıkıyor hergün. Gripli gibiydi o da geçmedi. Havalar bozdu hastalıklar başladi benim boğaz da fena. Kombi yakıyoruz Oysaki.
Kuzum bir iyileşse tamamen gece emmeyide biraktiricam artık

Haftanın 3-4 günü işe geliyorum ya o yüzden sıkıntı olmuyor aslında. sadece ben evdeyken bana sarıyordu :
artık inek maketi alıp sütleri inek getirdi sana diye bir açılım yapcaz :KK70:
Insan kıyamiyor ya ben 18 aylıktan beridir ha bugün ha yarın ayiricam diyorum 2 yaşına girmesine az kaldı. Sabah eşimle karar veriyoruz tamam akşam bitiyor bu iş diye akşam eşim benden önce atliyor azıcık daha bekleyelim diye:)

Kızımı doktora goturucem bugün 10 gündür hastalığı geçmiyor tahlil isticem idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum çünkü cisini yaparken acıyor diyor:KK43: çok yükselmesede ateşi çıkıyor hergün. Gripli gibiydi o da geçmedi. Havalar bozdu hastalıklar başladi benim boğaz da fena. Kombi yakıyoruz Oysaki.
Gecmis olsun canim. Idrar testi yaptir bakalim. Bi ara defne de aciyor deyip kukusunu gosteriyodu test yaptirdim bisey cikmadi cok sukur. Sanirim sicaklardan bez yakiyordu.
Ben daha hala cis ogreticem. Bir turlu uzerine gidemedim. Kis geliyor daha cok evdeyiz heralde daha kolay olur. Cok soguklar gelmeden baslamam lazim. Bi duzgun tuvalet oturagi bulamadim ya. Avm dekiler cok pahali milyonculardaki cok dandik. Arasi biseyi yok mu bunun..

Gecmis olsun canim. Idrar testi yaptir bakalim. Bi ara defne de aciyor deyip kukusunu gosteriyodu test yaptirdim bisey cikmadi cok sukur. Sanirim sicaklardan bez yakiyordu.
Ben daha hala cis ogreticem. Bir turlu uzerine gidemedim. Kis geliyor daha cok evdeyiz heralde daha kolay olur. Cok soguklar gelmeden baslamam lazim. Bi duzgun tuvalet oturagi bulamadim ya. Avm dekiler cok pahali milyonculardaki cok dandik. Arasi biseyi yok mu bunun..
Wc aparati alsan ?

Kızımı doktora goturucem bugün 10 gündür hastalığı geçmiyor tahlil isticem idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum çünkü cisini yaparken acıyor diyor:KK43: çok yükselmesede ateşi çıkıyor hergün. Gripli gibiydi o da geçmedi. Havalar bozdu hastalıklar başladi benim boğaz da fena. Kombi yakıyoruz Oysaki.
Gecmis olsun
Insallah birseyi cikmaz.

Valla hastaliklar geldi yine. Bizimki dis ve hastaliktan cok fena ve oglenleri hic uyumuyor artik. Annemi bezdirmis bu hafta ki kadin hic sikayet etmez .bugun evdeyim beni delirtiyor. Uyusa keske meger ogle uykulari ne velinimetlmis

Selam kızlar.
Hasta kuzulara da annelere de geçmiş olsun.
Biz de hastayiz malesef
Burun akıntısı hapsuruk.
Gece surupsuz yatmıyor milyon kere kalkıyor.

Bir de malesef poposu çok,çok kotu oldu.
Aynen yanık gibi pişik.
Kasimaktan kanatiyor artık.
Bezden oldu.
Reklamlarda gormussunuzdur molfiks kendini yeniledi.
Şeritli şeritli yeni versiyonu çıktı.
Anlamıyorum aynı marka bez nasıl böyle pişik yapar :sinirli:
Doktor iki krem verdi on beş gün kullanicaz bakalım.
Ayrıca bezi de değiştirdik..

Selam kızlar.
Hasta kuzulara da annelere de geçmiş olsun.
Biz de hastayiz malesef
Burun akıntısı hapsuruk.
Gece surupsuz yatmıyor milyon kere kalkıyor.

Bir de malesef poposu çok,çok kotu oldu.
Aynen yanık gibi pişik.
Kasimaktan kanatiyor artık.
Bezden oldu.
Reklamlarda gormussunuzdur molfiks kendini yeniledi.
Şeritli şeritli yeni versiyonu çıktı.
Anlamıyorum aynı marka bez nasıl böyle pişik yapar :sinirli:
Doktor iki krem verdi on beş gün kullanicaz bakalım.
Ayrıca bezi de değiştirdik..
Geçmiş olsun canım kantaron yağ varsa sür oda çabuk toparlıyor

Back
X